reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
hmm dziwne bo tak raczej w ciaze nie zajdziesz ;-) moze jak pojdziesz w przyszlym tygodniu to zapytaj o duphaston albo luteine bo tez reguluja a nie dzialaja anty
kasia.natka
:-) bojaca to milo ale smialo mozesz sie tam odezwac bo jak czytasz to wiesz ze dziewczyny sa fajne i o wszystkim mozna pogadac co czasem pomaga odsunac mysli od problemow polecam i zapraszam!
kasia.natka
hej Basati :-) zaczelam w tym cyklu z ta tempka itp. ale chyba sie ucze dopiero zobaczymy, mam nadzieje ze ten cykl bedzie jakis normalniejszy niz poprzedni no i od 19 dc bede brac dupka do 25 dc wiec mama nadzieje ze jak nie ten cykl to nastepny juz na pewno bedzie OK
a jak u ciebie?
a jak u ciebie?
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
No ja jestem drugi cykl na Clo... ale niewiem ile on bedzie trwał, bo w tym cyklu nie mam luteiny. Kurcze, wiesz zastanawiam sie nad zmiana lekarza. Coraz więcej mam wątpliwości co do mojej lekarki. Poza tym staram sie iśc z głową do góry przez te wszystkie kłody pod nogami (pcos) ale mam gorsze momenty, ze wydaje mi sie ze nam sie nigdy nie uda. Kochana mam pytanko, czy Twój M. robił badania nasienia?
kasia.natka
no nie robil, najpierw chcialabym siebie dokladnie przebadac, monitoring robie i chce jeszcze hormony zbadac i zobaczymy... po co go niepotrzebnie stresowac, a twoj robil?
a ile cykli bralas lutke? i czemu chcesz zmienic lekarza?
a jesli chodzi o nastroj to chyba kazda z nas ma gorsze dni ale przeciez to moze tylko pogorszyc sprawe my musimy myslec pozytywnie i probowac do skutku!!!
uda nam sie kochana, jestem tego pewna!!!
a ile cykli bralas lutke? i czemu chcesz zmienic lekarza?
a jesli chodzi o nastroj to chyba kazda z nas ma gorsze dni ale przeciez to moze tylko pogorszyc sprawe my musimy myslec pozytywnie i probowac do skutku!!!
uda nam sie kochana, jestem tego pewna!!!
reklama
kasia.natka
a sobie jakie badania robilas?