reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Ach z tymi mlekami to czysta propaganda,bo co oni jeszcze moga cudownego do tego mleka dać oprócz witamin, mikroelementów.
ja zaczynałam od nan hypoalergicznego potem nan 2 wskoczyłam od razu bo tym nan HA to tylko dokarmiałam jak była malutka a ja gdzieś jechałam.A teraz to już junior.
A ktoś ci zalecił mam na myśli jakiegos doktora te mleko takie drogie ?teraz jest synuś malutki to na długo Ci ta muszka starczy, ale potem jak zacznie jeśc więcej to już będzie strasznie drogo

reklama
noelia, no wlasnie. Ale gdybym sie zdecydowala, to juz tak bym dzialala, aby to mleko dostawal. Polecala mi je babka z apteki (nie dziwne, tylko tam mozna je kupic ;)), niektore dziewczyny z majowek tez je stosuja. Ale kontaktowalam sie z nutricia - i napisali, ze bebilon zawiera te same kwasy tluszczowe, a tym samym "rozwija procesy poznawcze i ostrosc widzenia" (jak enfamil). Jesli proporcje sa zblizone, to zaczne podawac bebilon. Chociaz jego ceny jesczze nie sprawdzilam ;) :laugh:
Ach jej, dostaje juz na glowe. To dlatego, ze a)chce jak najlepiej, b)tomka nie ma i nie ma, to se stwarzam problemy do rozwiazania ;)

dostalam juz ksiazki :) git, wprowadzamy w zycie Latwy Plan :laugh:

agutka milego wypoczynku!

Agutka to zamelduj się jak będziesz już w domu
a tak w ogóle to melduj sie codziennie ,bo jak się nie zameldujesz to znaczy że pojechałaś się rozdwajać hi hi , :laugh:

Hej Babolki! :D

Ja wlasnie wrocilam do domku z wyprawy na imprezke nad jeziorkiem. :D Super bylo! Wszyscy mnie podziwiali,ze jeszcze w 9 miesiacu chce mi sie wyjezdzac poza dom i imprezowac. :p Nawet potanczylam i poplywalam w jeziorku,hyhyhy. :D No i bylam pod stala opieka reszty imprezowiczow,ktorzy w zasiegu reki mieli telefon,jakby mi sie cos dzialo,zeby dzwonic po karetke. :p Bylysmy jednym slowem z Zuzanka w centrum zainteresowania. ;D Teraz idziemy poogarniac troszke ciuszki z wyjazdu i poogladac,co sie wydarzylo przez weekendzik na BB. ;)

A jutro ta powtorka badanka... ::)

Noelciu,ok,codziennie postaram sie meldowac. ;D

No, kochana, ja po dwoch dniach od tanca na weselu kolezanki (2kawalki, ale dosc skoczne) trafilam ze skurczami na oddzial ;D <tylko ze dla mnie za wczesnie bylo...>

kupilam wcz adasiowi bebilon, a dzis wspanialomyslnie postanowilam odstawic go od butelki. 100% wlasnego mleka :) :) :) Sprobuje, zobaczymy, noz widelec kapcie, ktore teraz nosze w staniku, zaczna normalnie funkcjonowac. Napelnilo mnie to euforia i wierze, ze sie uda ;D

Wesolutka,a mnie tam wlasnie nic nie bolalo. :D Chyba klimat na mnie dobrze zadzialal,hihihi. :D
A dzis ide na powtorzenie badanka na antygen hbs i mam niezlego cykora,ze i tym razem wyjdzie zle. :(

Witam Lubuszanki :)
Tak sobie Was dziś bezwstydnie podczytuję od rana i chyba już pora, by sie przedstawić :) Jestem z Gorzowa, choć z pochodzenia to z zupełnie innych regionów Polski 8) Mój brzusio rozpoczął dopiero 3 miesiąc (11 tydzien), ale mimo że to na razie trudne do zdiagnozowania, wiem, że będzie dziewczynka :D
Oglądam Wasze słodkie maleństwa, podglądam, jaką radość czerpiecie z ciązy, z wymiany poglądów i mam nadzieję, iz z czasem i mój lęk mieszany z radością przemieni sie w czystą radość :0
Będzie to nasze pierwsze dzieciątko, jesteśmy razem 6 lat, ja w grudniu skończę 30 lat, więc chyba czas najwyższy... Co jeszcze o nas?
Może popytajcie, będzie łatwiej...

Pozdrawiam Was wszystkie, a Lilkę bardzo proszę o zaprzestanie brania Adipexu... Lilka, też chciałam być 2 lata temu piękna i zgrabna (choć wyszło, że stara i głupia), a kochany ADIPEX rozwalił mi nerki... Na zawsze... On nie bez powodu nie jest dopuszczony w Polsce do obrotu, zawiera pochodne canabisu (marihuany) i jesli karmisz piersią, sama wiesz, komu możesz wyrządzić jeszcze krzywde... Tylko się nie gniewaj, prosze. Wolę podzielic się teraz swoją wiedzą, niz patrzeć jak ktokolwiek ponawia mój błąd.

Hej enea
fajnie że się przyznałaś do podczytywania :laugh: :laugh: i pisz pisz co u ciebie
rozumiem że co do płci dzidziuśia masz poprostu przeczucie,ja też starałam się wczuć i przeczuć co będę miała ale niezabardzo mi to wychodziło ,ale chciałam berdzo dziewczynkę i mam.
Wesolutka jak dzień karmienia naturalnego Wam minoł ,udało się
dwa razy czytałam twój post i niemogłam zajarzyć o co z tymi kapciami chodzi ::) :laugh:hi hi
Agutka ty to jednak masz zdrowie ,ja na koniec jak słoń chodziłam i każde wstanie z łóżka to był koszmar,najpierw się powoli obracałam ,potem chwytałam się boku łóżka i wstawałam ::)
a o tańcu to nawet nie mogłm pomarzyć

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry