reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Kamana wolnym więcej roboty niż jak do pracy chodziłam hehe nie ma czasu na nic ciagle coś....... a w sumie nic nie zrobione ...... ;-) a jak samopoczucie kiedy na porodowke sie wybierasz :rofl2:

termin mam na czwartek ale jakoś czuję się nieprzygotowana, że to już.... jeszcze chcę odpocząć i się zebrać... no zobaczymy kiedy synek się zdecyduje... zdam relację na pewno!:-)

no ja myśle że zdasz zwłaszcza że czeka mnie poród w tym samym szpitalu no i w wodzie zamierzasz rodzic jesli da rade czy jednak nie ??

niestety myślę, że przy pępowinie na szyjce nie da rady, wtedy trzeba często monitorować tętno dziecka.... spytam lekarzy bo mam nadzieję, że zrobią mi jeszcze usg i może cudem mały się odwinął- bo kręci się jeszcze- czuję to....

Pyt z innej beczki:

Czy w Zielonej Górze jest tzw państwowa przychodnia ginekologiczno położnicza.
Obecnie nie pracuje i nie stać mnie iść do lek prywatnego.

Hej - w mrowisku - miałam tam swoją pierwszą wizytę - koszmar... nikomu nie polecam - ale np moja koleżanka - trafiła na fajną kobietkę :-) i nie narzeka :-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry