reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
no to Myyszaaa- tylko zazdrościć.... ja łudzę się, że mój synuś będzie grzeczny i będzie spał w nocy- moja koleżanka ma teraz taką słodką małą śpioszkę więc może i mnie się uda... z pierwszym było koszmarnie jeśli chodzi o nocki... ale uwielbiałam za to jeździć nad morze bo spał tyle godzin w aucie i na miejscu też... ciekawe jak sztuka druga- musi polubić jazdę samochodem bo my wędrowniczki jesteśmy... na weekend majowy wybieramy się nad Bałtyk nasz kochany,,chcę też w końcu zobaczyć tę gondolę w świeradowie co 2 lata ruszała i w końcu ruszyła,no i jeszcze wakacje zaraz a że to pierwsze wakacje starszego to też trzeba go nagrodzić za ciężki rok pracy w szkole- tym bardziej, że na razie nawet wzorowego ma:-):-):-)...ale mam planów- będzie co niweczyć- hihihi... a właśnie- co myślicie o chustach i nosidełkach, orientowałyście się już w temacie

Ostatnia edycja:
szczesliwa- na razie nie dam rady do Was dojeżdżać, bo już się boję sama ale po porodzie- kto wie?? na razie rozważam za i przeciw a chusta czy nosidło chciałam na wycieczki i spacerki- jak wózia zabrać nie można....

reklama
MAMOmikołaja :-) a ja pochodzę z Sulechowa ;-) i w Sulechowie nadal mieszkam (nie licząc kilku lat na "emigracji" we Wrocławiu) ;-)
i mam nadzieję miszkać kiedyś w ZG :zawstydzona/y:

Do góry