reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka,a nom bylam - z kuzynka (przyszla mama chrzestna :D ),haha. :D A ktora to Ty bylas? Ten Dzidziolek w wozku,co stal tam przy zjezdzie do pomieszczenia z wozkami,to byl Twoj Adas? :D

reklama
HEHE, ja to mam oko :laugh: pierwszym sygnalem byly dla mnie te rozowe spodnie, drugim - rozowa reklamowka ;) :D I powiem Ci, moja droga, ze wygladasz slicznie, szczuplutka jestes i, rzeklabym, bardzo apetyczna z tym brzuszkiem :laugh:
adasiek spal w czerwonym wozku w srodku sklepu, tak jak sie z tej czesci z wozkami wychodzi. Bylam po gruche do noska, bo stara mi sie jakos tak wypaczyla przez to ciagle gotowanie...
Nie widzialas mnie? takiej gwiazdy w khaki bluzce z dekoltem (przez ktory fantastycznie wyskakuja cycki do karmienia ;)), co sie tak poejrzanie lampila na was? ;D

Wesolutka,hahaha pamietam,jak sie na nas jedna laseczka patrzyla i pozniej nawet do mojej kuzynki mowilam,ze czuje sie obserwowana,hahaha. :D Apetycznie powiadasz? Slicznie? Szczuplutko? :o Wez mnie nie zawstydzaj,jejku. :D A ja tak wlasnie na tego Dzidziolka w sklepie sie zapatrzylam,jak przechodzilam obok,bo taki sliczny jak laleczka,ze myslalam,ze to jakas atrapa,co by pokazac,jak Dzidzie w wozkach sie prezentuja. :D Ale jaja. :D

Noelciu,to sie kiedys umowimy wszystkie i spotkamy sie bezproblemowo i bez poszukiwan. :D O! ;D

Ja wlasnie ide do szpitala na ktg,bo ostatnimi czasy cos nie najlepiej ze mna... Wiec prosze o mocne trzymanie kciukow,zeby wszystko bylo ok i zeby mnie tam nie zatrzymali... :( No,chyba,ze mialabym juz rodzic,to moge zostac. ;D

Agutka trzymamy kciukasy trzymamy ,wszystko bedzie dobrze :laugh: ;)
a ja dalej jak leptyk aż się boję że to wina tego aerobiku ,i myślę sobie tak że mam ten aerobik dwa razy w tygodniu a organizm przez reszte dni też się domaga jakiejś zwiększonej aktywności ruchowej i może to przez to jak nie cwiczę to tak się dziwnie bez życia czuję co?czy to ma sens ???
muszę do doktorka się zgłosic ::)

Wrocilam,zyjeMY,no i nie zostawili Nas w szpitalu. :D Ufffffffff. :D KTG wyszlo bardzo dobrze,ale jutro ide do swojego gina z tymi wynikami i pogadac o dalszych dolegliwosciach. :p

Noelia,Ty wez mnie nie strasz,bo kurna ja po ciazy/karmieniu,chce sie doprowadzic do figury Dody,hehehe. ;D Wiec jak mam sie tak czuc po ruchu,to uuuu ciezko to widze. ;)

Nie no agutka ja to jestem rasowy niskociśnieniowiec ,a teraz jak aerobik ćwiczę to czuję się gorzej niż jak nie ćwiczyłam, to może coś w tym jest ,muszę ćwiczyć codziennie :-[ :-[ :-[ :-[ ::)
Dobrze że wszystko z tobą i dzidzią ok.a lekarzowi powiedz wszystko jak się czujesz może to jakies zwiastuny porodu co?

jeny ale się nudze Emilka trzecią godzinkę śpi a ja chodzę z kąta w kąt
mąz też śpi po nocce i dziś też idzie,obiad mam od wczoraj . :-[ chyba sobie farby kupię ,kiedyś bardzo lubiłam malować ::)
jedziemy potem do rodzinki męża na imieniny Mari.

A ja mysle,co tu jeszcze mozna by przyczepic na scianke nad lozeczkiem Zuzanki. ;) Narazie wyglada to tak,ale jak Malutka pojawi sie w domku,to oczywiscie Kubusiowe maskotki pojawia sie w innym miejscu. ;) Jak tylko zrobi sie ladniejsza pogoda (bo niestety moj aparat nie ma lampy blyskowej i dlatego zdjecia sa bardzo slabej jakosci),to porobie dodatkowe fotki Naszego pokoiku. ;D

http://www.lozeczko.jpg.pl/

Noelciu,a wiec,czuje co jakis czas taki nacisk na krocze,jakby Malutka mi piastke chciala przez nie wycisnac. Do tego od niedzieli mam rozwolnienie i nie moge spac po nocach przez nie. :( Skreca mnie pod brzuchem,macica sie napina coraz bardziej,czasami mnie mdli nawet,pobolewaja plecy,a w niedziele nawet mnie nogi od tego wszystkiego bolaly. :( Tydzien temu na weekend tez mialam bole w podbrzuszu,wiec poszlam do gina i niby wsio ok,ale kazal na wszelki bum spakowac torbe do szpitala i jakby sie powtorzylo,to mialam isc na KTG,wiec dzis poszlam... Az strach sie bac kolejnego weekendu. ::) :p

reklama
agutka a powiedz, Ty na ktorego masz termin?i jak Ci go wyznaczono, z ost @ czy z usg? pytam, bo ja z @ mialam na 20.05., a z usg na 30.05 - dr kazal mi sie trzymac tego drugiego, chociaz duzo dziewczyn, ktore znam, mowily, ze ten miesiaczkowy czesciej sie sprawdza - i prosze, u mnie tez. Moze wiec faktycznie Zuzia pojawi sie w Twoich ramionkach nie za 33, a np 23 dzionki? :laugh:
A boli Cie kosc ogonowa?? Jeżu, jak mnie bolala... (ach jej, normalnie sie wzruszam wspominajac... :D)

noelia jak ja Ci zazdroszcze tego aerobiku. Po porodzie zostalo mi raptem 2 kg in plus, gdybym tylko potrafila okielznac swoja silna wole i odstawila slodycze, ktore pomimo swiadomosci faktu "zlegoczynienia" wpie...przam na potege, byloby git. A ja taka fujara jestem :mad: :mad: :mad: objadam sie tym g... na potege. Matko, ale jestem na siebie zla. Normalnie wypluje tego cukierka, choc to nimm2 z witaminami... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Jut ide z adasiem do okulistki. Powinna zdradzic mi enigme badan sanepidowskich. Trzymajcie kciuki za to, by kanalik okazal sie odblokowany!

Do góry