reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

witajcie

ciagle mysle o ś.p.Majeczce :-(
wczorajszy dzien byl dla mnie bardzo ciezki,nie mialam na nic ochoty...patrzylam na moje dzieci i zastanawialam sie co bym poczela bez nich...i nie potrafilam sobie tego wyobrazic :-(
dlatego podziwiam Monike za jej sile...jej wczorajszy post podniosl mnie na duchu..sile...jestem pelna podziwu dla niej...
dlatego dzis czuje sie juz lepiej :happy2: dzieki jej postowi..

dziewczyny zmieniajac temat...powiedzcie jak jest teraz z praca w ZG??
jest ta praca??mozna zarobic? czy dalej za smeiszne sumy szukaja pracownikow??
pytam bo ponoc sytuacja w PL sie polepszyla...tak mi jedna kolezanka napisala,ale ja w to nie wierze...za szybko ta poprawa...a moze jednak?? moze te pare milionow emigrantow cos zmienilo na rynku pracy:confused:
bede wdzieczna za odp.

reklama
Lilka trudno powiedzieć - pewnie wszystko od miasta zależy... ja póki co nie szukałam pracy... więc się nie wypowiem...

Ale wydaje mi się że to też zależy od tego co kto chce robić:-)

A tobie za granicą jak się powodzi? Język nie jest przeszkodą??

Pozdrawiam

Lilka- ja tez nie moge przestac myslec o Majeczce i mnie tez dopiero uspokoil post Moniki ale dopiero jak przemyslalam to co napisala na drugi dzien. Jest bardzo dzielna, ja sobie tego nawet nie umiem wyobrazic...

Wg mnie z praca tak jak bylo tak i jest. Ale to moje zdanie. Jestesmy miastem sklepow i marketow i dopoki to sie nie zmieni to chyba nadal tak bedzie. Licze ze zmiany szybko nadejda...

Mysza- jesli tak to porazka. No to w takim razie albo powiekszaja albo buduja. Wiec rozbilas moje nadzieje....a myslalam ze niedlugo cos drgnie.
Ja na razie do pracy sie nie pale bo jestem na urlopie wychowawczym ale jak sie skonczy to bym czegos fajnego chciala poszukac.

dziekuje dziewczyny za odpowiedzi
tu w Norwegii zycie jest spokojne
Norwegia zajmuje jedno z czolowych miejsc na swiecie,odnosnie jakosci zycia :tak:

Norweg nawet 'robol' zarabia tyle ze stac go na dom,samochody,wakacje,i spokojne zycie :tak:

w sumie jak ja bym poszla do pracy to cala moją wypalte moglibysmy odlozyc :-)
a wynajmujemy dom,mamy dwoje dzieci,auto...i zyje nam sie jak w bajce w porownaniu z wegetacja od pierwszego do pierwszego jaką mielismy w kraju..

i choc jest tu super tojednak ostatnio w moim malzenstwie niezbyt dobrze sie dzieje i sie zastanawiam co zrobic
mam ochote wrocic do kraju,zakonczyc moja edukacje a przy okazji odpoczac od meza i sie zastanowic czy nas cos jeszcze łaczy oprocz dzieci :confused:
nie jest zle,zyjemy sobie razem,cieszymy sie z jakichs materialnych zakupow....ale czuje sie samotna w zwiazku...tak samotna ze4 mnie to dobija
sama nie umiem sobie odpowiedziec czy meza kocham :cool: nie mowimy sobie tego i jakos nie traktujemy jak kiedys z czuloscia
jest tak...inaczej
moze tak sie robi z czasemw zwiazkach ale ja jestem bardzo uczuciowa i potrzebuje duzo czulosci....ech ale sie wygadalam
ale to dlatego ze wlasnie dzis sie pozarlismy przy tesciowej...zreszta nie pierwszy raz...coraz czesciej sie klocimy...
chcialabym wiedziec co robic :confused:

dobranoc

Lilka - a próbowałaś zakończyć edukację w Norwegii :-)

Ja nie mam stażu z M żeby udzielać rad - póki co jesteśmy rok po ślubie a ja jestem w ciąży :-D i działają na mnie hormony:-D

Dzien dobry...

Lilka,wlasnie moze pogadaj z mezem? :baffled: Bo faktycznie,szkoda,zebys sie meczyla i zeby dzieci patrzyly na te Wasze klotnie... Moze odpoczynek bedzie dobry... A jak sie za soba stesknicie to wrocisz do niego do Norwegii. :-)

Kinka i jak tam,bylas w "Arku"? Fajnie tam jest? Jest cos dla Naszych Dziewczyn? ;-) Bo juz mnie meczy,zeby tam isc,hehehe. :-D

Myszolu,jak sie czujesz? ;-) Opadl Ci juz brzucholek? Zrobil Ci maz zdjecia w koncu? :baffled: :-p

A tak poza tym,to moze mi ktos pomoc? :-p Ostatnio slyszalam o takim "inteligentym" szamponie do wlosow,ktore u gory sie przetluszczaja,a na koncowkach sa suche... Tylko niepamietam nazwy... Ktos moze tez slyszal i mi podpowie? :sorry2: ;-)

reklama
Do góry