reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja w sumie nie wiem,o co mam pytac. Moze o to,ze czemu nie mieszkacie blizej Nas? :-) ;-)
My sobie zamieszkujemy w okolicach LO4. :-)
Chodzisz moze z corcia do sali zabaw Arek? ;-) Moze bysmy sie tam spotkaly,bo chce tam zabrac Zuzie.
My sobie zamieszkujemy w okolicach LO4. :-)
Chodzisz moze z corcia do sali zabaw Arek? ;-) Moze bysmy sie tam spotkaly,bo chce tam zabrac Zuzie.
Oki to pytania z czasem przyjda same. No to faktycznie mieszkamy dosc daleko od siebie:-( i na razie sie nie bede przeprowadzac w Twoje rejony ;-). A w sali zabaw jeszcze nie bylysmy i bardzo chetnie mozemy sie kiedys wybrac. A Wy juz tam bylyscie? Myslisz ze dla takich maluchow cos sie tam znajdzie?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kinka,no,ale zawsze mozna sie gdzies spotkac na spacerku - np. na deptaku. :-) Kiedys czesciej bywalam w Twoich rejonach,gdyz mieszkala tam moja ciotka,no,ale, niestety,teraz juz mnie tam praktycznie nie widac,bo rodzinke wywialo na wies. ;-)
Jesli chodzi o sale zabaw,to jeszcze tam nie bylam,ale kumpela mi mowila,ze takie maluszki,jak nasze,beda sie tam bawic wysmienicie.
Jak widzialas,bylysmy w sali zabaw na Mikolajkach,ale w Domu Handlowym. Tyle,ze tam byly wszystkie wieksze sprzety pochowane,wiec nie powiem Ci,jak tam jest na codzien... Ale zawsze to mozna sprawdzic,hehe. ;-)
Acha,w Arku godzina(w tygodniu),kosztuje 9zl. :-) Nie wiem,jak jest na weekendy.
Mam nadzieje,ze niedlugo wybierzemy sie tam z naszymi pannicami!
Jesli chodzi o sale zabaw,to jeszcze tam nie bylam,ale kumpela mi mowila,ze takie maluszki,jak nasze,beda sie tam bawic wysmienicie.
Jak widzialas,bylysmy w sali zabaw na Mikolajkach,ale w Domu Handlowym. Tyle,ze tam byly wszystkie wieksze sprzety pochowane,wiec nie powiem Ci,jak tam jest na codzien... Ale zawsze to mozna sprawdzic,hehe. ;-)
Acha,w Arku godzina(w tygodniu),kosztuje 9zl. :-) Nie wiem,jak jest na weekendy.
Mam nadzieje,ze niedlugo wybierzemy sie tam z naszymi pannicami!
agutka- no to oki. Mozemy w jakis dzien sie tam wybrac najlepiej bezdeszczowy:-) bo ja to pozniej jak zmokla kura jestem. Dziecko suche a ze mnie kapie. Ciekawe czy moje dziecko nie oszaleje na widok tylu roznosci. Chociaz teraz zaczyna sie bac obcych, szczegolnie facetow. Jak byla mniejsza do do wszystkich sie pchala a teraz to juz nie. Jedynie do dzieci to leci ale tu znowu woli chlopcow takich 5-7 letnich. A zreszta zobaczymy na miejscu co i jak.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kinka,wyrosnie z tego Twoja corcia. ;-) :-)
Zuzia w sumie od urodzenia,to taka "mala cyganicha" - lgnie do kazdego,haha.
Mam nadzieje,ze jeszcze przed Swietami uda Nam sie wybrac do tego "Arka",co? ;-)
Zuzia w sumie od urodzenia,to taka "mala cyganicha" - lgnie do kazdego,haha.
Mam nadzieje,ze jeszcze przed Swietami uda Nam sie wybrac do tego "Arka",co? ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Super! :-)
Ja w czasie deszczu,to nawet nosa przez okno nie wystawiam. No,chyba,ze musze cos zalatwic. ;-)
Czekamy z Zuzia z niecierpliwoscia,na ladna pogode!
Ja w czasie deszczu,to nawet nosa przez okno nie wystawiam. No,chyba,ze musze cos zalatwic. ;-)
Czekamy z Zuzia z niecierpliwoscia,na ladna pogode!
reklama
Minesota
Fan(ka)
hej mały pokazał:-) kolejny mały łamacz serc