reklama
mysiak
Fanka BB :)
Kobiety głowa do góry, piękna pogoda za oknem
dobra dosc tego gadania gary czekaja i otwarta buzia czeka na cycka ehhe i jeszcze 7 latek czeka na drugie sniadanie a ja tu sie opierniczam hiihih
dobra dosc tego gadania gary czekaja i otwarta buzia czeka na cycka ehhe i jeszcze 7 latek czeka na drugie sniadanie a ja tu sie opierniczam hiihih
Ewiczek
Zaciekawiona BB
Ja tez uciekam robić zapiekankę makaronową na winie;-)
foteczki sa na watku zamknietym...
Gabinia ale te robaczki szybko rosna, teraz twoja corcia to panieneczka:-)
Ewiczek ja to gotuje bo musze a juz z wymyslaniem to u mnie kiepsko. Zrobie tylko to co sie szybko robi bo nie mam cierpliwosci do tworzenia. I zazdroszcze tym co lubia wymyslac.
Gabinia ale te robaczki szybko rosna, teraz twoja corcia to panieneczka:-)
Ewiczek ja to gotuje bo musze a juz z wymyslaniem to u mnie kiepsko. Zrobie tylko to co sie szybko robi bo nie mam cierpliwosci do tworzenia. I zazdroszcze tym co lubia wymyslac.
mysiak
Fanka BB :)
a my juz po spacerku: ) bylo superasnie... spotkalam sie z kumpela ma corke 2 miesiace starsza a jest taka jak asia w szoku bylam hihi
lody zaliczone, 2,5h spacerku zaliczone, obiadek zjedzony , posprzatane i czas na labe
gabi... zdjecia super
lody zaliczone, 2,5h spacerku zaliczone, obiadek zjedzony , posprzatane i czas na labe
gabi... zdjecia super
reklama
Ewiczek
Zaciekawiona BB
Ja wymyślam bo nie mam knceptu ciagle ziemniaki albo zupa ileż można???Zapiekana wyszł pyssssszna