reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
ojoj hemoroidy-ja sie ich boje wierzyłam przez miesiąc że mam dwa...okazało sie, że to nie to i ulga choc teraz staram sie ich uniknąc jak nic! a co do rozstępów też sie smaruje i widze nowe na-szok-plecach!
Minesota
Fan(ka)
Ja mam jednego większego - takiego ślicznego na boku nawet mi się podoba:-) objawił się w ostatnim tygodniu :-)
A jak tam wasze oczekiwanie :-)
Pozdrawiam:-)
A jak tam wasze oczekiwanie :-)
Pozdrawiam:-)
mysiak
a ja sie uchronilam kobietki przed rozstepami... całą ciaze smarowałam brzucha Fissanem.. 2 razy dziennie i naprawde jestem zadowlona.... rozstepy mam jedynie malutkie na udach...ale to sprzed 5 lat
askkle
Ja tam się smaruję codziennie. Zawsze wieczorem. Staram sie tez rano. Ale jakie będa skutki... się okaze!
Generalnie cierpie teraz co dzien na bole pleców Zastanawialam sie nad maścią jakąś która mogłabym stosować. Panie w aptece boją mi się cokolwiek sprzedać. Moj lekarz powiedzial,ze moge uzywać Butapirazolu... ale sama nie wiem...
Generalnie cierpie teraz co dzien na bole pleców Zastanawialam sie nad maścią jakąś która mogłabym stosować. Panie w aptece boją mi się cokolwiek sprzedać. Moj lekarz powiedzial,ze moge uzywać Butapirazolu... ale sama nie wiem...
mysiak
askkle... mnie dorwała rwa kulszowa w ciazy.. nikomu nie zycze takiego bolu... chodzic nie moglam.. 4 tyug wyciete z zyciorysu... nic nie brałam..lekarz zabronil i przeszło...
poprostu musisz duzo odpoczywac i dawac odpoczac pleckom
poprostu musisz duzo odpoczywac i dawac odpoczac pleckom
szczesliwa
askkle...wiem co to ból kręgosłupa-można wszystko zniszczyc lub schowac sie pod kocykiem i płakac...ech
kochana mam nadzieje że szybko ci przejdzie-buziole mocne ode mnie
a ja sie najadłam...że sie ruszac nie moge jak beczułka!
kochana mam nadzieje że szybko ci przejdzie-buziole mocne ode mnie
a ja sie najadłam...że sie ruszac nie moge jak beczułka!
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
maaatko, z tym ciążowym apetytem! Zadłam kolację; lekką, żeby nie przesadzić, i nagle naszło mnie: A może pączusia?? Neee - myślę - Na noc bez sensu. Oglądam tv, a tu mnie ssie i ssie. Zjadłam jogurt. Bo na noc i żeby nie przesadzić. Pod koniec "Majewskiego" znowu ssie, i to jak! Zjadłam kromkę bogatą w warzywka i ser żółty, bo to zdrowo, i idę na tv. Godzinę po tym, jak położyłam się spać, moje kiszki już zjadały się nawzajem. Jak dopadłam do tych pączków to zjadłam 2 i pół
Teraz jak mnie najdzie na coś ochota to po prostu to zjem, bo widzę, że oszukać się tego za bardzo nie da
Teraz jak mnie najdzie na coś ochota to po prostu to zjem, bo widzę, że oszukać się tego za bardzo nie da
reklama
szczesliwa
oj to racja-lepiej zjesc to na co ma sie ochote i zje sie mniej...o wiele mniej...potwierdxzam to na ilosci kanapek z szyneczką, jabłecznik, wuzetka, snikersy, ketchup oraz mrożona pizza