reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Hehe,no wlasnie nia zostalam. ;-) Czyli moge zarzadzac moimi "Wrzesniowkami",hihi. :-p

Lilus,ja Ci wierze,ale bedzie dobrze na pewno! :-)

A tu moja Zuzanka dzis po kapieli. :-D

pict0004re3.jpg

pict0005sp3.jpg

pict0006tl3.jpg

pict0008ca1.jpg

:-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Śliczna niunia ,buziulke ma taka rozkoszną :tak: :-D

Faktycznie coś się tu cichutko zrobiło ,jakos po zmianie tak spokojnie tu jest :-( szkoda ,może to przez tą jesień:dry:

mnie cos bierze ,trzęsie mną :sick: Emi tez coś z noska leciało i tak jej się dziwnie odbijało i już śpi moje kochanie

Hej
Objechałam niedawno całą Zielona w poszukiwaniu kreacji na wesele i nic a pojechałam do Wolsztyna i prosze bardzo ,kupiłam zakiecik i sukieneczkę :-) :-D od razu jestem spokojniejsza że jakoś bedę wygladać :cool2: teraz jeszcze fryzjer i będzie si:tak:

Lilka jak tam w pracy ,jak Milenka to znosi:confused:

Hej
Lilka jak tam w pracy ,jak Milenka to znosi:confused:

ach szkoda gadac
praca okazała sie do d..y to i tak mało powiedziane :wściekła/y: :baffled:
niania okazała sie do d..y
wszystko jest do d..y :wściekła/y: :wściekła/y:

ach
prace juz rzuciłam
potrzebujemy pieniedzy ale boszzz.....dziewczyny byłam 7 godzin i pod koniec dnia zarobilam niecałe 9zł !!!!!!!! :szok: :szok: :szok:
wrociłam do domu i ryczałam
dzis juz nie poszłam i nie mam zamiaru tam isc
o dziwo nawet nie zadzwonili do mnie sie zapytac co i jak?
po te 9 zł nawet nie pojade.....
masakra....ja nie mam wprawy do zrywania tych pieczarek
jeszcze trzeba je ładnie ukladac .... masakra

a pomyslec ze do wrzesnia była u nich stawka godzinowa 5zł to mialabym zarobione 35zł....a mam akordowo niecałe 9zł
w tym tempie jak policzyłam to na opiekunke bym nie zarobila :szok: :szok: !!!

wiem ze wprawy nie mam i czas to wprawa...ale ile bym musialabym tak pracowac by wreszcie cos zarobic
w dodatku praca we wszystkied ni tygodnia codziennie!!! :szok: i na czarno :szok:

ja dziekuje.....

a opiekunka zaczeła mi swirowac ale to innym razem bo teraz chora jestem
cos mnie gardło wzieło i boli mnie i stan podgoraczkowy mam i plecy mnie bola i glowa....grypa?

a faktycznie tu cicho sie zrobiło odkad jest nowe to forum
przyznam sie ze jakos mi nie pasi....

Agutko bede sie powtarzac,ale corka to ci wyszła ;-)
slicznotka z niej i taka fajniuchna rozkoszna ;-) :-)

jak tam pani moderator?? :-D
wlasnie na czym polega to/ zarabiasz cos na tym?
co musisz robic wlasciwie?

Liluś to faktycznie kiepska robotka ,a na przyuczeniu to powinni godzinówke dawac a nie akord ,w sumie szkoda ze tak wyszło ,ale napewno znajdziesz cs odpowiedniego dla siebie:tak: będzie dobrze

Wesolutka a co u Ciebie ,jak oczka Adasia ,mam nadzieje że juz wszystko dobrze ,i ze nie musicie juz na te zabiegi chodzić:no:

Agutka napisz jak sie moderatorem zostaje ,i co z tego masz :-) wścibska jestem ,ale poprostu ciekawośc mnie zżera ,nic poza tym

i czy właściwie jesteś z tego zadowolona :confused:

Lilus,hihi dziekuje! :-D Prawda - Zuzanka wyszla mi,jak nic nigdy dotad - naprawde! :-D OGROMNA DUMA MAMUSI! :-* Jak ja Ja ubostwiam dziewczynki! Nawet sobie nie wyobrazacie! :szok: :-D :-D :-D
A z ta praca,to rzeczywiscie kiepsko. :baffled: No,ale wypatrz w tym pozytyw - dalej mozesz pospedzac czas z Milenka. :-)

Noelciu,zostalam moderatorka,bo taka mnie chcialy widziec Dziewczyny moje wrzesniowe. :-D Nie zarabia sie na tym - poprostu napisalam do adminki BB i mi dala te funkcje. :-) Polega ona na pilnowaniu porzadku w moim dziale. :-) Jestem z tej funkcji bardzo zadowolona,bo czuje sie taka wyrozniona jakas,czy cos. ;-) :-p Taka wazna,potrzebna. :-)

reklama
Noelus,w sumie zajecia nie mam,bo nic takiego sie nie dzieje,ze musialabym interweniowac,hehe. ;-)

Ok,moja Matczyna skromnosc,kazala mi sie pochwalic Moja Dzisiejsza Zuzanka. :-D

W trakcie szykowania sie na spacerek. :-D

pict0002tg2.jpg

A tu Zuzancia smacznie sobie spajka na swiezym powietrzu. :-D

pict0003ek8.jpg

Do góry