reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Agutko lepiej nie biegaj po schodach...
urodzic córusia sie i tak urodzi,a niech przy tych biegach sie łożysko czy cos odklei?? to moze byc smiertelne dla malutkiej....

ach Noelio.........nie jade na spotkanie bo jestem z K. poklocona od tygodnia i jak sie dzisiaj dowiedizal ze sama postanowilam ze jade to dostalam wyklad.....
juz jestem po wielkim ryczeniu ale smutek we mnie jest przeogromny,bo my takie zżyte jestesmy i wszystkie sie poznaja a ja jak strus sama bede w domu.... :-[ :-[ :-[

Lilus,nie no u mnei bieganie i tak by,chyba,nie wypalilo,bo za szybko sie na schodach swoich w domu mecze. :p
Ale mam nadzieje,ze jednak samo sie cos ruszy juz niedlugo. ;)

Prosze,usmiechnij sie,mimo wszystko,do mnie (Nas :) )... Bedzie mi sie lepiej szlo rodzic. :D :-*

agutkaZG pisze:
Lilus,nie no u mnei bieganie i tak by,chyba,nie wypalilo,bo za szybko sie na schodach swoich w domu mecze. :p
Ale mam nadzieje,ze jednak samo sie cos ruszy juz niedlugo. ;)

Prosze,usmiechnij sie,mimo wszystko,do mnie (Nas :) )... Bedzie mi sie lepiej szlo rodzic. :D :-*

jak bym mieszkala w ZG to bym z toba nawet na porodówke poszła ;)
serio!
z ta kumpela co ja facet tez zostawil to byłam przy porodzie :) bo nie chciala byc sama

hehe pietra mialam,ale jak juz tam byłam to sie okazalo ze wcale to tak straszne nie jest
wiec ni9e wiem co ci nasi faceci tak w zasadzie przezywaja hehee :) :)

Hehe,no ja ide sama rodzic. :p Chyba,ze moja mama sie uprze i tez bedzie chciala przy tym byc,ale ja nie wiem,czy chce,zeby ktos mnie w tym stanie ogladal... ::) Chociaz z drugiej strony fajnie miec wsparcie... ;)

Ide sie wypluskac i polukac tv,bo chyba dzis z mama szybko nie zasniemy z wrazenia. ;D :p

Buziaki Mamuski i prosiMY o kciuki! :-*

noelia pisze:
ojejej ,kiedy wy się pogodzicie? :-[ :-[

Noelio....chodzi o kase....
nie pisalam wam ale musimy zaplacic kare w postaci 600zł zespolowi ktory mial nam grac na weselu...
wesele odwolalismy ale mielismy podpisana taka umowe ze widzicie.....jestesmy przegrani w sadzie i musimy zaplacic
lepiej te 600 niz jeszcze koszty sądowe
no i stad problemy bo tak to by nic nie mowil..... :-[ :-[ :-[

ale ciezka jest atmosferka w domu........milcząca
ach szkoda gadac

dobita jestem  :-[ tak mi smutno
bede z wami teraz przez weekend pisac aby nie myslec zbytnio  :)

reklama
Okej,to jeszcze tak na koniec,no i na poprawe humorkow. :) Zrobilam zdjatka,tak jak obiecalam,ale jakosc jest byle-jaka...

Moje lozko :D :

7bu9.jpg

Kubusiowa firanka w Naszym okienku :D :

1xy7.jpg

Poscielka Zuzanki :D :

6ce8.jpg

Tutaj z kocykiem :D :

4em7.jpg

Bok lozeczka :D :

5xh9.jpg

Lozeczko z przewijakiem :D

3hq5.jpg