reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka,a nom bylam - z kuzynka (przyszla mama chrzestna :D ),haha. :D A ktora to Ty bylas? Ten Dzidziolek w wozku,co stal tam przy zjezdzie do pomieszczenia z wozkami,to byl Twoj Adas? :D

reklama
HEHE, ja to mam oko :laugh: pierwszym sygnalem byly dla mnie te rozowe spodnie, drugim - rozowa reklamowka ;) :D I powiem Ci, moja droga, ze wygladasz slicznie, szczuplutka jestes i, rzeklabym, bardzo apetyczna z tym brzuszkiem :laugh:
adasiek spal w czerwonym wozku w srodku sklepu, tak jak sie z tej czesci z wozkami wychodzi. Bylam po gruche do noska, bo stara mi sie jakos tak wypaczyla przez to ciagle gotowanie...
Nie widzialas mnie? takiej gwiazdy w khaki bluzce z dekoltem (przez ktory fantastycznie wyskakuja cycki do karmienia ;)), co sie tak poejrzanie lampila na was? ;D

Wesolutka,hahaha pamietam,jak sie na nas jedna laseczka patrzyla i pozniej nawet do mojej kuzynki mowilam,ze czuje sie obserwowana,hahaha. :D Apetycznie powiadasz? Slicznie? Szczuplutko? :o Wez mnie nie zawstydzaj,jejku. :D A ja tak wlasnie na tego Dzidziolka w sklepie sie zapatrzylam,jak przechodzilam obok,bo taki sliczny jak laleczka,ze myslalam,ze to jakas atrapa,co by pokazac,jak Dzidzie w wozkach sie prezentuja. :D Ale jaja. :D

Noelciu,to sie kiedys umowimy wszystkie i spotkamy sie bezproblemowo i bez poszukiwan. :D O! ;D

Ja wlasnie ide do szpitala na ktg,bo ostatnimi czasy cos nie najlepiej ze mna... Wiec prosze o mocne trzymanie kciukow,zeby wszystko bylo ok i zeby mnie tam nie zatrzymali... :( No,chyba,ze mialabym juz rodzic,to moge zostac. ;D

Agutka trzymamy kciukasy trzymamy ,wszystko bedzie dobrze :laugh: ;)
a ja dalej jak leptyk aż się boję że to wina tego aerobiku ,i myślę sobie tak że mam ten aerobik dwa razy w tygodniu a organizm przez reszte dni też się domaga jakiejś zwiększonej aktywności ruchowej i może to przez to jak nie cwiczę to tak się dziwnie bez życia czuję co?czy to ma sens ???
muszę do doktorka się zgłosic ::)

Wrocilam,zyjeMY,no i nie zostawili Nas w szpitalu. :D Ufffffffff. :D KTG wyszlo bardzo dobrze,ale jutro ide do swojego gina z tymi wynikami i pogadac o dalszych dolegliwosciach. :p

Noelia,Ty wez mnie nie strasz,bo kurna ja po ciazy/karmieniu,chce sie doprowadzic do figury Dody,hehehe. ;D Wiec jak mam sie tak czuc po ruchu,to uuuu ciezko to widze. ;)

Nie no agutka ja to jestem rasowy niskociśnieniowiec ,a teraz jak aerobik ćwiczę to czuję się gorzej niż jak nie ćwiczyłam, to może coś w tym jest ,muszę ćwiczyć codziennie :-[ :-[ :-[ :-[ ::)
Dobrze że wszystko z tobą i dzidzią ok.a lekarzowi powiedz wszystko jak się czujesz może to jakies zwiastuny porodu co?

jeny ale się nudze Emilka trzecią godzinkę śpi a ja chodzę z kąta w kąt
mąz też śpi po nocce i dziś też idzie,obiad mam od wczoraj . :-[ chyba sobie farby kupię ,kiedyś bardzo lubiłam malować ::)
jedziemy potem do rodzinki męża na imieniny Mari.

A ja mysle,co tu jeszcze mozna by przyczepic na scianke nad lozeczkiem Zuzanki. ;) Narazie wyglada to tak,ale jak Malutka pojawi sie w domku,to oczywiscie Kubusiowe maskotki pojawia sie w innym miejscu. ;) Jak tylko zrobi sie ladniejsza pogoda (bo niestety moj aparat nie ma lampy blyskowej i dlatego zdjecia sa bardzo slabej jakosci),to porobie dodatkowe fotki Naszego pokoiku. ;D

http://www.lozeczko.jpg.pl/

Noelciu,a wiec,czuje co jakis czas taki nacisk na krocze,jakby Malutka mi piastke chciala przez nie wycisnac. Do tego od niedzieli mam rozwolnienie i nie moge spac po nocach przez nie. :( Skreca mnie pod brzuchem,macica sie napina coraz bardziej,czasami mnie mdli nawet,pobolewaja plecy,a w niedziele nawet mnie nogi od tego wszystkiego bolaly. :( Tydzien temu na weekend tez mialam bole w podbrzuszu,wiec poszlam do gina i niby wsio ok,ale kazal na wszelki bum spakowac torbe do szpitala i jakby sie powtorzylo,to mialam isc na KTG,wiec dzis poszlam... Az strach sie bac kolejnego weekendu. ::) :p

reklama
agutka a powiedz, Ty na ktorego masz termin?i jak Ci go wyznaczono, z ost @ czy z usg? pytam, bo ja z @ mialam na 20.05., a z usg na 30.05 - dr kazal mi sie trzymac tego drugiego, chociaz duzo dziewczyn, ktore znam, mowily, ze ten miesiaczkowy czesciej sie sprawdza - i prosze, u mnie tez. Moze wiec faktycznie Zuzia pojawi sie w Twoich ramionkach nie za 33, a np 23 dzionki? :laugh:
A boli Cie kosc ogonowa?? Jeżu, jak mnie bolala... (ach jej, normalnie sie wzruszam wspominajac... :D)

noelia jak ja Ci zazdroszcze tego aerobiku. Po porodzie zostalo mi raptem 2 kg in plus, gdybym tylko potrafila okielznac swoja silna wole i odstawila slodycze, ktore pomimo swiadomosci faktu "zlegoczynienia" wpie...przam na potege, byloby git. A ja taka fujara jestem :mad: :mad: :mad: objadam sie tym g... na potege. Matko, ale jestem na siebie zla. Normalnie wypluje tego cukierka, choc to nimm2 z witaminami... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Jut ide z adasiem do okulistki. Powinna zdradzic mi enigme badan sanepidowskich. Trzymajcie kciuki za to, by kanalik okazal sie odblokowany!

Do góry