reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Agutko jesli moge sie wtrącić........to wez mame  ;)
naprawde jest ciezko ,a taka osoba zawsze ci pomoze
jak bardzo dobry masz kontakt z mamą to ją wez

aaaa i nic nie mysl ze to wstyd czy cos widziec w takim stanie bo twoja mama wie o co chodzi.. ;)
a to wazny moment w zyciu no i troszke męczący wiec wez kogos  ;)

aaaaaaa jak juz zaczniesz rodzic to zanim pojedziesz do szpitala odpal kompa i nam naklikaj ze TO JUŻ!!!!!!!!!  :laugh: :laugh:

reklama
nonooo ale superasny Kubusiowy pokoik :laugh: :laugh: sliczny!!!!!!!!!
ta rama łóżeczka mi sie podoba z tymi kwiatkami :)

Liluś kurde ,kłucenie się o pieniądze jest okropne  :mad:
a nie możecie im zapłacić w ratach ,może się jakoś z nimi dogadacie?czy już chcą do sądu leciec

ale bajkowy pokoik superaśny,i przytulny bardzo
i ja popieram liluś żebyś Agutka jednak wzieła mame ,jeśli masz z nią naprawde dobry kontakt,bo jak ktoś jeszcze jest to naprawdę jest o wiele wiele lepiej ,tak poprostu rażniej

nieraz w telewizji leca programy taki z anglii i tam czasem dziewczyny rodzą przy całej rodzinie ,jakieś ciotki ,babcie ,ojcowie ,dziadkowie ::) no ty masz agutka zgraną rodzinkę to pomysl o tym :laugh: :laugh:
Ale w zielonej z tego co słyszałam to robią trudności jak ktoś chce rodzić z mężem ,czy np , z mamą
nie trzeba płaćić za taki rodzinny poród?

noelia pisze:
ale bajkowy pokoik superaśny,i przytulny bardzo
i ja popieram liluś żebyś Agutka jednak wzieła mame ,jeśli masz z nią naprawde dobry kontakt,bo jak ktoś jeszcze jest to naprawdę jest o wiele wiele lepiej ,tak poprostu rażniej

jedna laska rodziła rowno ze mną na sali obok
i ona mi mowila (bo wczesniej na patologii lezałysmy )ze meza ze soba nie wezmie bo potem bedą sobie wypominac i sie rozwiodą  :o :o za nic w swiecie nie rozumiem takiego myslenia i o co jej chodzi ale mniejsza o to bo tak jak ona sie darła to moj K chcial z mojej porodowki uciekac  ::)
tak sie rodzi samej z wyboru  ::)

noelia pisze:
nieraz w telewizji leca programy taki z anglii i tam czasem dziewczyny rodzą przy całej rodzinie ,jakieś ciotki ,babcie ,ojcowie ,dziadkowie ::) no ty masz agutka zgraną rodzinkę to pomysl o tym  :laugh: :laugh:
Ale w zielonej z tego co słyszałam to robią trudności jak ktoś chce rodzić z mężem ,czy np , z mamą
nie trzeba płaćić za taki rodzinny poród?

ale głupio
u nas w Wolsztynie widzialam babcie,mame i meza na porodzie (oczywiscie przypadkowo)

a mojemu to chyba nie zaszkodziło ,tylko głupio mu było za moje zachowanie jak beczałam ,i histeryzowałam że ja juz nie chcę rodzić  :laugh: :laugh: ::),ale po tylu godzinach to co się dziwić,lepiej nie pisze zeby nie straszyć wiadomo kogo

Ja leżałam na porodówce i tam był taki specjalny przewijak dla noworodków i nawet jak dziewczyna urodziła z innej sali to do naszej sali na chwile przynosili te maleństwa nowonarodzone .piekny widok

reklama
Do góry