reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Hihi konkretnej daty to nikt nie zna :-)
CHoć pamietam że chciałam by kobiety miały taki wskaźnik na czole:p ile im jeszcze zostało :-D

Potem ten wskaźnik mógłby się na dziecko przenieść - co by szybciej wiedzieć - czego ta nasz ukochana kruszyna chce :-D

po wszystkim stwierdzam, że lepiej nie wiedzieć kiedy, dzieje się i tyle, wiadomo jaki bedzie efekt :tak:. ale oddałabym dużo za ten "papierek lakmusowy" u dziecka, żeby wiedzieć o co kaman kiedy płacze w niebogłosy.

niedługo już będziesz wiedziała czemu płacze.... każda z nas ma to przed sobą- a ja nawet jedno za sobą- hihihi... pierwsze myśli, to kiedy powie o co mu chodzi...;-)

przy pierwszym dzieciątku miałam za ścianą sąsiada który twierdził,że mu nie przeszkadza a wręcz lubi dziecięce koncerty- a wierzcie było czego posłuchać( próba wychowywania bez smoka-nieudana a bardzo głośna)... teraz mam nowych sąsiadów z każdej strony bo mieszkam w bloku aktualnie i nie wiem jak będą reagować- smoki zakupione, wyparzone- szt.4- hihihi

przy pierwszym dzieciątku miałam za ścianą sąsiada który twierdził,że mu nie przeszkadza a wręcz lubi dziecięce koncerty- a wierzcie było czego posłuchać( próba wychowywania bez smoka-nieudana a bardzo głośna)... teraz mam nowych sąsiadów z każdej strony bo mieszkam w bloku aktualnie i nie wiem jak będą reagować- smoki zakupione, wyparzone- szt.4- hihihi
Nie mają wyjścia - najwyżej i oni będą z podkrążonymi oczkami chodzili :D

Jak by ktoś był zainteresowany to znalazłam aptekę w której emulsję do kąpieli Oilatum Soft 500 ml jest po 61,50 (zwykłe Oilatum 56,50). przynajmniej jak się zamawia przez internet. Z tego co wiem to jest możliwy odbiór w Zielonej Górze.
Apteki Zielona Góra (lubuskie) - ogólnopolski katalog aptek
Mam pecha bo na allegro znalazłam z łódzkiej apteki za 50zł tylko, że nei będzie mi miał kto przywieźć bo rodzice dopiero po porodzie przyjadą i na pewno nie od razu... A trzeba było myśleć w grudniu jak byłam u nich :D

kama ja też w bloku a sąsiadów mam fajnych aż ich "żal" jak dzieciok pójdzie po mnie bo ja do roku cały czas ryczałam a matka była załamana że "płaczliwe" dziecko sie "trafiło":-D

reklama
ha! a ja jak bylam mala to podobno bylam grzeczna... gorzej z moim mezem, tesciowa mowila,ze placzek byl... i teraz pytanie: po kim wda sie dzidzia?

Do góry