Lilka
Fanka BB :)
witajcie
ciagle mysle o ś.p.Majeczce :-(
wczorajszy dzien byl dla mnie bardzo ciezki,nie mialam na nic ochoty...patrzylam na moje dzieci i zastanawialam sie co bym poczela bez nich...i nie potrafilam sobie tego wyobrazic :-(
dlatego podziwiam Monike za jej sile...jej wczorajszy post podniosl mnie na duchu..sile...jestem pelna podziwu dla niej...
dlatego dzis czuje sie juz lepiej dzieki jej postowi..
dziewczyny zmieniajac temat...powiedzcie jak jest teraz z praca w ZG??
jest ta praca??mozna zarobic? czy dalej za smeiszne sumy szukaja pracownikow??
pytam bo ponoc sytuacja w PL sie polepszyla...tak mi jedna kolezanka napisala,ale ja w to nie wierze...za szybko ta poprawa...a moze jednak?? moze te pare milionow emigrantow cos zmienilo na rynku pracy
bede wdzieczna za odp.
ciagle mysle o ś.p.Majeczce :-(
wczorajszy dzien byl dla mnie bardzo ciezki,nie mialam na nic ochoty...patrzylam na moje dzieci i zastanawialam sie co bym poczela bez nich...i nie potrafilam sobie tego wyobrazic :-(
dlatego podziwiam Monike za jej sile...jej wczorajszy post podniosl mnie na duchu..sile...jestem pelna podziwu dla niej...
dlatego dzis czuje sie juz lepiej dzieki jej postowi..
dziewczyny zmieniajac temat...powiedzcie jak jest teraz z praca w ZG??
jest ta praca??mozna zarobic? czy dalej za smeiszne sumy szukaja pracownikow??
pytam bo ponoc sytuacja w PL sie polepszyla...tak mi jedna kolezanka napisala,ale ja w to nie wierze...za szybko ta poprawa...a moze jednak?? moze te pare milionow emigrantow cos zmienilo na rynku pracy
bede wdzieczna za odp.