reklama
Minesota
Fan(ka)
Hihi konkretnej daty to nikt nie zna :-)
CHoć pamietam że chciałam by kobiety miały taki wskaźnik na czole ile im jeszcze zostało
Potem ten wskaźnik mógłby się na dziecko przenieść - co by szybciej wiedzieć - czego ta nasz ukochana kruszyna chce
CHoć pamietam że chciałam by kobiety miały taki wskaźnik na czole ile im jeszcze zostało
Potem ten wskaźnik mógłby się na dziecko przenieść - co by szybciej wiedzieć - czego ta nasz ukochana kruszyna chce
fanaberia
Zaciekawiona BB
po wszystkim stwierdzam, że lepiej nie wiedzieć kiedy, dzieje się i tyle, wiadomo jaki bedzie efekt . ale oddałabym dużo za ten "papierek lakmusowy" u dziecka, żeby wiedzieć o co kaman kiedy płacze w niebogłosy.
kama925
Zaangażowana w BB
niedługo już będziesz wiedziała czemu płacze.... każda z nas ma to przed sobą- a ja nawet jedno za sobą- hihihi... pierwsze myśli, to kiedy powie o co mu chodzi...;-)
fanaberia
Zaciekawiona BB
a na razie urządzamy koncerty dla sąsiadów
a na razie urządzamy koncerty dla sąsiadów
U mnie sąsiadka miesiąc po moim porodzie zostanie drugi raz babcią... już zapowiedziała że będzie nasłuchiwała malucha bo uwielbia dzieci, mam tylko nadzieję że woli słuchać śmiechu a nie płaczu
kama925
Zaangażowana w BB
przy pierwszym dzieciątku miałam za ścianą sąsiada który twierdził,że mu nie przeszkadza a wręcz lubi dziecięce koncerty- a wierzcie było czego posłuchać( próba wychowywania bez smoka-nieudana a bardzo głośna)... teraz mam nowych sąsiadów z każdej strony bo mieszkam w bloku aktualnie i nie wiem jak będą reagować- smoki zakupione, wyparzone- szt.4- hihihi
Nie mają wyjścia - najwyżej i oni będą z podkrążonymi oczkami chodziliprzy pierwszym dzieciątku miałam za ścianą sąsiada który twierdził,że mu nie przeszkadza a wręcz lubi dziecięce koncerty- a wierzcie było czego posłuchać( próba wychowywania bez smoka-nieudana a bardzo głośna)... teraz mam nowych sąsiadów z każdej strony bo mieszkam w bloku aktualnie i nie wiem jak będą reagować- smoki zakupione, wyparzone- szt.4- hihihi
Jak by ktoś był zainteresowany to znalazłam aptekę w której emulsję do kąpieli Oilatum Soft 500 ml jest po 61,50 (zwykłe Oilatum 56,50). przynajmniej jak się zamawia przez internet. Z tego co wiem to jest możliwy odbiór w Zielonej Górze.
Apteki Zielona Góra (lubuskie) - ogólnopolski katalog aptek
Mam pecha bo na allegro znalazłam z łódzkiej apteki za 50zł tylko, że nei będzie mi miał kto przywieźć bo rodzice dopiero po porodzie przyjadą i na pewno nie od razu... A trzeba było myśleć w grudniu jak byłam u nich
szczesliwa
Fanka BB :)
kama ja też w bloku a sąsiadów mam fajnych aż ich "żal" jak dzieciok pójdzie po mnie bo ja do roku cały czas ryczałam a matka była załamana że "płaczliwe" dziecko sie "trafiło"
reklama