reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

dziewczyny ostatnio tu was zanidbuje
jakos hmm czasu nie mam :baffled:

jak z suwaczka zauwazyłyscie zdecydowalismy sie na slub
jednak nie bedzie to taki typowy slub
narazie mamy opcje kosciol+2 swiadki=podroz we troje do Francji :-D
szkoda nam kasy na wesele
ale jakos mi smutno ze nie bedziemy takowego mieli...noa le coz
mamy tylko siebie
i nie damy rady

reklama
druga wiadomosc to od pazdziernika ide do pracy..nic ciekawego bo zbieranie pieczarek ale....jak potrzebne sa nam pieniadze to nie bede przebierala ino biore co jest!!
zreszta o prace ciezko wiec ciesze sie ze chociassz to :-)

Lilka to fajnie ,taka praca tez dobra ,bardziej na luzie,I PIENIĄZKI BEDĄ
a z kim dziewczyne zostawisz?

widzę ze masz nowego suwaczka
GRATULACJE

ech, niespodzianka bedzie dopiero 7.10 :-) poki co dopinam wszystko na przedostatnie guziki: hazbend wolne zalatwil, rezerwacje gdzie mozna porobione - tylko jeszcze kasiora... :zawstydzona/y::baffled: no i pilnowac sie musze, bo maz mnie podpuszcza na wszelakie sposoby, a ja czasem - niepomyslawszy - chlapne cos durnego i nici z niespodzianki.

moj maly uczy sie siadac i skakac, kiedy sie go trzyma, jest taki smieszny teraz, probuje nawet podciagac sie do gory za wlasne koszulki:-D

ja - probuje z kolei wprowadzac nowe pokarmy w jego diete. na razie wiekszoscia pluje albo ma odruchy wymiotne...:confused:

dzis leb mi peka i zaczynam miec katar:-( tylko przeziebienia mi brakowalo, po prostu z...scie:-(

lilka - gratulejszyn z okazji zapowiedzi :laugh2: :laugh2: :laugh2:

dziekuje dziewczyny za gratulacje
jestem tak podniecona ze normalnie szok
od wczoraj non stop na Allegro siedze i sukni szukam
byłam nawetw salonie u nas :-D

ale jednak najlepiej jakby mi sie cos fajnego,trafilo np. tutaj jakby jakas mama miala bo nawet w salonie z komisu musze liczyc z 700zł +czyszczenie 80zł
a ja chcialabym cos tak z 500zł ;-)

a co do pracy
to dzis zadzwonili mi powiedziec ze zaczynam od poniedzialku:-D o 7 rano
jestem przerazona :baffled: tak szkoda mi Milenke zostawiac w domu:-(
tak ja kocham ze normalnie boli mnie ze musze ja zostawic :-( chcialabym aby była ze mną,ale wiem ze w koncu musiał nadejsc taki dzien...boszzzz
bede ryczec całą droge do pracy :-( :-(

juz miesiac temu zqczełam szukac opiekunki i znalazłam
taka strasza pania
wydaje sie ok
ale jesli zobacze ze Mili zrobi sie jakas agresywna,ze zacznie bic innych lub jeszcze jakies inne rzeczy co mi do glowy nie przychodza tow iem ze bedzie dzialo sie cos nie tak.....i wtedy napewno zmienie opikunke!!
zreszta zaznaczyłam ze nie wolno małej bic,zeby swoich nerwow nie wyładowywac na dziecku
pani sie zgodzila ze mną

moja córcia jest kochanym,dobrym dzieckiem i nie chce by ktos ją zle traktował.....mowie wam jak ja to przezywam wewnetrznie......no jest mi okropicznie :sick: :-(

liluś doskonale cie rozumiem ,to trudna decyzja a jak trzeba z opiekunką zostawić to juz w ogóle ,ale może Milenka polubi nową opiekunkę ,napewno się ułoży i będzie dobrze ,musisz być dobrej myśli :tak:

a co do sukienki to słyszałam że jedna dziewczyna kupiła sobie taka kreajce weselna ,ale nie suknię slubną taka typowa tylko taka ładną wieczorowa sukienke ,chyba kremowy kolor miała,z takiego swiecacego materiału i tez super to wyglądało kosztowała 250zł,ty masz duzo czasu i napewno jak poszperasz w sklepach to cos znajdziesz gustownego.

ja ide na wesele brata za dwa tygodnie i szukałam właśnie jakies kreacji i jest trosze takich kiecek:tak: :-)

reklama
Do góry