reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

noelia pisze:
poszukałam na necie i skierniewice mi wyskoczyło ale jakie województwo
spytaj sie jej jak tata ma na imię

az mnie kusi by tam zadzwonic :laugh:

jeszcze K wezme w obroty
ale on nawet w owjsku nie był :p
a na studiach zarzekał sie kiedys ze zadnej laski nie obracal :p
heh ale go i tak dopadne ;)

reklama
noelia pisze:
ale bałagan w tej książce telefonicznej ,raz że to mazowieckie ,raz że łódzkie

czyli wychodzi mazowieckie
bo łodzkie jest chyba juz zlikwidowane

no K nazwisko jest w PL na 7 miejscu w popularnosci wiec mysle ze ta mała poprostu zle trafila

ale mowie wam ze normalnie mowe mi odjeło jak nigdy :laugh:

noelia pisze:
lilika to powiedz mi gdzie miałayście się spotkać i ile kilosów miałaś jechac ,no chyba ze to tajemnica , :)

nie nie tajemnca
tyle ze to taka dziura ze nie pamietam ;D
bo mialysmy miec w Bolesławcu a sie okazalo ze tam jest zajete i poszukaly gdzies w miare blisko tego

w kazdym razie mialam jechac do Poznania
tam sie spotkac z Kaską,e-mamą,Alką i jechac pociagiem z przesiadka do Wieruszowa a z tamtad wlasnie nas mieli dowozic na tamta wioske bo to spotkanie zorganizowala Joaska :) w agroturystycznym hotelu :D

ale jak znajde linka to podam wam gdzie dokladnie
to byla tajemnica na naszym zamknietym watku
bo rozni sa ludzie i zeby sie nie okazalo ze np.ktos pojechal nas sledzic czy cos
no rozni popaprancy chodza na tej ziemii

to też niezła jazda,ale bliżej niż ja bym do warszawy miała
a bolesławiec to ja często odwiedzałam ,bo to po drodze do jeleniej góry gdzie mieszka moja siostra i autobusiki z zielonej tam jada

NASZA AGUTKA RODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dostałam przed chwileczka smska od niej o tresci:

''od 12.30 chodze z oksytocyną- juz jest postep i podobno dzis rodze,jea! :laugh:
mam krwawienie jakies, no i bóle tez sa ,ale takie do zniesienia. Niecierpliwie sie :laugh:
''

jejku normalnie pzrezywam jak mrówka okres ten porod Agutki :laugh:
strasznie sie ciesze
no i moje obstawienie ze to dzis jednak sie sprawdzily hihiiiii :laugh: :laugh:

reklama
Ojeju jak fajnie ,aż mnie ciarki przeszły jak to teraz przeczytałam ,ciekawe moze już zuzka jest z Agutką ,lilka jak coś będziesz wiedzieć to pisz

Do góry