reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Mysza -ha ha znam ten bol ja tez czekalam z niecierpliwoscia, na szczescie urodzilam 4 dni przed (dobrze ze nie po terminie) bo nie wiem jakbym wytrzymala. Lozeczko naszykowalam z 10 dni przed (dlugo sie bronilam) no ale ciuszki pralam i prasowalam na biezaco i czekalam... ach fajnie bylo mimo wszystko.

Myyszaaa, kinka dzień dobry!

widzę, że operujecie tu fajnym nazewnictwem, więc jestem rak - z południowo-zachodniej części miasta:-) dokładniej okolice Ogrodu Botanicznego.

Ano i początek mojej drogi - tej okupionej ciężarem i kilogramami i nowymi doświadczeniami - na pewno, bo tej z mdłościami i innymi rewelacjami pierwszego trymestru to już koniec. I tak zostałam łagodnie potraktowana przez lokatora - obywatela, lub obywatelkę. Zaczynam właśnie II i jestem dobrej myśli, więc powoli staję się aktywną forumowiczką.
Chodzę do Bartkiewicza i jestem zadowolona.

Hej

SPokojnie u mnie początek też był spokojny:-D najgorzej było jak się III zaczął:-D

A najfajniej jak małe się zaczyna ruszać:-) ale tak delikatnie:-) czyli koło 20 tygodnia:-D

A kilogramy to już swoją drogą :-) Przychodzą i mam nadzieje że za chwilę sobie pójdą:-D

5 - dwa razy więcej niż przeciętny Polak, bo średnia, to podobno 2,5, co daje dla Polski 100 milionów:)

Z Grona zdecydowanie najlepsze! Ale zacznę od początku. Najpierw zakupiłam w cukierence na Grottgera - z różanym nadzieniem, ale nie dowieźli z pudrem i wzięłam z lukrem, chociaż nie przepadam. Zjadłam na siłę i pobiegłam kawałek dalej do Rzepki na Placu Pocztowym po wymarzonego z pudrem. Wzięłam 3. Zjadłam jednego w przekonaniu, że więcej już dzisiaj nie zmieszczę. Ale jak dojechałam do pracy okazało się, że na stole najpyszniejsze z Grona czekają - nie mogłam się oprzeć i dobrze, bo potwierdziły, że są świetne. A potem jeszcze o 15 i 18 wciągnęłam te od Rzepki. Pychaaaa. Raz w roku, bo normalnie raczej nie jadam, bardzo rzadko, co kilka tygodni jednego może z pudrem, ale dzisiaj to co innego.

A jak u Was???

Siema! :cool2:

Myszolu,jestem,tak jak chcialas. :dry: :-p :-D :-D

Kinka,jak cos to tak w 2giej polowie lutego mozemy sie wybrac do Arka. :-) Mam nadzieje,ze nic nam nie stanie znowu na przeszkodzie. :sorry2: W ogole,to przeciez mozemy sie spotkac na deptaku,czy cus,przeciez! ;-)

Sylwia,witamy nowa zielonogorska ciezaroweczke! :-) :-) :-)

Pluszaczku,odezwij sie! Co tak ucichlas? Przeciez obiecalas,ze tu zajrzysz,juz jakis czas temu! :-p :-) Jak tam Piotrus po wczorajszych pirotechnicznych przygodach? :-p :-D

W ogole,to musimy zrobic jakies SPOTKANIE!!! I to jak najszybciej!!! Przeciez ostatnie bylo jakos we wrzesniu. :dry: :dry: :dry: :wściekła/y: No baby! Co z Wami? :-p

Co do paczkow... :cool2:

ZUZIA: 0,5szt.
AGA: 2,5szt.

I nie wiem,skad byly,bo je dostalysmy,hehehe. :-D Ale byly przepyszne! Z marmoladka i lukrem. :-D Mrrrrrrr! :cool2:

reklama
Hej

Ja się zgłaszam - proponuje jakiś bliższy termin:-D żebym Wam na porodówce nie wylądowała:-D

I dziękuje że się słuchasz:-D ale ja mam posłuch:-D

Do góry