reklama
Ewiczek
Zaciekawiona BB
Dzieki WERELA ale to nie pomoże kupujemy mieszkanie i kwota jaką podął notariusz tak mnie zdołaował że jak mam180cm wzrostu to czuję sie jak bym miała 100 cm :-( :-(
WerEla
Fan(ka)
Ewiczek to współczuję:-( Muszę przyznać że wysoka babka jesteś:-) Ja mam 157cm, malutka jestem;-)A za co notariusz taką kwotę Wam podał??
Ewiczek
Zaciekawiona BB
"jedyne"1500,00 wiecej niz myslelismy:-----(I nie kupie sobie nowej pralki a juz myslałam ze wreszcie bede miała nowa bo ta ktyóra mam wujek z wystawek mi przywiózłEwiczek to współczuję:-( Muszę przyznać że wysoka babka jesteś:-) Ja mam 157cm, malutka jestem;-)A za co notariusz taką kwotę Wam podał??
A ja oprócz tego ze wysoka to jeszcze duuuuuuuża jestem Gabrysia wie najlepiej o czym piszę ;-)
Ostatnia edycja:
mysiak
Fanka BB :)
Ewa nie przesadzaj... wysoka i postawna kobieta a do tego weosła heheh i to najbardziej sie liczy CO do pralki ja tez mam z niemiec... od dziadka u ktorego mieszkala mama mojego R poki co nie chce nowej bo ta jest rewelacyjna.. 1600obrotow... wyswietlacz ...
WerEla ja tez ejstem malutka 159 cm cjoc nadwage niestety tez u siebie duża widze ehhe ale co tam.. kochanego ciała nigdy za wiele... poki co po tygodniu bez słodyczy mam 1kg mniej na wadze
Gabinka a gdzie piesio?? co sie z nim stało??
Kurde nie nadazamw dalszym ciagu ehhe tyle piszecie hihi
WerEla ja tez ejstem malutka 159 cm cjoc nadwage niestety tez u siebie duża widze ehhe ale co tam.. kochanego ciała nigdy za wiele... poki co po tygodniu bez słodyczy mam 1kg mniej na wadze
Gabinka a gdzie piesio?? co sie z nim stało??
Kurde nie nadazamw dalszym ciagu ehhe tyle piszecie hihi
Ewiczek
Zaciekawiona BB
obrze powiedzianeEwa nie przesadzaj... wysoka i postawna kobieta a do tego weosła heheh i to najbardziej sie liczy CO do pralki ja tez mam z niemiec... od dziadka u ktorego mieszkala mama mojego R poki co nie chce nowej bo ta jest rewelacyjna.. 1600obrotow... wyswietlacz ...
moja jest zwykła i ma tylko 800 obrotów i 1 program prania
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No nic,ja uciekam,bo i tak myśli zebrać nie moge,a do tego głowa mnie coraz bardziej boli... :-(
Zajrzę później,papa.
Zajrzę później,papa.
reklama