reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

tylko do piątku,ale to i tak fajnie ,nie będę musiała obiadów gotować i od tesciów odpoczne bo z nimi mieszkam i czasem są wkurzajacy a nagadam się tak że gardło mnie rozboli :p :p :laugh:

reklama
Dziewczynki,juz jestem,ale tylko na chwilke,bo dopiero dzis wrocilysmy do domku - najpier Malutka spadla mi z wagi,a pozniej zlapala zoltaczke. :( ale juz wszystko jest cacy,no i dzis nas wypuscili,jupiiii. ;D
Porod? 25 minut i moja Ksiezniczka byla juz na swiecie,wiec jestem z siebie bardzo dumna. ;D

Dziekuje slicznie za zyczonka,a w zamian wklejam zdjatka mojej Malusiej. ;D
Narazie tylko takie szpitalne,bo domowych jeszcze nie mam,ale nadrobie. ;)

1dz4.jpg

2oj4.jpg

3mc0.jpg

4ut4.jpg

5ck0.jpg

6xi6.jpg

7uw5.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

NO PIEKNA :laugh: :laugh: :laugh:
usteczka calusne, a jakie dlugie paluszki, moze bedzie pianistka?? :laugh: :laugh: :laugh:
agutka gratuluje cory raz jeszcze!!!

noelia jak tam, wypoczelas?

u mnie ok, jakos rzadziej zgladam, bo sasiedzi robia remont i calymi dniami tluka w sciany. wiekszosc czasu wiec spedzamy na dworze. O tyle fajnie, ze pogoda dopisuje :) adas chlonie swiat wszystkimi zmyslami, w wozku probuje siadac, a gdy nie wychodzi, domaga sie, by go nosic. Ledwo znosze jego wrzaski, nie wiedzialam nawet, ze az tak potrafi krzyczec. Nosze go wiec, choc wiem, ze nie powinnam ustepowac, i zastanawiam, kiedy moje rece beda siegac ziemi - jak u malpy...

niedlugo mamy z hazbendem rocznice slubu. planuje zorganizowac cos wyjatkowego: chce spelnic jego marzenie i zabrac go na skok ze spadochronem. trzymajcie kciuki, zeby mi sie udalo. i zeby mi kasiory starczylo... ;)

Wesolutka,trzymaMY z Zuzanka kciuki - napewno sie uda. ;D I slicznie dziekuje w Jej imieniu za komplemenciki. ;D :-*

A tu jesciu 3 zdjatka z rana. ;) Moj brat nie mogl sie powstrzymac,zeby Jej ich nie pstryknac. ;D

3ce4.jpg

2zq4.jpg

1ob1.jpg

Jeju Agutka jaka śliczna kruszynka u Ciebie w brzusiu mieszkała :laugh: :laugh:
jeszcze raz gratulację i buziaczki dla Zuzanki :-* :-* :-*

Wesolutka życzę żeby ci się udało spełnić jego marzenie,taki spełniające się marzenia dodają człowiekowi wiary w siebie i w przyszłość ,tak myslę ,Mój mąż zawsze mi daje prezent o którym marzyłam i kiedyś mu mimochodem wspomniałam ,kurcze zawsze pamięta ,a ja mu nie zabardzo taki mogę dać bo jego marzenia są bardzo zawsze kosztowne ::) :(

moja rocznica ślubu wypada 2 października ,tez musze coś wymyślić :-[

przyjechałam dziś w południe,i było fajnie tak na luzie ,nagadałam się za wszystkie czasy i dzis mam super humorek ,mam nadzieje że na jakis czas naładowałam akumulatory dobrego humoru

Noelus,taaak Zuzanka jest przesliczna. ;D Sama sie na nia napatrzec nie moge. ;D Tu jeszcze Wam wkleje zdjatka z mojego pierwszego,dzisiejszego kapanka Jej. ;D Hihihi. ;)

pict0033zu1.jpg

pict0034ag2.jpg

Heeej Laseczki. :D Jak Wam sie podoba nowe BB? :p Mi w ogole. :|
Dobra w sumie,to chcialam sie pochwalic swoja Coreczka,ktora z dnia na dzien robi sie coraz Piekniejsza. ;D

reklama
Do góry