reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka,kurcze,szkoda... :baffled: Musimy jakos to wszystko zgrac...

Powrzucam jeszcze kilka zdjatek Zuzaneczki. :happy2:

Usmiech. :-D

pict0001ws8.jpg

Ale ta karuzela jest fajowa! :-D

pict0006od6.jpg

Babcia mnie myje pod kranem,bo sie obkupalam po same paszki. :-D

bbmk8.jpg

Uwielbiam lezec na swoim przewijaku. :-D

1wm9.jpg

Z Albusia lezakujemy. :-D

2hd0.jpg

"Wiesz Albusiu,masz bardzo ladne ubranko. :-D Na mnie niestety juz jest za male. ;-)"

3wg0.jpg

I LOVE MY MUMMY!!! :-D

4cl5.jpg

reklama
Jeju jaka ona słodziutka jest ,zjadłabym ją gdybym mogła ,aż mam ochotę na dzidzię druga :-D :-D :szok:

wszystko mi się przypomina ,jak to z Emi było,

Noelciu,co to to nie! Nie pozwole zjesc Mojej Coreczki! :-D A czas faktycznie,leci nieublagalnie. ;-) W czwartek minie juz 2gi miesiac od porodu. :szok: :-D Trzymam kciuki za Twoja druga dzidzie,hihi! :-D

Agutka ,narazie niestety musze moje drugie macierzyństwo na jakiś czas odłożyć :happy: chciałabym troszkę popracować ,do ludzi iść trzeba a Emi do przedszkola ,i jak juz ciut popracuje to się będziemy starać o druga dzidzię co bym mogła od pracy odpocząć :-) :tak: :-D :-D

Eeech, moja kolezanka urodzila 2tyg temu chlopaka (61cm, 4400gr), az mi sie wierzyc nie chce, ze masz Facecik tez byl taki maly!w dodatku ciagle lapie sie na tym, ze zazdroszcze brzuszkow dziewczynom, ktore mijam na ulicy! mam niepisana umowe z Hazbenmdem, ze gdy bedziemy juz na swoim... :tak: ;-) :-D

taka mam fajowa flanelowa pizamke! to co ze pod rozowy podchodzi... ;-)
URL=http://imageshack.us]
p1010015om5.jpg
[/URL]

kocham wszystkie moje kaczuszki kapielowe!!!

taaaaki jestem slodki :-) ;-) :-) :

Wesolutka,Adas ma swietna pizamke! :-) Taka meska! :-) :tak:
Dziewczynki,jak zaczniecie sie starac o drugie dzieciatka,to koniecznie dajcie Nam znac. :-D

Lilus,gdzie Ty jestes? :confused: :baffled:

To ja Wam dzis zaprezentuje Moja Zuzinke w czapeczce i szaliczku,ktore wprost uwielbiam!!! :-D :-D :-D Tak cudnie w nich wyglada - niczym Caryca,hihi. :-D Zdjatka z dzis. :-D

Przed spacerkiem u baby na kolankach. :-D

1bz8.jpg

Delikatnie podgladuje,czy Mamusia mi gdzies na tym spacerku nie uciekla. :-D

2pa3.jpg

Ooo,a gdzie ja jestem? To nie jest moj pokoj! :-D Podoba mi sie tu! :-D

3oi4.jpg

Meczacy byl ten spacerek. :-D

4yl3.jpg

Zblizenie - Mamusia nie mogla sie oprzec. :-D

5kb1.jpg

WESOLUTKA JAKIE TWÓJ SYNUŚ MA WIELKIE OCZETA I CHYBA MA NIEBIESKIE ,JAK DOBRZE WIDZE ,ALE BĘDZIE DZIEWCZYNOM SERCA ŁAMAŁ:tak: :tak: :-D

Jakąs fajną wanienke masz ,że nie musisz synusia trzymać ,chyba to bardzo wygodne jest:tak: :-)

A Zuzka już taka duża panna jest ,a jak ślicznie ubrana jest :-D

reklama
Noelciu,sliczna jest Twoja Emi! :-) I ten usmieszek! :-) A jezyczek mniamusny! :-)

Moge wrzucic jeszcze kilka zdjatek? :-D Nie moge sie oprzec! :-D Moja Niunia,wczoraj wieczorkiem przed kapiela. :-D

"Patrzcie,jak mnie Mama wystroila! :-D"

pict0022xp0.jpg

"Mmmm,ale mam pyszniutkie piasteczki! :-D"

pict0024fl3.jpg

"Razem z Mamusia robie rowerki. :-D"

pict0026rx4.jpg

"Siema Lala! :-D"

pict0027ps8.jpg

"Lala,ale masz pyszne i pachnace wloski,mniam! :-D"

pict0028kc7.jpg

"Lala,ejjj no Lala,daj buziaka! :-D"

pict0029ci9.jpg