reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka nie znam ludzi z Z-bka bo mieszkam tu o niedawna w sumie od 4 lat ale jakos nie mam gdzie ich poznawac ;-) ;-) ;-) Pochodze z Wolsztyna a przyszlam tutaj za swoja miloscia i tak zostalam :tak: :tak: :tak:
Moj synus na poczatku dal mi juz popalic poniewaz mial kolki,ale na szczescie juz mu przeszly :-D :-D :-D Nie raz plakalam razem z NIm,czasmi nie moglam wytrzymac juz tego placzu. Ogolnie Wikotrek jest malym placzkiem,placze na spcerku nawet :-( Ale ogolnie juz jest ok bylo gorzej !!! pozdrawiam Was wszystkie i dziekuje za przyjecie

reklama
ech, to byc moze znasz nasza lilke ewelincia :-D ona tez jest z wolsztyna, ale ostatnio ma duuzo pracy i rzadziaj zaglada :tak:
po raz wtory wiec mam okazje pochwalic sie, ze ja wolsztyn tez znam, bo moj fater stamtad pochodzi - do dzis mam tam bliska rodzinke :-)
rozumiem Twa bezsilnosc w zwiazku z kolkami Wiktorka - moj synek ich nie mial, ale od czwartku ma katar, meczy sie okrutnie, robie co moge, ale jest zle; meczy sie, nie moze jesc, a nocki - masakra :-(bylismy dzis w grocie solnej, moze to choc troche pomoze (naiwnosc myslec, ze juz po pierwszym razie moze to cos dac...?:confused:) Bardzo chetnie poznamy Wiktorka lepiej, jak bedziesz miala ochote wklej zdjecie :tak:

agutka laska laska - ja chyba musze isc na jakis odwyk weglowodanowy. JAK SIE OPAMIETAC??? ja p..., normalnie nie moge, zloszcze sie na siebie, a pozeram slodycze jak uzalezniona jakas, normalnie lada dzien zaczne sie trzasc :wściekła/y:

Musze powiedziec ze znam Lilke nawet dobrze nie wiem czy Ona bexzie mnie pamietac ale mysle ze tak,ona jest ten sam rocznik co ja i kumplowala sie kiedys moim przyjacielem a chrzestnym Wiktorka :tak: :tak: :tak: Chcialabym wkleic jakies zdjecia tylko nie wiem jak,mozecie mi pomoc to chyba sie wchodzi na jakos stronke i wkleja zdjecia,nie?? ;-) ;-) ;-)
A jak sie nazywa twoja rodzinka w wolsztynie bo ja mam rodzinke w Z Gorze :-)

O mam nadzieje ze mi sie uda wkleic kilka zdjec
oto Wikotorek w dniu urodzin

tu juz mam 1 dzien

pierwsza kapiel w domku

Narazie tyle zobaczymy czy wyjda w ogole:tak: :tak: :tak:

Musze powiedziec ze znam Lilke nawet dobrze nie wiem czy Ona bexzie mnie pamietac ale mysle ze tak,ona jest ten sam rocznik co ja i kumplowala sie kiedys moim przyjacielem a chrzestnym Wiktorka :tak: :tak: :tak: Chcialabym wkleic jakies zdjecia tylko nie wiem jak,mozecie mi pomoc to chyba sie wchodzi na jakos stronke i wkleja zdjecia,nie?? ;-) ;-) ;-)
A jak sie nazywa twoja rodzinka w wolsztynie bo ja mam rodzinke w Z Gorze :-)

:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: no nie....swojak na BB!!!:szok: :szok: :szok: :szok:
witam witam seredcznie !!!!!!!!

jejku ale dla mnie zagadka.....zdjecie w avatorku masz takie małe ze nie moge cie poznac:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

pisz pisz o kogo chodzi :-)
no nie moge sie doczekac aby sie dowiedziec czy cie znam na 100%:-)

ale fajnie :-D :-D :-D

jeden moj kolega ma duzo kolezanek Ewelinek...czy chodzi o małego Rafcia??? :-D
jejku spac w nocy nie bede hihiiii z wrazenia :-D

reklama
a co u mnie?

praca praca non stop
w domu jestem prawie gosciem :baffled:
Milena sie tuli cały dzien jak mam tę niedziele wolna
ja zreszta sama nie moge sie od niej odkleic
strasznie mi brakuje tego non stop bycia we dwie :zawstydzona/y:
K nawet nie chce słyszec abym rzuciła prace
ale w sumie go rozumiem
ciagle to on był podpora finansowa a teraz jak dolącze do niego to i ja bede

w sumie bedzie finansowo teraz fajnie :-)
wiele miesiecy w sumie zylismy od pierwszego do pierwszego...dlatego moja pierwszą wyplate zamierzamy poprostu zwyczajnie przewalic na siebie :tak: ciuchy, ciuchy,buty i solarium :cool2:
a co!!! nalezy nam sie po tylu wyrzeczeniach
no chyba odkad Mili sie urodziła non stop mielismy pod gorke z kaską.....ale to nie wina Mili tylko pzreciwienstw losu
teraz wynajem mieszkania ....

ale pralki nie mamy i cos czuje ze pojde kupic pralke po wyplacie bo mnie szlag jasny trafia z tym lataniem do tesciowej na pranko :wściekła/y:
ona nic nie mowi bo fajna babeczka,ale samo to planowanie i wozenie prania jest uciazliwe
zamierzam kupic uzywana z Niemiec,za 400zł,daja na nia gwarancje i serwis

a uzywana bo zamierzamy wyjechac zagranice wq tym roku wiec i tak wszystko zostawimy wiec nie ma sensu kupowac nowej

Do góry