reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

No witajcie Babeczki!

Trochę mnie nie było, w górach co prawda nieco deszczowo było, ale ogólnie wyjazd bardzo udany:tak:

Pisałyście o ciuszkach do oddania - mój Nadiuszek nosi teraz chyba rozmiar 68, może 72, więc jakby coś, to jestem chętna.

Co do notariusza - rok temu kupiliśmy mieszkanie. Dokładnie w 31 lipca, a chyba w pażdzierniki rząd nakazał obniżenie stawek. U notariusza zostawiliśmy 4,5 tysiąca! To dopiero bolało!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co do banków - to tylko w reklamach wyglada tak dobrze, a w rzeczywistości wszyscy zdzierają - jak niższe oprocentowanie, to dowalą na prowizji i ubezpieczeniu :crazy:

A tu fotka Nadii z zeszłego tygodnia - powoli próbuję rozszerzać jej menu :-D

Załączniki

• PICT0387.jpg
    PICT0387.jpg
    311,2 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Mój J. mnie poprawia, że zapłacilismy 5 000zł :baffled: A mieszkanie kosztowało 150 000.

No i co ze spotkaniem dziewczyny?:-D
Może najbliższa sobota pasuje choć kilku z Was?

Hellou

Wróciłam z pracy :)

Agutka co tam za smutteczki u Ciebie? kuponów brak - ani moich ani Twoich nie było, grrr ... ale dzisiaj znów lecę zobaczyć :D

Nimrodel witaj :D ja będę miała na pewno ubranka dla Nadusi!

Ewa głowa do góry ...

dzień dobry jestem padnieta nie spałąm do 3:30 później jk małż wstawał 4:30 do pracy też się obudziłam wyglądam jak rasowy pijaczek oczka malutkie gęba napuchnięta w końcu w sumie 4 godz. snu:crazy::crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
dzien doberek :)

Widze ze wszystkei aktywne jestescie okolo 20 a ja wtedy mam 2h z cycem na wierzchu ehhe:) a potem padam na mordke... :)

Nimrodel to ja sie pisze na ubranka po twojej niuni :) chociaz poki co zapas zrobilam ehhe i w syumie musze rajstopki i skarpetki pokupowac :) no i moze jakies 2 sweterki :)
I kiedy w kopncu pojdziemy an spacer wspolny?? podaj mi nr tel na priv to sie zgadamy co??

Kobietki pozdrawiak i ide chate ogarnac :)

czesc Ewcia:) no aj poszlam spac okolo 1, moj sie kladl okolo 3,30 wiec sie przebudzilam a teraz jeszcze asia dzisiaj wtala o 6,30 a nie jak zawsze o 8 :) wiec tez nie dospalam.. ale poki co humorek mi super dopisuje:)

reklama
mysiak ja mam na tyle dobrze że do 10 mogłam pospać bo dzieci jak wstają właczają sobie tv w swoim pokoiki i nie przeszkadzają przychodzą tylko jak zgłodnieją :-):-):-):-)

Aniu tak się zastanawiam czy pełni nie było bo tak jasno było na dworze że hej a do tego ten wczorajszy notariusz:crazy:

Do góry