reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

wesolutka...bo wiesz...organizm chcial pączka, a ty go tu oszukujesz :p a on sie nie da oszukac. Dopiero jak dostał to co chciał, to mógł iść spokojnie spać :)

reklama
dziewczyny mam pytanie... jestem z okolic a nawet powiedziałabym dalszych okolic Zielonej i szukam sklepu lub hurtowni gdzie można zobaczyć na żywo duuuuuuuuuuuużo wózków, zwł. tych nieco droższych... nie zostało mi zbyt wiele czasu, termin mam na 7 marca, a po wczorajszym usg usłyszałam że nawet bardziej na koniec lutego a jestem po założonym szwie okrężnym i prawdopodobnie urodzę szybciej... chciałabym mniej więcej wybrać sobie wózek, głównie interesuje mnie mutsy i bardzo chciałabym zobaczyć go na żywo, żeby przekonać się czy to jest to.... nie mogę zbyt wiele chodzić i wolałabym przed zakupami dowiedzieć się gdzie warto pojechać, żeby nie krążyć bez sensu i potrzeby... ja znam tylko bobasa- bo tam zaopatrywałam się w akcesoria dla pierwszego synusia.... mam naadzieję, że pomożecie. z góry dzięki!!

dziewczyny mam pytanie... jestem z okolic a nawet powiedziałabym dalszych okolic Zielonej i szukam sklepu lub hurtowni gdzie można zobaczyć na żywo duuuuuuuuuuuużo wózków, zwł. tych nieco droższych... !!
Hm, w Bobasie to chyba jest największy wybór...
no jest jeszcze ABC chyba na Osadniczej i Ono na Elektronowej

Witam,mialam dac znac jak urodze,a wiec po wielu trudach wrocilam z synkiem do domu,malutki ur.sie 22 listopada waga 4470,dl.55cm.a szpital w zielonej gorze to istny syf,ja osobiscie odradzam oddzial polozniczy w z,g,to jaki tam syf to masakra.pozdrawiam zielonogorzanki.

LANA!!! Serdecznie gratuluje i zycze powodzenia :)))))))))

A jak znajdziesz chwilke to opisz przezycia z zielonogórskiej porodówki :) Na pewno nam sie przydadzą takie cenne informacje :)

lana gratuluje zdrowego dzieciątka:-)

a że tam takie warunki ...to juz inna historia ale przyłącza sie do prośby asskle żebys napisała kilka słów więcej-na pewno Twoje uwagi przydadzą sie nam dopiero będącym rodzic

reklama
To ja wam powiem kobietki tak :)

Rodziłam w ZG i nie narzekam.. opieka lekarska była super, a na roomingu wiadomo...sprzet przestarzały,ale syfu nie zauwazyłam.. w moim pokoju było czysto... jedzenie wiadomo ze do kitu, tzreba coś sobie wziąć.. na oddziale jest lodowka. opieke miałam naprawde dobrą a lezałąm w sali 3 osobowej. pielęgniarki super pomocne, panie z poradni laktacyjnej tez super.

JA naprawde nie narzekam...ale wydaje mis ei ze to wszystko zalezy od nastawienia:)

Ja musialam rodzic w ZG ze wzgledu na nadcisnienie...

Wiec kobietki.. jeśli chodzi o waszą wygode wybierzcie Sulechów... ale jeśl wazne ejst dla was bezpieczenstwo dziecka to chyba lepiej zielona Góra. w razie problemow jest super oddział ratunkowy dla malenstw... jak cos pojdzie nie tak, to i tak beda dziecko przewozic do zielonej..a czas jest w takim przypadku bardzo wazny.

Do góry