reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Hehs LAber ejst dobrym lekarzem.. bylam u niego an wizycie jak miałam asie pod sercem... no coz... pewnie sam odszedl... Jak lezalam an patologii.. to byl to jeden z nielicznych lekarzy ktorzy cos wyjasniali i podtrzymywali czlowieka na duchu.

reklama
hehs pewnie za dobry był dla pacjentek i za duzo z nimi rozmawiał. jesli chodzi o błedy to powinni na dzien dobry wilczynskiego wywalic i cała reszte dupkow.. ale coz.. nie mi osadzac...

no o wilczyńskim to też słyszałam co nieco... kasują oni cenią się a opinie rożne -pewnie to od charakteru pacjenta też zależy-jak kto komu przypasuje

Witam dziewczyny.
Robię badania bo zaczynam starać się o dziecko. Chcę być pod dobrą opieką od początku do końca, więc mam nadzieję, że tacy lekarzez powołania jeszcze istnieją na świecie. Pozdrwaiam

Alexia26, na pewno istnieja lekarze z powołania :) Ale wybierajac lekarza podpytaj kolezanki. Opinie innych pacjentek sa bardzo wazne :)

ppataqa! przychodnia okulistyczna Tęcza - dla maluszków - jest na Kukułczej, tel. 683250770 (nie daję glowy, że aktualny)

reklama
wesolutka dziękuję, mój mały ma biodacyne od piątku, ale jak nie przejdzie mamy iść do okulisty,

Do góry