reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Nimrodel super avatarek:tak::-)

Wesolutka, moze to to cos zniknie jeszcze, a zreszta jesli to rozstepy to juz "po ptokach";-) i trza miec nadzieje ze nie bedzie ich za duzo:tak:

reklama
ojoj hemoroidy-ja sie ich boje wierzyłam przez miesiąc że mam dwa...okazało sie, że to nie to i ulga choc teraz staram sie ich uniknąc jak nic! a co do rozstępów też sie smaruje i widze nowe na-szok-plecach!

a ja sie uchronilam kobietki przed rozstepami... całą ciaze smarowałam brzucha Fissanem.. 2 razy dziennie i naprawde jestem zadowlona.... rozstepy mam jedynie malutkie na udach...ale to sprzed 5 lat :)

Ja tam się smaruję codziennie. Zawsze wieczorem. Staram sie tez rano. Ale jakie będa skutki... się okaze! :p
Generalnie cierpie teraz co dzien na bole pleców :( Zastanawialam sie nad maścią jakąś która mogłabym stosować. Panie w aptece boją mi się cokolwiek sprzedać. Moj lekarz powiedzial,ze moge uzywać Butapirazolu... ale sama nie wiem...

askkle... mnie dorwała rwa kulszowa w ciazy.. nikomu nie zycze takiego bolu... chodzic nie moglam.. 4 tyug wyciete z zyciorysu... nic nie brałam..lekarz zabronil i przeszło...

poprostu musisz duzo odpoczywac i dawac odpoczac pleckom :)

mysiak, ja naprawde duzo wypoczywam :) Po prostu maly rosnie, a ja do tego mam skolioze i tak sie chyba wszystko zbieglo... :(
Rwa kulszowa? Nie mialam...ale na sama nazwe juz czuje bol... wiec wspolczuje :(

askkle...wiem co to ból kręgosłupa-można wszystko zniszczyc lub schowac sie pod kocykiem i płakac...ech

kochana mam nadzieje że szybko ci przejdzie-buziole mocne ode mnie

a ja sie najadłam...że sie ruszac nie moge jak beczułka!

maaatko, z tym ciążowym apetytem! Zadłam kolację; lekką, żeby nie przesadzić, i nagle naszło mnie: A może pączusia?? Neee - myślę - Na noc bez sensu. Oglądam tv, a tu mnie ssie i ssie. Zjadłam jogurt. Bo na noc i żeby nie przesadzić. Pod koniec "Majewskiego" znowu ssie, i to jak! Zjadłam kromkę bogatą w warzywka i ser żółty, bo to zdrowo, i idę na tv. Godzinę po tym, jak położyłam się spać, moje kiszki już zjadały się nawzajem. Jak dopadłam do tych pączków to zjadłam 2 i pół:baffled::baffled:

Teraz jak mnie najdzie na coś ochota to po prostu to zjem, bo widzę, że oszukać się tego za bardzo nie da:baffled::rofl2::no:

reklama
oj to racja-lepiej zjesc to na co ma sie ochote i zje sie mniej...o wiele mniej...potwierdxzam to na ilosci kanapek z szyneczką, jabłecznik, wuzetka, snikersy, ketchup oraz mrożona pizza:-D

Do góry