reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

CZESĆ ZIELONOGÓRZANKI

Ale dziś piękną pogode mamy ,:tak: Emi tez ma dziś świetny humorek ,bo wczoraj nie zabardzo wciaż jej się coś nie podobało.

Mnie bolą strasznie krzyże i musze do doktorka się przejść ,ale jak mi sie @ skończy,czuje sie przez te bóle jak babcia 6o letnia ,bo jak wstaje to się za plecy łapie i powoli sie prostuje :no: a jak wczoraj joge chciałam pocwiczyc to pilot w dvd siad a baterie do niego jakies cudaczne są potrzebne ,:baffled:

Agutka podrzuc jakieś zdjatko małej Zuzki ,zaraz sie lepiej człowiekowi robi,jak taka sliczna istotke widzi :tak: :-D

reklama
Noelciu,wspolczuje Ci tych boli - wiem cos o nich - mialam takie czesto podczas okresu. :baffled: No,a teraz wlasnie jestem w czasie pierwszej @,no i nic a nic mnie nie bolalo,hurra! :-D Jak zawsze mialam @ strasznie bolesne,tak porod bezbolesny,no i miesiaczki tez sie takie zapowiadaja - dobrze mi mama mowila przed porodem,ze tak bedzie. ;-) Odpukac! :-D
Dzis bylysmy z Zuzia na pierwszym szczepieniu - o malo ze strachu nie zemdlalam. :baffled: Ale bylo dobrze! Odwazna Duma Mamusi! :-D

Jesli chodzi o zdjatka,to mam takie 2 z wtorku do pokazania,hehe. ;-)

Zuzanka wtulona w swoja Mamusie. :-D

5tp3.jpg

6dz2.jpg

To ja też okresy mam bezbólowe teraz:tak: :-D a straszne kiedys miałam ,że jak tabletki w czas nie wziełam ,to aż mi się słabo robiło z bólu
Agutka alez Ci córcia ładnie rosnie ,duża z niej pannica się robi :tak: :-)

Ja tez z wielkim strachem na pierwsze szczepienie szłam i w ogóle była to pierwsza wizyta u lekarza i jednocześnie szczepienie ,myślałam jak ja sobie poradzę ,ale jakoś poszło i lekarz na luzie i pielęgniarka miła:-) Emi wcale nie płakała na pierwszym szczepieniu ,a teraz mam już spokój ze szczepieniami do 6 roku życia

Noelciu,oj rosnie mi Zuzinka rosnie! :-D Przez 2 tygodnie przybralo Jej sie 600g. :-D I wazy juz 5200g! :-D I to wylacznie karmiona moimi cycoszkami. :-D Jestem z Niej taka dumna! :-D :happy2:
Przez to szczepienie od rana mam taki zwalony humor jakis. :-( Musze to odespac. :baffled: A na 19 ide dzis na nauki przed Chrztem,ktory to juz w sobote,hurra! :-D
Jesli chodzi o moje @,to ja czasami mialam takie bole,ze majaczylam,wymiotowalam i o malo przytomnosci nie tracilam. :wściekła/y: Koszmar. :-(

Wczoraj Moja Zuzia miala chrzest. :-) Oprocz Niej bylo jeszcze 6 dzieciatek i tylko Ona nie plakala! :-D Inne krzyczaly ogromnie,a Zuzia calusi czas spala. :-D Gdy podeszlam z Nia do oltarza,tylko otworzyla oczka,porozgladala sie,coz to za swiatelka Ja otaczaja i spala dalej. :-D Nawet nie zareagowala,jak ksiadz polewal Jej glowke woda swiecona. :-D
Po chrzcie zaprosilam wszystkich na bigosik Mojej Mamusi,ciasto i kawke. ;-) W sumie bylo 14 osob wraz z Zuzinka i tak sobie siedzielismy do 22. :-)
Jestem ogromnie Dumna Mamusia! Moja Ukochana Dziewczynka! :-* :happy2: :-D
A teraz,pozwolcie,ze pochwale sie kilkoma zdjatkami z wczorajszego wydarzenia. :-D

W kosciele z Mamusia. :-D

zmamusiaoc9.jpg

Z Chrzestnymi. :-D

chrzestnifl6.jpg

Z Dziadkami. :-D

zdziadkamixn8.jpg

Z prawie wszystkimi domownikami. :-D (brak Pradziadka i Zwierzatek,po lewej Prababcia :-p)

calarodzinkadv1.jpg

Tu odpoczywanko po chrzcie. :-D ANIOLECZEK MOJ UKOCHANY! :-*

anioleczekcm8.jpg

A tutaj z tortem i Mamusia. :-D

ztortemrs9.jpg

Hej Agutka

śliczie Zuzka na zdjęciach wychodzi ,szczególnie te dwa ostatnie zdjęcia super a jakie duze oczęta ma.

Zuzka dzielna była ,ale ma dzielną mame to i ona jest:tak: :-) .Moja Emi płakała ale chrzest był akurat w godzinie w której ona co wieczór płakała ,i się nie przejmowałam tym zbytnio;-)

Noelciu,dziekujeMY za wszystkie komplemenciki. :-D Mamusia dzielna? Ojjj,nie zawsze,hihi. ;-)
A Twoja Emi tez sliczniuchna! Taaaaaaaaki ogromny usmieszek i te zabki,ahhhh! :-) Boska! :-)

Pieekne zdjecia!!! :)))
noelia przesliczna Corenka, ma taka slodka brodke (mam slabosc;))
agutka Zuzia Ci rosnie i to jak, nie widzialam jej troche to i sie zdziwilam:))) Pieknie ubralas ja do chrztu, wyglada jak Krolewna! A Ty to chyba jestes podobna do Prababci troche, co? i musze Ci powiedziec, ze wygladasz bardzo urokliwie, widac na twojej twarzy szczescie i jezeli robilas wlosy (nie wiem, bo moze przy rozpuszczonych takl wyglada;)) to tylko nabralas jeszcze "wyrazu"

a u mnie ok - nie zagladam czesto, bo nie mam czasu :(
w prace wdrozylam sie bardzo szybko i nawet bylam zdziwiona, ze tak mi jej brakowalo. Co nie zmienia faktu, ze tesknie za Adasiem. On tez teskni. Kolo poludnia robi sie marudny i patrzy w str drzwi. Rodzice w roli niani sprawdzili sie wysmienicie, wiec przestalam sie zamartwiac:)) Wracam z pracy i wychodze z malym na spacer, potem jedzonko (uwaga, jemy juz zupki i owoce prawie samodzielnie;)) przed 20.00 kapiel, 21 Adas zasypia, a ja do pracy.
Ach, i wiecie co, moj synek dostaje zabki:)))) jestem wniebowzieta, zajrzalam mu ostatnio do buzki, a tam na dole dwa malenkie ziarenka ryzu w dziaselkach:))))) troche marudzi, gorzej je i spi, ale masc skutkuje. Czopkow na razie nie musze mu dawac:)

reklama
Do góry