reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Ewiczek i bardzo dobrze, grunt to miec głowe do eksperymentowania:)
Mi tez ostatnio brakowało pomysłow na obiad dlatego serwowałam pizze, fasole po bretonsku i leczo hihi nalesniki z warzywami i gołabki:)

słuchajcie kobitki

SZUKAM MIESZKANKA 2-POKOJOWEGO DO WYNAJECIA...najlepiej na niskim pietrze i max 900zl wszystkie koszty.. jakbyscie cos slyszaly to szepnijcie mi prosze:)

Hmm, ja wiem, ale o jednym pokoju - połączonym z kuchnią, taki barek przegradza to + ubikacja i łazienka w jednym. Na ul. Harcerskiej, mój brat z dziewczyną teraz tam wynajmują od paru miesięcy, ale od września zmieniają na większe :) o większym niestety nic nie wiem

Gabrysia dziękuję za fotki, Kochana jezzzdes :D widać, że dzieci miały super zabawę!
kiedy na taki spacerek jeszcze idziecie? chętnie się przyłączę z Wiktorią - jeśli można :)

hm, tak oglądam miejsce tego spaceru Waszego, to nie jest tam ten lasek jak się idzie na cmentarz na Wrocławskiej? czy się mylę? :)

Wiki po kolacji, zrobiłam omlecika - takie mini omleciki i zjadła trzy - z dżemem truskawkowym,
w szoku jestem :D

Idę Ją do spanka ubierać :)

Gabrysia dziękuję za fotki, Kochana jezzzdes :D widać, że dzieci miały super zabawę!
kiedy na taki spacerek jeszcze idziecie? chętnie się przyłączę z Wiktorią - jeśli można :)

hm, tak oglądam miejsce tego spaceru Waszego, to nie jest tam ten lasek jak się idzie na cmentarz na Wrocławskiej? czy się mylę? :)

Wiki po kolacji, zrobiłam omlecika - takie mini omleciki i zjadła trzy - z dżemem truskawkowym,
w szoku jestem :D

Idę Ją do spanka ubierać :)

jasne ze możesz i to miejsce to właśnie ten lasek bo mieszkamy w jego zasięgu :)

Gabi kurcze, no w szoku jestem, że trafiłam :) w Zg jestem praktycznie niemal codziennie,
ale wiesz, to zupełnie nie są te rejony koło Wrocławskiej przecież :D
a miejsce jednak dobrze skojarzyłam - milutko !

Dajcie znać kiedy taki spacerek urządzicie, okej ? dacie namiar jak tam do Was dojechać i chętnie z Wiktorią przyjadę :) jakoś podmiejskim autobusem pewnie z PKSU prawda? damy radę :)

reklama
Gabi kurcze, no w szoku jestem, że trafiłam :) w Zg jestem praktycznie niemal codziennie,
ale wiesz, to zupełnie nie są te rejony koło Wrocławskiej przecież :D
a miejsce jednak dobrze skojarzyłam - milutko !

Dajcie znać kiedy taki spacerek urządzicie, okej ? dacie namiar jak tam do Was dojechać i chętnie z Wiktorią przyjadę :) jakoś podmiejskim autobusem pewnie z PKSU prawda? damy radę :)

do nas najlepiej 8 można dojechać musisz koło politechniki wysiąść i już masz nas w zasięgu ręki :)

Do góry