reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Witam z rana, no więc prosze jeśli życzycie sobie coś o mnie to już pisze :)

Mam 24 lata poraz 1-wszy zostane mamusią i bardzo się z tego faktu ciesze, chociaż bywają momenty że jestem przerażona, mój M jeździ na tirach więc rzadko bywa w domu, no ale jeździ razem z moim ojcem więc z mamą ( bo póki co mieszkam u niej ) sobie same urzędujemy. Z M remontujemy mieszkanko a raczej część domu która należy do niego i mamy zamiar tam póki co zamieszkać... a kiedys marzy nam się własny dom działeczke już mamy więc cos na początek jest :) na święta tego roku zaręczylismy się i myśle, że w przyszłym roku w sierpniu odbędzie się weselicho :-D ale to się jeszcze okaże bo już powinniśmy działaś i zamawiać sale itp itd a na o brak czasu bo pochłaniają go w całości remonty...
Pracuje sobie w schronisku dla zwierząt w żarach kocham tą pracę daje mu dużo satysfakcji i nie przemęczam się w niej :-p no i dlatego też jeszcze w niej siedze a nie na zwolnieniu w domu.. no to chyba wsio jak sa jakies pytania to słucham :)

reklama
Lilcia pucek rozrabia oczywiscie. Teraz to juz jest pannica wszedobylska, wszystkiego dotknie, wszystko polize, wszedzie wejdzie ehhe i oczywiscie nocek nie przesypia dalej eheheh a ja chodze na rzesach juz :)

gada jak szalona... i baba , mama, tata, da(daj) i papa z machaniem raczki i czsz(czesc) i dzidzi (na swoj widok w lustrze) hehe
wesolo jest:)

Zimka coś lubuskie milczy co?? hihiih witaj i tutaj :)

mysiak ano cisza tam :)

No ale nie dziwie się, jak każda jest zapisana jeszcze do innych to ileż można w kółko to samo pisać pogubić się idzie :) No i jak ludzie Ci sami też są na innych forach to też w kółko czytaja to samo

Witaj Zimka :)

Jak samopoczucie kobietki?
Mój maluszek codziennie ma czkawkę i mój brzuszek śmiesznie podskakuje.
Nie wspomnę już o fakcie, że gdy idę wieczorem spać, to mały ma najlepszy moment na zabawę -kopanie nózkami, wypychanie łokci itp. :)))

askkle moje maleństwo wczoraj chyba też czkało wieczorem bo co 2 sekundy brzusiol drgał i czułam że coś mi tam się rusza, a na kopniaki to było za częste... a tak ogólnie to moja mała jest spokoja i mam nadzieję, że tak zostanie bo kopie rzadko ( czasami to się aż nakręcam jak jest godz 14 a ja ruchu żadnego nie poczułam ) no ale kopie i rusza się tam czasami chyba to będzie mały leniuszek :-)

zimka, to na pewno była czkawka twojego maluszka :))) maluchy połykają wody płodowe i mają czkawkę :)
Coś mnie dziś biodra bolą... zawsze miałam jakies problemy z biodrami... zastanawiam sie jak mam wytrzymac poród...tyle godzin... może się przejdę jeszcze do pediatry przed porodem???

askkle jakie kilka godzin poród to będzie pikuś raz dwa i po krzyku :-D

wiem wiem łudze się, ale jakoś trzeba sobie życie umilić :-)

Zimka, ja tez sie łudzę... :)

Nastawiam sie pozytywnie co do porodu, bo podobno nastawienie to połowa sukcesu :)
Ale biodra bolą coraz bardziej. Liczę na cud - tzn. że odeśpię i jutro rano będe jak nowa :)

reklama
hehe no to rzeczywiście grunt to dobre nastawienie :)

Mnie tam nic nie boli ... narazie ale wszystko przedemną bo jeszcze 3 miesiące moge pocierpieć :baffled: no oby nie ........ a śniło mi sie kiedyś że tak sobie siedze i siedze i tu siup nagle główka ni stąd ni zowąd wychodzi :-D :-D :-D :-D heheheh

Do góry