reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Dobrze,ze ta zgaga tylko wieczorami, bo gdybym tak miała ją przez cały dzień to bym się pochlastała :p Fuj, okropieństwo ;)

reklama
coś w rodzaju zgagi mam od niedawna co wieczór i nic mi nie pomaga... popołudniu staram się nie jeść zbyt dużych ilości naraz i po jedzeniu absolutnie nie mogę się położyć...niektórym pomaga mleko no i można leki- reni i ranigast, ponoć bez ograniczeń ale ja jakos staram się nie brać... przed porodem też nie miałam nigdy, nigdy- w poprzedniej ciąży raz... asskle- pociesz się że moja koleżanka ma od chwili poczęcia- tej to współczuję...

Oj kama, to ja Twojej kolezance tez wspolczuje.
Dzis jade do gin to sie spytam co mi poradzi na zgage to sie z Wami podziele opinia :)

Ja dobrze reagowałam na mleko, migdały i suszone banany :D tylko znowu jedzenie przed snem... wcześniej też chodziłam po świecie nieświadoma tego nieprzyjemnego uczucia.

Dziewczyny a ja nie znoszę mleka :( Wiec pozostaje mi "Reni" :) Wczoraj gin powiedziala,ze smiało moge to brac. I rzeczywiscie pomogło :) Wczoraj na wieczor sobie possałam i w końcu zasnęłam bez zgagi :) Och, cudowne uczucie hihi :)

"słyszałyście o tym :
Dziennik - Podyskutuj na forum w Dziennik.pl

katastrofa babka zabiła swoje dziecko :no:"
Łoooo masakra!!!!!!!!! Popieram komentarze. Tylko chora psychicznie osoba moze zabic SWOJE dziecko!

Dziewczyny!
A ja mogę się dziś pochwalić, że zaczynam właśnie 38 tydzień a więc mój synek jest już "donoszony" ;)
Ciekawe tylko kiedy zechce przyjśc na ten świat ? :)

reklama
Do góry