reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Agutku ale masz piękna córeczke :tak: :-) :happy: :elvis:

a ja dopiero dzis tu piszer bo ostatnio....nie mam czasu normalnie :baffled:
szkoła,teraz zaczynam robic kurs na specjaliste logistyki,który zakoncze certyfikatem waznym w całej UE :tak: :-D
do tego jezyk szlifuje
do tego dziecko,prowadzenie domu:no:
boje sie ze sie nie wyrobie

Agutko a czy tatus kwapil sie dowiedziec czy dziecko mu sie juz urodzilo? czy ktos z rodziny zadzwonil go moze oswiecic?
przepraszam ze pytam.....

reklama
Lilus,strasznie nie lubie tego tematu,bo wprost nienawidze tego czlowieka. :-) Od Nas nie dowiedzial sie o tym,ze sie Dzieciatko urodzilo. Moze od jakiegos wspolnego kolegi/kolezanki. Mi to zwisa. ;-) Naprawde,jak urodzila sie Zuzanka,to zapomnialam calkowicie,ze na swiecie istnieje cos takiego,jak ojciec dziecka. :-)

W imieniu Zuzanki slicznie Wam dziekuje za komplemenciki i przesylam buziaka Jej serduszkowymi usteczkami! :-D

Agutko przepraszam ze pytałam....ale moja kolezanka ma identyczny przypadek i dlatego jakos mnie podkusiło zapytac :zawstydzona/y:
bardzo to przykre.......ale ciesze sie ze potrafisz sie cieszyc zyciem i coreczka mimo tego ;-)
jestem z wamji,pamietaj,ju z keidys ci pisalam,jak bedziesz czegos potrzebowac to wal jak w dym do mnie :-)

Lilus,spoczko,ale juz wiecej nie poruszajmy tematu <cenzura>. ;-) Jak ja moglabym sobie nie radzic,skoro tyle juz wytrwalam? ;-) No i przeciez mam Ta,o ktorej tak bardzo marzylam. :-D Ja nie potrafie sie teraz smucic,a lezki to leca mi tylko ze szczescia. :-D

Oto Moja dzisiejsza Zuzanka. :-D

W swoich pierwszych jeansach. :-D :-D :-D

1tf3.jpg

2hd4.jpg

3kd6.jpg

Smerfetka na spacerku. :-D :-D :-D

4yw5.jpg

5jx2.jpg

Odpoczynek w lozeczku. :-D :-D :-D

6di6.jpg

A tu piekne dlugie Paluszki Zuzanci. :-D :-D :-D

raczuniedg0.jpg

A tu Mamusia 13 dni po porodzie,hehe. :-p

agakp8.jpg

Agutko ale Zuzia ma sliczne usteczka
takie całusne

ty wygladasz super
qrcze zazdroszcze :-)
ja zaniedbałam i mam jeszcze wielki brzuch :baffled: az sie ostatnio mnie kolezanka zapytala czy w ciazy jestem :baffled:

no nic mykam nynki

reklama
Lilus,usteczka w sam raz na cmoku cmoku taaaaakie smakowite. :-D A za komplemencik dla mnie dziekuje,hihi. ;-) <zawstydzona> :-p

Wesolutka,wlasnie! Jak tam niespodzianka? :-D

Noelciu,najbardziej kochajaca to prawda. :-D Mojego uczucia do tej Malej Istotki nie da sie opisac slowami. :-D

Do góry