reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Wesolutka ale ci ten synuś rosnie ,dopiero sie urodził a już sobie siedzi i zupki wcina :szok: jestem w szoku wielkim ,i tak na buźce zmęzniał ,prawie go nie poznałam .

Fajnie ze rodzice pomagaja ,i dobrze sobie radza ,ty przynajmniej jestes spokojniejsza w pracy:tak:

Wesolutka,czy jestem podobna? A nie wiem,moze troszke. ;-) Jesli chodzi o wlosy,to tylko prostowalam u kolezanki - fryzjerki - ma zaklad niedaleko Ciebie. :-) Za komplemenciki z Zuzanka dziekujeMY. :happy2:
A Twoj Adas,to juz taaaaaaaki duzy chlopiec,ze szok! I juz taki meski,hihi. :-) A jak slodko trzyma lyzeczke jejus! :-) Cudny synek! :-)
Powiedz,kiedy spotkamy sie na jakims spacerku? ;-)

Agutka chyba natrafiłam na ciebie na Alegro ,kupujesz wózek dla Zuzi ?
moja Emi ma podobny tylko w innej kolorystyce,jako pierwszy wózek jest super;-) mały zgrabny i lekki Emi świetnie się nim bawi ,a nawet sama do niego wsiada choc ledwo jej tyłek włazi i każe sie nim wozić:laugh2: :-D ,ale ja rozglądam sie za powazniejszym ,chciałam jej na gwiadzde kupić

agutka spotkamy sie z Wami bardzo chetnie!!!
jutro jednak nie dam rady, a week spedzamy poza zg.
w poniedzialek koncze dopiero o 17 ale moze we wtorek?
ok 13.30 jestem w domu, o 14.30 - gotowa do drogi. :)

Noelciu,najprawdopodobniej trafilas na mnie. :-D Zuzanka dostala na chrzest pieniazki,wiec chce za nie cos Jej fajnego kupic. ;-) Bedzie miala sie czym bawic,jak podrosnie. :-D Ostatnio w sklepie kupilam Jej lale,ktora pije i robi siusiu,a na allegro zamowilam tej lali jeszcze to:

Gleboki wozeczek. :-D

glebokitk2.jpg

Spacerowka. :-D

spacerowkapk1.jpg

Lozeczko,ktore po odwroceniu do gory nogami zamienia sie w kolyske. :-D

lozeczkokolyskauh3.jpg

A dodatkowo,taka hustaweczke juz nie dla lali,ale dla Zuzanki. :-D

hustawkaks9.jpg

Teraz mysle,co by tu jeszcze Jej sprawic. :-D

Wesolutka,we wtorek jade z Zuzinka na usg bioderek,wiec ten dzionek raczej odpada... A powiedz,masz jakis dzien tak rozplanowany,by moc sie spotkac w okolicach 12-13? Bo Ona mi wtedy najlepiej spi. ;-)

A tu Moja Coreczka wczoraj wieczorkiem. :happy2:

Strasznie lubie spac w swoim foteliku. :-D

1mc4.jpg

Mamusia dba,zebym nie zmarzla,a Kubus grzeje niesamowicie. :-D

2qs5.jpg

Taaaaaaaka taka Duzia Zuzia! :-D

3do6.jpg

Mama robi mi samolocik,a ja w tym czasie podziwiam babcina lampe. :-D

4rq8.jpg

Slodkie buziaczki z Moja Kochana Mamusia. :-D

5el3.jpg

reklama