reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Hurra! :-D Udalo sie! :-D Moja Mama byla wczoraj w kancelarii naszego kosciola i zalatwila Chrzest Mojej Zuzance. :-D No i jednak moj Brat moze byc Chrzestnym,mimo,iz nie ma bierzmowania. ;-) Mamuska przedstawila cala moja sytuacje i sie udalo. :-D Chrzest odbedzie sie 28 pazdziernika o 16. :-D Musze pomyslec nad swoja i Zuzanki kreacja. :-D Ahhh,jaka jestem szczesliwa! :-D

reklama
Oj agutka jakie dobre wieści,cieszymy sie bardzo razem z Emi:tak: :-D
to jednak z takiego ksiedza też czasem człowiek:tak:
Moja siostra musiała do innej wioski jechac do koscioła zeby synka ochrzcić

Agutko super!!
u nas na szczescie troche nosem krecili bo slubu nie mamy ale sie zgodzili i nie było mowy ze nie
ale od roku mamy nowego proboszcza...ludzkiego

a wczesniej...brrrrr
siora Karola jest samotna mama,została porzucona w ciazy
to ksiadz powiedzial ze jej dziecka nie ochrzci!!!
w koncu sie rozplakała i przedstawila sytuacje i sie łaskawie zgodzil
brrrr

no to Agytko musisz kreacji szukac bo mało zcasu zostało ;-)

Heh,no wlasnie dzis bylam szukac w jednym sklepie,ale kurna nic nie znalazlam wrrr! :wściekła/y: :-p Mam nadzieje,ze jednak w tygodniu mi sie uda cos znalezc. ;-)
A poza tym,to ...

MOJA ZUZANKA KONCZY DZIS 4 TYGODNIE! :-D

Hej
własnie poczytałam sobie historie porodu Agutka twojego a i zaraz poznałam ze to Zuza na zdjeciu jest ,dopiero potem na dole sprawdziłam że jesteś podpisana ,i zazdroszczę ci bardzo tez bym taki poród chciała mieć:tak: fajnie opisane ,napawa optymizmem

a gdzie jest opisany porod? dajcie linka

kochane.....gdzie mozna zrobic zabieg stomatologiczny pod narkoza?
pilna sprawa....:-( :-(

Noelciu,hihi dziekuje. :-D Najlepiej,ze na karcie ciazowej mialam termin wyznaczony na 9 wrzesnia,no i dokladnie tego dnia urodzilam. :-D Ksiazkowo w terminie. :-p

Lilus,tu jest wsio opisane. ;-)
https://www.babyboom.pl/ciaza_i_porod/czas_wolny/nasze_historie/z_usmiechem.html
A jesli chodzi o taki zabieg,to kurde gdzies o tym slyszalam,ale teraz niepamietam. :-( Jak mi sie przypomni,to dam znac. :-)

MOJA ZUZANKA KONCZY DZIS MIESIAC!!! :-D :-D :-D

jejku to juz miesiac
ale czas zleciał :-)
gratulacje dla Zuzanki
juz miesiac po tej stronie :-) jest

a ja czekam na @ i cos nie chce przyjsc.....jutro ide kupic test ciazowy bo to bedzie 36 dni od @
no chyba ze wreszcie jutro dostane :-)
choc chcialabym nawet :cool2: ale tez i nie :no:
kobieta zmienna jest hihihiii :-D

Agutko przypomnij sobie pliss gdzie robia takie zabiegi
moj zab juz nie moze czekac :-(

Oj liluś to super ,rodzinka wam sie powieksza;-) :-D ,a z tym chirurgicznym usuwaniem zęba to nie wiem,moja siostra kiedyś w poznaniu miała robione,ale cała w siniakach była

reklama
Do góry