reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Widzę że produkcja jest

A ja dzisiaj byłam z moimi świetlicowymi dziećmi na wycieczce w Zoo Safarii. dzieciaki były cudowne była to zróżnicowana wiekowa grupa bo od 3 do 18 lat i kilka mamuś z nami jechało ale naprawdę spędziłam miły dzień zabrałam też mojego Kacperka. Troszkę się umęczyłam ale jestem szczęśliwa że wszystko potoczyło się tak jak chciałam.

ewa
nie załamuj się tak tym notariuszem ciesz się że już wkrótce będziesz mieszkać na nowiuśkim mieszkanku

To prawda dziewczyny co piszecie babcie są potrzebne i dziadkowie oczywiście też .mój Kacperek uwielbia mojego teścia i oczywiście z wzajemnością a od mojej strony to uwielbia moją mamę no oczywiście też z wzajemnością:-):tak:

Agutka wrzucę parę fotek z naszego spotkania ok ???
na fotki foteczki fotunie .... może być ???

zajrzę później bo mój mnie zwala z kompa .....

Pewnie,że wrzucaj!!! :tak: :tak: :-) :tak: Ja z chęcią obejrzę wyczyny naszych bąbli,haha! :-D A mi baterie siadły i tyle się narobiłam fot,że uuuu! :szok: :-( :zawstydzona/y:
Jakbyś miała ich za dużo,to możesz mi wysłać na maila,hihi. :-D

reklama
Do góry