reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Wesolutka,wiec termin z usg mam na 17 wrzesnia (chociaz po ostatnich pomiarach Zuzanki wyszlo,ze to moze byc juz 6,hihi :D ),a z ostatniej miesiaczki mam na 9 wrzesnia. ;) No,ja sie trzymam tego z pierwszego usg,chociaz wiadomo - chcialabym juz ja miec w swoich ramionkach. :D A kosc ogonowa,nic nie mow. :p Czasami tak mnie boli,ze kroku zrobic nie moge,hehe. ;) Ale co tam,warto tak pocierpiec. :D
Trzymam ogromne kciuki za mojego Ziecia Adasia! ;D

reklama
agutka na bank urodzisz szybciej, daje sobie reke uciac. zaraz skocze na glowne forum, zobaczyc, czy prezentowalas jakies nowe fotki, bo w podpisie widze cis nowego... I czy mi sie wydaje czy brzuszek Ci opada??

zrobilam dzis rundke po miescie - kupilam adasiowi kilka par skarpetek i niu sliniak, bo chodzi biedaczek taki zapluty (...zęby? :laugh:?) W ciazy zrobilam zapas takich na sznurki, ale i tak w kolko uzywam tych wkladanych przez glowke albo na rzep - duzo praktyczniejsze.

okulistka mnie dzis zdolowala - najpewniej konieczny bedzie zabieg :( :( :( mam jeszcze 3 tyg na masaze. Dzis rzucilam sie do tego z takim impetem, ze o malo adasiowi oczka nie wydusilam :( :( Tak mi go szkoda... Moje Biedactwo :( :( :(

Agutka ,ja jestem z 8 wrzesnia to się nie pogniewam jak Zuzka też z 8 będzie :laugh:
panienka z niej będzie ;) ::)
ja właśnie z aerobiku wróciłam ,kupiłam sobie fajne spodnie specjalne na ćwiczonka i buty ::)

Mnie w ogóle kośc ogonowa nie bolała, tylko chodziłam jak kaczka z nogi na noge bo tak mnie w kroczu cisneło, a jakiś specjalnych zwiastunów porodu tez nie miałam ,nawet brzuch mi się nie obnizył dlatego dziecko było bardzo wysoko i z porodu naturalnego nici :(
A u ciebie agutka od razu widac że ci opadł brzusio ,tak na zdjeciu przynajmniej ,oj to pewnie już niedługo

Wesolutka ja się sobie sama dziwie że tych słodyczy tak nie wcinam ,tylko czasami mnie najdzie ,ale jak ćwicze regularnie to sie nie przejmuje zbytnio,bo waga stoi w miejscu ;) ;)

A ja różnicę między @ a usg miałam 2 dni a urodziłam tydzień póżniej ,a Rzepka mi jeszcze powiedział (odeszły mi wody) że szkoda że mi te wody odeszły ,bo jeszcze nie czas że dziecko wysoko ,ja się cieszyłam że coś już poszło bo już miałam serdecznie dość w ciąży chodzenia ,a on jeszcze mnie chciał trzymać ::) :-[
oj cyrki istne

Wesolutka,masuj tego swojego Maluszka,bo i mi go szkoda. :( Az po tym co przeczytalam przeszly mi straszne ciarki. :( Buzi od Nas dla Niego. :-*

Dziewczynki,wiecie co? Kazdy mi wlasnie mowi o tym opadnietym brzuszku. ;) Ja sie ostatnio zastanawialam,czemu mi sie tak jakos latwiej oddycha. ;D Wiec juz wiadomo. ;) Niedlugo powiadacie? Matko! Obyyy! ;D ;D ;D Torbe juz mam spakowana,coraz wiecej jakichs dolegliwosci przepowiadajacych porod,wiec kto wie,kto wie,kiedy moze mnie dopasc. ;D
Ile mi czasu dajecie do porodu? Hihihi. :D Robimy zaklady. :p

Noelciu,zobaczymy,co sie da zrobic z tym 8 wrzesnia,hehehe. :D

Dzis zaczynamy 9 miesiac z Zuziuleczka!!! ;D ;D ;D

od wczoraj mam metlik w glowie... sztuczne mleko niemalze spedza mi sen z powiek :( teraz daje malemu nan1, ale odkad je dostaje zaczal ulewac. chce je zmienic, ale jest taki wybor, ze zupelnie nie wiem na jakie!jaka jest roznica miedzy bebiko a bebilon?czy dam rade podawac mu enfamil non stop (ceena :mad:)??
A juz koszmarnego dola zaliczylam rano, gdy dotarlo do mnie, ze trace pokarm w lewej piersi :( :( :( dol normalnie...
Jutro ide po herbatki mlekopedne. Tak bym chciala dociagnac do pol roku...

Wesolutka przystawiaj częściej malucha do piersi żeby bardziej pobudził piersi do produkcji :p i spokojnie podobno stres też wpływa na ilośc i jakość mleczka
a co to enfamil ?
No i więcej wiary w siebie ,wszystko napewno sie dobrze ułoży ;)

Wesolutka,bedzie dobrze! Wierz w to i pragnij z calego serduszka tego pokarmu!

Ja wlasnie czekam na telefon od kolezanki,bo dzis moze pojade sobie juz nad jeziorko i wroce jutro lub w niedziele. :) Kolega moj bardzo dobry,organizuje tam impreze plenerkowa,a ze ja mu pomagalam w niej bardzo,to cos mi sie nalezy,hihi. ;) Mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze. :) W sumie Wilkowo kolo Swiebodzina nie jest daleko od ZG,no ale kurde... W 9 miesiacu tak wyjezdzac? Hehehe,ja to jestem jednak trzepnieta. ;D

reklama
noelia to nowe rzekomo super hiper wypasne mleko z lipil - wspomagajace rozwoj mozgu i ostrosc widzenia. Puszka kosztuje ok 25zl

Do góry