reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

jeju ja tez nie moge sie doczekac
ale Agutka nic nie pisze...wiec ja mysle ze ona ma juz faze taka ze nie ma sil i kiedy ;)

jeju nie moge sie doczekac :laugh:

reklama
wiadomosc od Agutki sprzed chwilki  :laugh: :laugh: :laugh:

Dzien dobry, tu Zuzanka :)
                 Przyszłam na świat 9 wrzesnia o godz. 19. 55 :)
                 Waże 3680g, mam 58 cm i dostałam pełne 10 pkt. :)
                 Mam ciemne włoski i cudne niebieskie oczka :)
                 Od razu chwyciłam za cycoszka, a teraz smacznie
spie u boku Mojej
                 Kochanej Mamusi :)
                 Cmokam ! :)

Nowej obywatelce świata Zuzi niech życie z róż się uplata!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Agutko wielkie wielkie gratulacje z okazji narodzin twojego skarbka!
Niech Zuzia wypełni każdą pustke w twoim sercu!
Zycze z całego serca wam obu samych wspaniałych dni, wypełnionych ciepłem i miłością :-* :-* :-* :-*

Małe rączki potrafią
ulepić kwiatek z plasteliny
Narysują słońce roześmiane
Zbudują domek z klocków
Małe rączki potrafią napisać mama,
i przynoszą mi jabłko czerwone
ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją.
W małych rączkach mieści się cała miłość.
:) :) :) :) :) :) :)

Ale wspaniała nowinka tu na mnie czekała
Zuzka juz jest na tym świecie ,kochaniutki szkrabek :laugh:
ale się ciesze i jak szybko to poszło ::)
Agutka ogromniaste gratulacje dla Ciebie i dla Zuzki oczywiście :laugh: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

GRATULUJEMY :laugh: :laugh: :laugh: ;D :laugh: :laugh: :laugh:
nareszcie, co...?? :laugh:
No, to agutka odpocznij troche, a potem czekamy na pelna relacje :D i zdjecia :D!!!!!!!!!!!1

Hej
ale się najeździłam dziś ,budujemy garaż dla naszego autka no i blacha potrzebna ,belki ,a jakie ceny ,kurde jak dom swój budować to kasiorki trzeba mieć ::) :mad:

A jutro wyjeżdżam hura hura ,ale się ciesze ,będzie to jakieś oderwanie od rzeczywistości,

Jadę do mojej koleżanki, która mieszka pod poznaniem ,więc jutro w pociąg i jazda ;D ;D ;)
więc na forum jakiś czas mnie nie będzie :-[ :-[

do zobaczenia

reklama
Do góry