reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

tak zadko widze Rafała ze nawet nie mial mi kiedy sie pochwalic ze jest chrzestnym :-)

a synek cudowny
ach jaki słodziak :-) :tak:

ciesz sie ciesz bo strasznie szybko te dzieciaczki rosną :tak: niestety :happy:

reklama
Ewelcia prawie dobrze wklejałas te na poczatku tylko img musisz dac na poczatku takie
B]   a na końcu takie  [B]
i powinno byc ok .

Jedno zdjecie udało sie nawet otworzyć i widziałam ciebie i synusia ,jeszcze taka kruszynka z niego:tak: :-)

Ewelinko,musisz zrobic dokladnie tak,jak napisala Noelcia. :tak:

A w tym czasie,to moze i ja wkleje jakies zdjatka Zuzanci. :-D

Zuzia i balonik! :-D

pict0004oa8.jpg

"Ale on jest duuuuuzy! :szok: :-D"

pict0007oz6.jpg

"Musze pilnowac,zeby nikt mi go nie ukradl! :cool: :-p"

pict0010vb3.jpg

"Jeszcze troszke,jeszcze troszke! Zaraz Cie zlapie nozkami baloniczku Ty jeden! :tak: :-D"

pict0011pz4.jpg

"Tylko mi nie uciekaj! :no: :-p"

pict0012oz4.jpg

"Mmmm,ale jestes pyszniutki. :tak: :-D"

pict0015dm6.jpg

"Hihi,wesolo mi,bo Mama kupila mi dzis sliczny balonik! :-D :tak:"

pict0018sy3.jpg

I jeszcze wczorajsze. :-D

Mala Akrobatka. :-D

pict0007ho7.jpg

Oczywiscie,nie obylo sie bez zblizenia. :-D

pict0009ew3.jpg

"Uwielbiam moje paluszki. :-D :tak:"

pict0015xt0.jpg

"Paluszkowy usmieszek do Mamusi. :-D :tak:"

pict0018rz4.jpg

A tu Zuziulka na brzuszku. :-D :-D :-D

pict0021te8.jpg

Agutka a jak twoje samopoczucie ,lepszy masz juz humorek ,mam nadzieje że juz nie martwisz sie więcej ,

Mieszkasz juz na SWOIM :confused: ;-)

widze ze zuzka juz zaczyna kręcic sie na boki ,a jaka wystrojona jest ,maluis modelka,i łapki oczywiście w buźce,ciekawe co z ząbkami:confused:

hejka Lilka wiec tak mam siostre ktora ma krecone wlosy i to o Nia Ci chodzi :tak: :tak: :tak: Rafal jest chrzestnym naszego Wiktorka a chrzinki w sobote w Wolsztynie ;-) Nie robimy duzej imprezki bo kaski nie ma zabardzo :-( :-( :-(
Agutka dziekuje bardzo jak bede w ZG to sie odezwe ;-) ;-) ;-)
Sprobuje wkleic jeszcze raz te zdjecie ciekawe czy mi wyjdzie hehe :-D :-D :-D

my.php
[/URL][/img]

reklama
Ewelcia ale wklejaj przez image ,tak jak na poczatku ,jak wybierzez zdjecie i klikniesz hostit to ci sie pokaza te adresiki linkó i bierzesz ten co na koncu pisze show image to direkt ,czy cos w tym sensie i kopiujesz ten adres

potem jak piszesz posta to wklejasz ten adres tam i na poczatku i koncu robisz te img

Do góry