reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

toz to grzech bylby, brac dziecko na spacer do hipermarketu ;D
bylam w parku, ale zmarzlam jak nie wiem. dobrze, ze przezornie nosze w torbie ciuchy dla adasia, to przynajmniej on nie.

Dzis, 3dni po ukonczeniu 3msca, adas zaczal siadac ;D pociagniety za raczki normalnie siada, a jaka frajde ma przy tym ;D ;D jestem wniebowzieta i dumna jak paw ;D ;D ;D ech, teraz to kazdy dzien niesie ze soba cos nowego :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
hej
wesolutka jeszcze ścian mi nie rysuje,a z tym całym rysowaniem jest tak że ja bardzo lubię rysować ,malowac nature i dlatego jej już daję to robić ,niech sie bawi a i rączka też szybciej się wprawi do pisania. ::) :laugh: ;)
A film podczas karmienia czesto mi się urywał w nocy,jak się ocknełam czasem to Emi smacznie sobie spała ::)

Zrobiłam dziś na obiad tarte, jeny jakie to jest tłuste  :p jeszcze to czuję , a juz pare godzin mineło,a ile kalori to miało, to już wolę nie myśleć ::) ::)

Gratulacje dla Adasia ogromniaste i dla dumnych rodziców także

A moje dziewcze zaczyna mówić ,narazie pojedyncze słowa ale już fajnie że można  się z nią dogadac ,to takie bardzo ekscytujące jest bo dzidzia dzidzia z niej była i tylko po swojemu a teraz mówi prawdziwe słowa ,to już taki krok w dorosłośc ::) :laugh: :laugh: :laugh:

No, ba, ani sie obejrzysz noelia, jak Ci Emi powie, ze ma chlopaka! :laugh:
a powiedz mi jescze, widzialam, ze swojego czasu przymierzalas sie do 6weidera! i co, jak rezultaty? cwiczenia sa latwe i szybko widac rezultaty,hę? i nie trzeba nie jesc slodyczy? ::)

mi one w ogóle nie odpowiadały jakies takie ........dziwne
ciężko mi było tą pozycję utrzymać ,ale kazdy jest inny spróbuj
A co do słodyczy to juz przestań się opychać..hi hi zartowałam
a tak poważnie to widziałam twoje zdjęcia i jest z ciebie laseczka że cho cho i z czego ty chcesz schudnąc?
a jeśli chodzi Ci o brzusio to daj mu czas on powinien tak do roku wrócić do normy ,(oczywiście jeśli ograniczysz słodycze hi hi :laugh: :laugh: ;)
tak było przynajmniej w moim przypadku ,byłam cała chuda a brzuch odstający że spodnie mi się nie dopinały.potem ta skóra jakby się obkurcza czy coś ???

Woooooooow! :D Gratulacje dla Waszych dzieciaczkow Mamuski! ;D :-*
Moja to narazie umie sie tak przekrecac w brzuszku,ze robi mi nim cos w rodzaju "fali meksykanskiej",no i smyra mnie po pecherzu,ze czasami z bolu mnie skreca. :p No i Bidulka tak 3 razy dziennie ma czkawke,a ja Jej pomoc nie moge. :( No i jeszcze sporo ma tych umiejetnosci,ale to narazie takie brzuszkowe wylacznie. ;) Ciekawe,jakie pierwsze beda na zewnatrz. :D
Co chwile mam skurcze w pachwinie,masakra... ::)
A najlepsze jest to,ze nie boje sie ani troszke porodu. ;D ;D ;D Tylko jestem strasznie niecierpliwa i chcialabym,zeby to bylo JUZ! :D

agutka ja Ci wysle swoj nr tel i jak zaczniesz sie rozdwajac to dasz mi znac, napisze dziewczynom, co? bedziesz nas na biezaco informowac co i jak po porodzie ;D

noelia - masz racje z tymi slodyczami ::) nie wiem, czy mi sie skora wciagnie, bo wklasciwie od zawsze mialam taka "skore blup", jesli wiecie, co mam na mysli :D tak jakby jej zawsze bylo ciut w nadmiarze - na udach, na brzuchu, na lydkach nawet. Nie to, ze wisi, ale robi blup! jak ja pacnac :D
pewnie brakuje jej systematycznych cwiczen, zeby nabrala jedrnosci, no, ale co, na razie nie cwicze... ::)

ide do garow. hazbend z roboty wraca. ugotuje mu kanapki, to mi najlepiej wychodzi ;)

Hej Laski moje Wy lubuskie. :D

Kurna,wiecie co? Zalamka. :p Juz 3cia wrzesniowka urodzila,a ja dalej nic. :( A juz bym taaaaaaaaaaak chciala noooo. :( Mam nadzieje,ze jutro gin powie mi cos konkretnego,bo chyba wpadne w jakas depresje spowodowana niecierpliwoscia... ::) :p

Wesolutka,pewnie,ze tak. :D Podawaj. :D No i moze gg jeszcze,co? :D

A my z Zuzanka zaczynamy dzis 37 tydzien,jupiiii!!! ;D ;D ;D

Helol! :)

Ja juz po wizycie u gina. Zrobil mi badanie krwi i moczu - w srode wyniki,no i dal czesc dalsza zwolnienia - juz do konca stazu. :) Szyjka zamknieta,wiec porod sie u mnie jeszcze nie szykuje. :( Chociaz pocieszam sie tym,ze przeciez to i tak moze stac sie nagle,heh... :)Chcialabym... :(
Zuzia wazy 3437g,no i do moich wymarzonych 4kg raczej nie dobije. ;) Ilosc plynu owodniowego juz sie zmniejszyla (z 6 do 4,5cm). Polozenie nadal glowkowe,a plecki to ma prawie na moich plecach,Mala Akrobatka,hihihi. ;D Nozie miala tak zacisniete,ze sie lekarz troche nameczyl,zeby zmierzyc jej kosc udowa. ;)

Milego dzionka! :-*

reklama
Łoł, Agutka, a czemu 4kg to Twoje wymarzone?? a ile Zuzia ma wzrostu? heh, junior wazyl 3320gr, a tak bolalo, jak sie pchal, ze (choc to glupie), wydaje mi sie, ze 4kg bola jeszcze bardziej :)
ech, Kochana, nawet nie wiesz, jak sie wczulam w Twoj stan, tez bym chciala, zebys juz urodzila, zebys szybko dala znac jak bylo i zebys koniecznie zamiescila zdjecia tej malej Krolewny :laugh: a bol - ech, co tu duzo mowic, to najpiekniejszy bol na swiecie :laugh: :D :laugh:

Do góry