reklama
mysiak
Fanka BB :)
pediatra kieruje na badanie bioderek.. ma taki obowiązek.. u nas dostalismy na wizycie z pierwszym szczepieniem.
Twoje dziecie ejst jesczze malutkie .. poczekaj troche.. ja bylam z Asia na wizycie jak asia skonczyla chyba 8tyg... spokojnie nic sie nei spieszy. poczekaj do pierwszego szczepienia
Twoje dziecie ejst jesczze malutkie .. poczekaj troche.. ja bylam z Asia na wizycie jak asia skonczyla chyba 8tyg... spokojnie nic sie nei spieszy. poczekaj do pierwszego szczepienia
tak mozesz jeszcze poczekac bo pierwsze usg mi mowili zeby robic jak dziecko ma ok 6-8tyg a nastepne jak ma ok 3,5 miesiaca i tak robilismy
mysiak nie wiem jak jest z tym obowiazkiem ale nie wszyscy chetnie daja, moim kolezankom to akurat jakies 2 pediatry na oko powiedzialy ze jest ok i usg nie trzebai oczywiscie nie daly
mysiak nie wiem jak jest z tym obowiazkiem ale nie wszyscy chetnie daja, moim kolezankom to akurat jakies 2 pediatry na oko powiedzialy ze jest ok i usg nie trzebai oczywiscie nie daly
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kinka,to ja bym się na miejscu tych koleżanek kłóciła o te skierowanie. Łaski Ci lekarze nie robią.
A "na oko",to w szpitalu pacjent zmarł.
A "na oko",to w szpitalu pacjent zmarł.
mysiak
moja lekarka mi wciskała wypisala, kazala isc i tyle
reklama
szczesliwa
witam- i ja do was dołączam :-)
ciąże znoszę pozytywnie z wieloma zachciankami:-) a dzis zauwazyłam że szybciej rosna mi włosy :-) to bardzo duży plus...bo zapuszczam -po ostatnim fryzjerze to koniecznosc hihi
ciąże znoszę pozytywnie z wieloma zachciankami:-) a dzis zauwazyłam że szybciej rosna mi włosy :-) to bardzo duży plus...bo zapuszczam -po ostatnim fryzjerze to koniecznosc hihi