reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Witam z rana, no więc prosze jeśli życzycie sobie coś o mnie to już pisze :)

Mam 24 lata poraz 1-wszy zostane mamusią i bardzo się z tego faktu ciesze, chociaż bywają momenty że jestem przerażona, mój M jeździ na tirach więc rzadko bywa w domu, no ale jeździ razem z moim ojcem więc z mamą ( bo póki co mieszkam u niej ) sobie same urzędujemy. Z M remontujemy mieszkanko a raczej część domu która należy do niego i mamy zamiar tam póki co zamieszkać... a kiedys marzy nam się własny dom działeczke już mamy więc cos na początek jest :) na święta tego roku zaręczylismy się i myśle, że w przyszłym roku w sierpniu odbędzie się weselicho :-D ale to się jeszcze okaże bo już powinniśmy działaś i zamawiać sale itp itd a na o brak czasu bo pochłaniają go w całości remonty...
Pracuje sobie w schronisku dla zwierząt w żarach kocham tą pracę daje mu dużo satysfakcji i nie przemęczam się w niej :-p no i dlatego też jeszcze w niej siedze a nie na zwolnieniu w domu.. no to chyba wsio jak sa jakies pytania to słucham :)

reklama
Lilcia pucek rozrabia oczywiscie. Teraz to juz jest pannica wszedobylska, wszystkiego dotknie, wszystko polize, wszedzie wejdzie ehhe i oczywiscie nocek nie przesypia dalej eheheh a ja chodze na rzesach juz :)

gada jak szalona... i baba , mama, tata, da(daj) i papa z machaniem raczki i czsz(czesc) i dzidzi (na swoj widok w lustrze) hehe
wesolo jest:)

Zimka coś lubuskie milczy co?? hihiih witaj i tutaj :)

mysiak ano cisza tam :)

No ale nie dziwie się, jak każda jest zapisana jeszcze do innych to ileż można w kółko to samo pisać pogubić się idzie :) No i jak ludzie Ci sami też są na innych forach to też w kółko czytaja to samo

Witaj Zimka :)

Jak samopoczucie kobietki?
Mój maluszek codziennie ma czkawkę i mój brzuszek śmiesznie podskakuje.
Nie wspomnę już o fakcie, że gdy idę wieczorem spać, to mały ma najlepszy moment na zabawę -kopanie nózkami, wypychanie łokci itp. :)))

askkle moje maleństwo wczoraj chyba też czkało wieczorem bo co 2 sekundy brzusiol drgał i czułam że coś mi tam się rusza, a na kopniaki to było za częste... a tak ogólnie to moja mała jest spokoja i mam nadzieję, że tak zostanie bo kopie rzadko ( czasami to się aż nakręcam jak jest godz 14 a ja ruchu żadnego nie poczułam ) no ale kopie i rusza się tam czasami chyba to będzie mały leniuszek :-)

zimka, to na pewno była czkawka twojego maluszka :))) maluchy połykają wody płodowe i mają czkawkę :)
Coś mnie dziś biodra bolą... zawsze miałam jakies problemy z biodrami... zastanawiam sie jak mam wytrzymac poród...tyle godzin... może się przejdę jeszcze do pediatry przed porodem???

askkle jakie kilka godzin poród to będzie pikuś raz dwa i po krzyku :-D

wiem wiem łudze się, ale jakoś trzeba sobie życie umilić :-)

Zimka, ja tez sie łudzę... :)

Nastawiam sie pozytywnie co do porodu, bo podobno nastawienie to połowa sukcesu :)
Ale biodra bolą coraz bardziej. Liczę na cud - tzn. że odeśpię i jutro rano będe jak nowa :)

reklama
hehe no to rzeczywiście grunt to dobre nastawienie :)

Mnie tam nic nie boli ... narazie ale wszystko przedemną bo jeszcze 3 miesiące moge pocierpieć :baffled: no oby nie ........ a śniło mi sie kiedyś że tak sobie siedze i siedze i tu siup nagle główka ni stąd ni zowąd wychodzi :-D :-D :-D :-D heheheh

Do góry