reklama
kama925
Zaangażowana w BB
dziewczyny mam pytanie... jestem z okolic a nawet powiedziałabym dalszych okolic Zielonej i szukam sklepu lub hurtowni gdzie można zobaczyć na żywo duuuuuuuuuuuużo wózków, zwł. tych nieco droższych... nie zostało mi zbyt wiele czasu, termin mam na 7 marca, a po wczorajszym usg usłyszałam że nawet bardziej na koniec lutego a jestem po założonym szwie okrężnym i prawdopodobnie urodzę szybciej... chciałabym mniej więcej wybrać sobie wózek, głównie interesuje mnie mutsy i bardzo chciałabym zobaczyć go na żywo, żeby przekonać się czy to jest to.... nie mogę zbyt wiele chodzić i wolałabym przed zakupami dowiedzieć się gdzie warto pojechać, żeby nie krążyć bez sensu i potrzeby... ja znam tylko bobasa- bo tam zaopatrywałam się w akcesoria dla pierwszego synusia.... mam naadzieję, że pomożecie. z góry dzięki!!
Nimrodel
Początkująca(y)
Nimrodel super avatarek:-)
Mi tez się podoba;-)
To zdjęcie zrobił mi J. na Jarmarku Joanitów w Łagowie
Nimrodel
Początkująca(y)
Hm, w Bobasie to chyba jest największy wybór...dziewczyny mam pytanie... jestem z okolic a nawet powiedziałabym dalszych okolic Zielonej i szukam sklepu lub hurtowni gdzie można zobaczyć na żywo duuuuuuuuuuuużo wózków, zwł. tych nieco droższych... !!
no jest jeszcze ABC chyba na Osadniczej i Ono na Elektronowej
askkle
Fanka BB :)
Jakby co to bobas ma swoja strone internetowa: Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci, akcesioria dziecięce, sklep internetowy Zawsze mozna sie wczesniej zorientowac
lana3
Wdrożona(y)
Witam,mialam dac znac jak urodze,a wiec po wielu trudach wrocilam z synkiem do domu,malutki ur.sie 22 listopada waga 4470,dl.55cm.a szpital w zielonej gorze to istny syf,ja osobiscie odradzam oddzial polozniczy w z,g,to jaki tam syf to masakra.pozdrawiam zielonogorzanki.
szczesliwa
lana gratuluje zdrowego dzieciątka:-)
a że tam takie warunki ...to juz inna historia ale przyłącza sie do prośby asskle żebys napisała kilka słów więcej-na pewno Twoje uwagi przydadzą sie nam dopiero będącym rodzic
a że tam takie warunki ...to juz inna historia ale przyłącza sie do prośby asskle żebys napisała kilka słów więcej-na pewno Twoje uwagi przydadzą sie nam dopiero będącym rodzic
reklama
mysiak
To ja wam powiem kobietki tak
Rodziłam w ZG i nie narzekam.. opieka lekarska była super, a na roomingu wiadomo...sprzet przestarzały,ale syfu nie zauwazyłam.. w moim pokoju było czysto... jedzenie wiadomo ze do kitu, tzreba coś sobie wziąć.. na oddziale jest lodowka. opieke miałam naprawde dobrą a lezałąm w sali 3 osobowej. pielęgniarki super pomocne, panie z poradni laktacyjnej tez super.
JA naprawde nie narzekam...ale wydaje mis ei ze to wszystko zalezy od nastawienia
Ja musialam rodzic w ZG ze wzgledu na nadcisnienie...
Wiec kobietki.. jeśli chodzi o waszą wygode wybierzcie Sulechów... ale jeśl wazne ejst dla was bezpieczenstwo dziecka to chyba lepiej zielona Góra. w razie problemow jest super oddział ratunkowy dla malenstw... jak cos pojdzie nie tak, to i tak beda dziecko przewozic do zielonej..a czas jest w takim przypadku bardzo wazny.
Rodziłam w ZG i nie narzekam.. opieka lekarska była super, a na roomingu wiadomo...sprzet przestarzały,ale syfu nie zauwazyłam.. w moim pokoju było czysto... jedzenie wiadomo ze do kitu, tzreba coś sobie wziąć.. na oddziale jest lodowka. opieke miałam naprawde dobrą a lezałąm w sali 3 osobowej. pielęgniarki super pomocne, panie z poradni laktacyjnej tez super.
JA naprawde nie narzekam...ale wydaje mis ei ze to wszystko zalezy od nastawienia
Ja musialam rodzic w ZG ze wzgledu na nadcisnienie...
Wiec kobietki.. jeśli chodzi o waszą wygode wybierzcie Sulechów... ale jeśl wazne ejst dla was bezpieczenstwo dziecka to chyba lepiej zielona Góra. w razie problemow jest super oddział ratunkowy dla malenstw... jak cos pojdzie nie tak, to i tak beda dziecko przewozic do zielonej..a czas jest w takim przypadku bardzo wazny.