reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

noelia pisze:
a mojemu to chyba nie zaszkodziło ,tylko głupio mu było za moje zachowanie jak beczałam ,i histeryzowałam że ja juz nie chcę rodzić  :laugh: :laugh: ::),ale po tylu godzinach to co się dziwić,lepiej nie pisze zeby nie straszyć wiadomo kogo

ciekawe czy mnie pobijesz
ja od 8.45 rano jak zrobili mi zabieg zel do macicy
a urodzilam o 23.05 :)

reklama
wody mi odeszły o 23;30 i pojechałam do szpitala ,w nocy czekali co sie zacznie dziać ale nic z tego ,potem o 11 w dzień zaczeli jazde z oksytocyną ale skórcze były takie sobie ,potem dali mi spokó z oksytocyną bo myśleli że samo pójdzie i poszło w las :-[ więc kazali i isc spac ,a potem od rana oksytocyna do samej 13 i coś poszło ale kiepsko i na końcu cc i takim sposobem wyszło 39i pół godziny
oksytocyne podawali mi przez pompe infuzyjna i jak widziałam ze chcą kolejną strzykawe naciągac to mi się słabo robiło i tak chyba z 20 razy ,już nie pamiętam ,może przesadzam ale wtedy to był istny koszmar

FAK, znowu nie zdazylam na grupowe gadanie :mad: jak wpadam to juz po gadaniu i gadam sama jak glupi do sera :mad:

a, nie, do sera, to glupi sie smieje... :mad:

agutka, to dzis juz chyba masz pospane ;D hehe, bylo do przewidzenia, z urodzisz szybciej ;D Popieram dziewczyny, jak masz kogos zaufanego to wez do porodu, warto ;D jej, ale fajnie, az Ci troche zazdroszcze!!!to takie cudowne przezycie... :laugh: :laugh: :laugh:
Pokoik sliczny, masz fajny przewijak - ja mam ten maly i juz jest na styk, a przeciez niejedna zmiana pieluchy przede mna... :laugh:
(a propos przewijania: w celu oszczednosci za dnia w domu wkladam malemu w pampra tetre - dwie, trzy zmiany wtedy przetrwa, ale ostatnio moje dziecko robi kupy pod takim cisnieniem, ze uwala sie po pachy, wzglednie po kostki i mam pampra do wyrzucenia i tetre do prania. tyle z oszczednosci ;))

lilka mowi sie, ze kasa to nie wszystko. Co zrobic, kiedy to punkt wyjscia do wszystkiego :( zycze Ci ,zeby sie wam szybko poukladalo. Aaa, i zagraj w srode w multilotka...!!!

bylam dzis u tego fryzjera - i to byl blad. Zaplacilam krocie i nadal wygladam gownianie... Moglam zaufac przeczuciu i nie ruszac d,,, z domu.

week jak zwykle spedze u tesciowej, wiec znowu ominie mnie grupowe gadanie :mad: ;) :)

milego weekendu laski, agutka, SZYBKIEGO LATWEGO PORODU!!!

Melduje sie jeszcze 2 w 1. :mad: Noc nieprzespana,brzuch i plecy bola,ale co tam. ;) Teraz ide wysuszyc glowke i spadam do szpitala,zeby mnie zbadali i zdecydowali,co ze mna dalej. Mam nadzieje,ze dzis urodze samoistnie,a jak nie,to niech mi wywoluja porod,byleby tylko Zuzance nic sie w brzusiu zlego nie dzialo...

Noelciu,teraz w ZG jest tak,ze na kazdej - nawet tej bezplatnej porodowce - mozna miec kogos do towarzystwa. ;)

Jak cos to napisze! Trzymajcie kciuki! Buziaki! :-*

Agutka czekamy na wiesci :laugh:

Wesolutka nie łam sie
umowimy sie w tygodniu na jakis dzien i godzine i sobie zrobimy goracy chat ;D
no i miłego weekendu u rodzinki ;)

ale wiecie jaki numer????

przed chwila dzwoni telefon
patrze jakis dziwny nr
odbieram
a jakas malutka dziewczynka mowi do mnie
''dzien dobry,a kim pani jest?''

mowie ''a do kogo dzwonisz?''

''do tatusia,bo go szukam'' :o :o
no mowe mi odjeło,wybakałam tylko ze to pomyłka,a ten telefon juz drugi raz dzwonil...
nooooo ładnie!!!!!

powiedzcie mi jakie to wojewodztwo z kierunkowym 0-46 ?

heh komora jakby co jest na K ::)

reklama
Do góry