reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Witam wszystkie dziewczyny bardzo serdecznie.
Obecnie mieszkam w Zielonej Górze i bardzo pragnę mieć dziecko. Na forum trafiłam całkiem przypadkowo. Mam do Was pytanie co sadzicie o Pani doktor Loroch?? Byłam u niej na wizycie, jest bardzo miła i delikatna. Chcemy mieć dziecko i zależy nam na fachowej opiece. Bardzo proszę o opinię.

reklama
z tego co wiem od kolezanki przyjmuje ona tylko 2 razy w tyg prywatnie-panstwowo cięzko sie dopchac robi dużo badań w ciąży nic wiecej mi nie wiadomo

Alexia.. a macie problem z zajsciem w ciąze?? jesli tak to bardziej polecam doktora Labera. Niestety przyjmuje tylko prywatnie ale naprawde duzo pomaga

sorry jeśli coś mylę, ale czy Labera nie wyrzucili ostatnio ze szpitala? - tak mi się coś o uszy obiło, ale nie wiem czy to prawda...

Z Zielonej go wyrzucili?? hm.. a to aj nic na ten temat nie wiem... Wiem jednak ze to bardzo dobry lekarz...wielu moim znajomym pomogł zajsc w ciaze... i bardzo dobrze ciaze prowadzi...

Wiem ze odszedl z nowej soli ze szpitala i od cyba stycznia albo marca pracowal w zielonej górze...

hehs... co to sie porobiło...

napiszę tylko tyle że to plota że wywalili Labera ze szpitala. Owszem nie pracuje w ZG. Mam jeszcze parę wiadomości ale na forum nie mogę tego pisać.

reklama
No ja nie znam Labera osobiscie ale duzo o nim dobrego slyszalam, wiec az dziw by byl,gdyby szpital pozbył sie tak popularnego lekarza :) Jak szpital ma lekarza popularnego wsrod pacjentek to wtedy wiecej kobiet chce rodzic w tym szpitalu, a za tym idzie kasa dla szpitala :)

Do góry