reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Witam
wesolutka w końcu się odezwałaś ,dzis pewne w pracy byłaś,ciekawe jak synek zniósł twoją nieobecność?
Niespodzianka ci się udała i mąż zadowolony i to najwazniejsze:tak:

Wesolutka,przechodzilas moze wczoraj,okolo 14 przez przejscie dla pieszych tam na Dlugiej naprzeciwko stacji Apexim? :-p Z taka czarna teczka bylas... Przeszlysmy z Zuzia za Toba i dopiero po fakcie stwierdzilam,ze to chyba Ty. ;-)

heh, przxechodzilam:))
tez patrzylam na Was, ale myslalam, ze taki kawal od domu to bys sie nie zapuscila z dzidzia... :))) tam nic przeciez nie ma na tej dlugiej ;))

Kurna,ja to mam reflex. :-p Moglam jednak sie odezwac. :wściekła/y: Ale Laska z Ciebie,to jest fiuu fiuuu. :-) Bylysmy tam z Zuzinka w "Modnym Maluchu" po biale rajstopki do chrztu,bo nigdzie nie bylo takich malych,tylko tam,hehe. ;-)

hej
melduje ze zyje
ale nasz wątek cos ledwo ciągnie :baffled:

witam nowa-młoda mamusie :-) zaglądaj do nas czesciej ;-)

a u mnie nijak

Mili chora,kuzynka ja zaraziła
i siedzimy w domku
wczoraj na pocieszke dostała troszke zabawek nowych i sie bawi :-) i jakos ten czas w domu jest umilony
a tak pozatym to postaremu

aaaa w tym tygodniu mialam urodzinki i od lubego dostałam dwie nowe bluzeczki :-) strasznie sie ciesze bo normalnie mam pustą szafe na jesien :szok: normalnie szok
chłodniej sie zrobiło a tu dupa nie mam bluzek wogole :eek: co sie z nimi stało to ja nie wiem :confused:

no mykam
zajrze pozniej :elvis:

reklama
Lilus,heloł ponownie! :-) Rzeczywiscie,cos marnie w tym naszym watku. :-p :baffled: Pewnie kazda korzysta jeszcze z pogody - poki jest. ;-)

A czy ja moge sie pochwalic Moja Zuzancia? :-D Dzisiejsze zdjatka :-D :

Rozgladanko na przewijaku. :-D

1gl6.jpg

Silowanko z glowka. :-D

2gj7.jpg

Hurra! Udalo sie! :-D

3vo7.jpg

A tu juz na spacerku. :-D

4ut7.jpg

Do góry