reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka ,ale ten Sulechów jest taki troszke nieciekawy ,niemyslisz tak ?
Może zależy jeszcze jaki rejon Sulechowa ,bo teraz sie troszkę tam ruszyło z remontami i troche nowego pobudowali,i lepiej już wygląda :tak: ale pamietam jeszcze jak kiedyś wyglądał ,ale co zrobić w zielonej mieszkanka są droższe :baffled: .Mi sie zawsze marzyło mieszkac w Wolsztynie ,tam jest czyściej i ludzie jacyś inni,weselsi i milsi :-)

reklama
Noelia, jasne, ze Sul jest malo ciekawy. Swojego czasu bylam przekonana, ze najbardziej kolorowym miejscem jest tam... cmentarz. Szaro, buro, z dzieckiem pojsc nie ma gdzie. Teraz faktycznie troche sie ruszylo. Zreszta i ja przestalam az tak marudzic. Jasne, ze wolalabym w zielonej, ale to raczej nie do zrealizowania, wiec, coz, no nie pochlastam sie;-) "Nasze" mieszkanie i mieszkanie babci jest na osiedlu, a tam jest calkiem przyjemnie :tak:

A oto kilka odslon mojego Chlopczyka :-)
Radosc o poranku:

Tak odsypialem sylwestrowa impreze:

a to ja w brudnej bluzce i mama!

CZesc wszystkim dziewczynom dopiero teraz znalazlam te fajne forum :tak: :tak: :tak: Jestem z Zbaszynka w lubuskim i pozdrwiam wszystkie mamusie ;-) ;-) ;-)

No część Ewelincia ,fajnie że znalazłaś się na forum ,mam do ciebie jakies 10 kilosów ,zreszta czesto w Zbąszynku jestem na zakupach w biedrące i tam miwszkała kiedys moja kumpela ,ale wyprowadziła sie do męza:tak: :tak:

A moge wiedziec skad jestes??? Wiesz ja tu nie znam duzo ludzi wiec napewno nie znam Twojej kolezanki :)Dziekuje za przywitanie papa

Witaj Ewelincia :-)
Ja jestem z zg.
A dlaczegóż to nie znasz ludzi ze Zbąszynka? przeprowadziliście się?
witamy na forum:tak::-):-D

Wesolutka,jakiego Ty masz slodkiego tego swojego Adasia,matkoooo! :tak: Sliczny!!! A Ty jaka laska,fiuuuu fiiuuuu. ;-) :-)

Wesolutka,witaMY witaMY. :-) No i zapraszamy czesciej na ten watek. :tak: Super,ze znalazla sie kolejna osobka z Naszych okolic. :tak: :-)

reklama
Kolejna porcyjka wczorajszych zdjatek Mojej Ukochanej Fotomodelki! :-D :happy2: :-D

"Hihi,ale mi Mama smieszna karuzele dzis powiesila. :-D"

pict0001of1.jpg

"Jaaaacie! :szok: Ale ten misio jest blisko! :szok: :-D"

pict0002ru7.jpg

"Zmeczyly mnie okrutnie te rozmowy z karuzela. :huh: :-p"

pict0003lr9.jpg

Moj Dziubeczek. :-D

pict0007ou7.jpg

"Sieeeeema Albusiu! :-D :-D :-D"

pict0011hk2.jpg

"Cacy cacy Piesek. :-D :tak:"

pict0012vn1.jpg