reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

toz to grzech bylby, brac dziecko na spacer do hipermarketu ;D
bylam w parku, ale zmarzlam jak nie wiem. dobrze, ze przezornie nosze w torbie ciuchy dla adasia, to przynajmniej on nie.

Dzis, 3dni po ukonczeniu 3msca, adas zaczal siadac ;D pociagniety za raczki normalnie siada, a jaka frajde ma przy tym ;D ;D jestem wniebowzieta i dumna jak paw ;D ;D ;D ech, teraz to kazdy dzien niesie ze soba cos nowego :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
hej
wesolutka jeszcze ścian mi nie rysuje,a z tym całym rysowaniem jest tak że ja bardzo lubię rysować ,malowac nature i dlatego jej już daję to robić ,niech sie bawi a i rączka też szybciej się wprawi do pisania. ::) :laugh: ;)
A film podczas karmienia czesto mi się urywał w nocy,jak się ocknełam czasem to Emi smacznie sobie spała ::)

Zrobiłam dziś na obiad tarte, jeny jakie to jest tłuste  :p jeszcze to czuję , a juz pare godzin mineło,a ile kalori to miało, to już wolę nie myśleć ::) ::)

Gratulacje dla Adasia ogromniaste i dla dumnych rodziców także

A moje dziewcze zaczyna mówić ,narazie pojedyncze słowa ale już fajnie że można  się z nią dogadac ,to takie bardzo ekscytujące jest bo dzidzia dzidzia z niej była i tylko po swojemu a teraz mówi prawdziwe słowa ,to już taki krok w dorosłośc ::) :laugh: :laugh: :laugh:

No, ba, ani sie obejrzysz noelia, jak Ci Emi powie, ze ma chlopaka! :laugh:
a powiedz mi jescze, widzialam, ze swojego czasu przymierzalas sie do 6weidera! i co, jak rezultaty? cwiczenia sa latwe i szybko widac rezultaty,hę? i nie trzeba nie jesc slodyczy? ::)

mi one w ogóle nie odpowiadały jakies takie ........dziwne
ciężko mi było tą pozycję utrzymać ,ale kazdy jest inny spróbuj
A co do słodyczy to juz przestań się opychać..hi hi zartowałam
a tak poważnie to widziałam twoje zdjęcia i jest z ciebie laseczka że cho cho i z czego ty chcesz schudnąc?
a jeśli chodzi Ci o brzusio to daj mu czas on powinien tak do roku wrócić do normy ,(oczywiście jeśli ograniczysz słodycze hi hi :laugh: :laugh: ;)
tak było przynajmniej w moim przypadku ,byłam cała chuda a brzuch odstający że spodnie mi się nie dopinały.potem ta skóra jakby się obkurcza czy coś ???

Woooooooow! :D Gratulacje dla Waszych dzieciaczkow Mamuski! ;D :-*
Moja to narazie umie sie tak przekrecac w brzuszku,ze robi mi nim cos w rodzaju "fali meksykanskiej",no i smyra mnie po pecherzu,ze czasami z bolu mnie skreca. :p No i Bidulka tak 3 razy dziennie ma czkawke,a ja Jej pomoc nie moge. :( No i jeszcze sporo ma tych umiejetnosci,ale to narazie takie brzuszkowe wylacznie. ;) Ciekawe,jakie pierwsze beda na zewnatrz. :D
Co chwile mam skurcze w pachwinie,masakra... ::)
A najlepsze jest to,ze nie boje sie ani troszke porodu. ;D ;D ;D Tylko jestem strasznie niecierpliwa i chcialabym,zeby to bylo JUZ! :D

agutka ja Ci wysle swoj nr tel i jak zaczniesz sie rozdwajac to dasz mi znac, napisze dziewczynom, co? bedziesz nas na biezaco informowac co i jak po porodzie ;D

noelia - masz racje z tymi slodyczami ::) nie wiem, czy mi sie skora wciagnie, bo wklasciwie od zawsze mialam taka "skore blup", jesli wiecie, co mam na mysli :D tak jakby jej zawsze bylo ciut w nadmiarze - na udach, na brzuchu, na lydkach nawet. Nie to, ze wisi, ale robi blup! jak ja pacnac :D
pewnie brakuje jej systematycznych cwiczen, zeby nabrala jedrnosci, no, ale co, na razie nie cwicze... ::)

ide do garow. hazbend z roboty wraca. ugotuje mu kanapki, to mi najlepiej wychodzi ;)

Hej Laski moje Wy lubuskie. :D

Kurna,wiecie co? Zalamka. :p Juz 3cia wrzesniowka urodzila,a ja dalej nic. :( A juz bym taaaaaaaaaaak chciala noooo. :( Mam nadzieje,ze jutro gin powie mi cos konkretnego,bo chyba wpadne w jakas depresje spowodowana niecierpliwoscia... ::) :p

Wesolutka,pewnie,ze tak. :D Podawaj. :D No i moze gg jeszcze,co? :D

A my z Zuzanka zaczynamy dzis 37 tydzien,jupiiii!!! ;D ;D ;D

Helol! :)

Ja juz po wizycie u gina. Zrobil mi badanie krwi i moczu - w srode wyniki,no i dal czesc dalsza zwolnienia - juz do konca stazu. :) Szyjka zamknieta,wiec porod sie u mnie jeszcze nie szykuje. :( Chociaz pocieszam sie tym,ze przeciez to i tak moze stac sie nagle,heh... :)Chcialabym... :(
Zuzia wazy 3437g,no i do moich wymarzonych 4kg raczej nie dobije. ;) Ilosc plynu owodniowego juz sie zmniejszyla (z 6 do 4,5cm). Polozenie nadal glowkowe,a plecki to ma prawie na moich plecach,Mala Akrobatka,hihihi. ;D Nozie miala tak zacisniete,ze sie lekarz troche nameczyl,zeby zmierzyc jej kosc udowa. ;)

Milego dzionka! :-*

reklama
Łoł, Agutka, a czemu 4kg to Twoje wymarzone?? a ile Zuzia ma wzrostu? heh, junior wazyl 3320gr, a tak bolalo, jak sie pchal, ze (choc to glupie), wydaje mi sie, ze 4kg bola jeszcze bardziej :)
ech, Kochana, nawet nie wiesz, jak sie wczulam w Twoj stan, tez bym chciala, zebys juz urodzila, zebys szybko dala znac jak bylo i zebys koniecznie zamiescila zdjecia tej malej Krolewny :laugh: a bol - ech, co tu duzo mowic, to najpiekniejszy bol na swiecie :laugh: :D :laugh:

Do góry