reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

rozumiem cię, czasami tak pragne mieć dziecko, że jedyne na co mam ochote to placz, ale przechodzi mi i dalej próbuję, mieszkam na wsi, tak, że nawet w najgorszym dole muszę się ruszyć i wypelnić swoje obowiązki nie ma, ze mi się niechce czy niemam nastroju
uda się napewno musisz w to wierzyć i walczyć ale spróbój podejśc do tego z dystansem,czasami jak się nie myśli to się zaciąży głowa do góry:-)

reklama
ja też mam czasami tak że tylko płakać mi się chce... ale tylko na płaczu poprzestaje i to najczęściej jak się okres pojawi:-( a tak po za tym to nie mam depresji czy coś w tym stylu, po prostu jest mi smutno że nie umiem zajść:-( a bardzo chcę:-) na co dzień raczej o tym nie myślę, przynajmniej się staram:-)

witajcie kobietki :-) ja sie nastawiam pozytywnie i wlasnie sie opalam bo pogoda przepiekna!!!
nie dolowac mi sie tu tylko swoich mezczyzn do lozek ciagnac bo w koncu przytulanki sa zawsze przyjemne bez wzgledu na ich wynik :tak:

kasia.natka - kochana robisz coś żeby skrócic swoje cykle??? to jest nienormalne tak długie... Szczególnie nie ciekawie to wygląda własnie przy pcos.

macie rację u mnie też piekna pogoda, ale jak na mój gust jest za gorąco. tak czy inaczej w sobotę sie rozerwę na weselu:-D miłego opalania

to uważaj na tym weselu;-) moja kuzynka długo się starała, przyszło lato i stwierdziła że chcą wyjechać na wakacje to sobie przerwę w staraniach i poszli na jakieś wesele no i się tak wyluzowali że 9 mc urodził się mały:-D tego ci życzę:-)

wy macie przynajmniej ciepło a u mnie w Anglii zimno;-( ma się w weekend poprawić, czekam na to :-)

a ja ostano miałam 35 dniowy cykl wydaje mi się że dzięki diecie:-) schudłam w ciągu miesiąca 3 kg więc nie najgorzej

no i u mnie juz po pogodzie :-( trudno i tak trzeba pracowac :tak:
Basati na ten i na kolejny cykl mam dupka od 19 dc do 25 dc wiec mam nadzieje ze pomoze bo teraz jak bralam siedem dni na wywolanie to w trzecim dniu po odstawieniu przyszla @
a jak u ciebie kochana? jak nastawienie bo ostatnio troche dolowalas wiec mam nadzieje ze juz glowa wysoko!!!
abed 35 dni to super - gratuluje a zrzucenia wagi jeszcze bardziej :tak: tak trzymac!!!

abed jaką stosujesz diet, nastrój całkiem dobry buziaki:-D a z zaciążenia póki co nici nadal jestem na anty, po niedzieli idę do gina i zobaczę co mi powie

Wiesz co nastrój dobry bo od dawna chciałam schudnąć kilka kilo i jakoś zabrać się nie mogłam. Nie mam nadwagi ale miałam wagę na granicy do mojego wzrostu więc się cieszę że się zmobilizowałam :-)
Co do diety to staram się jeść rzeczy o niskim indeksie glikemicznym. Czyli nie jem ziemniaków, białego pieczywa itd. Poczytaj sobie które produkty mają niski indeks. No i nie jem słodyczy, oczywiście przez ostatni miesiąc zdarzyło mi się coś zjeść słodkiego. A spadek wagi nie jest imponujący bo ok 0,5 kg tygodniowo nawet mniej ale ponoć tak jest zdrowo;-) tak wyczytałam. I nie wiem dlaczego jak dostałam okres to mi się apetyt zwiększył, ważę się w sobotę więc zobaczę czy ma przełożenie na wagę...
Mi lekarz powiedział, że dobrze jest schudnąć. A wyczytałam że przy PSCO dobrze jest schudnąć 5% masy ciała.

reklama
to prawda :tak: zaleca sie schudnac przy pco ale dlatego ze w wiekszosci przypadkow pco idzie w parze z nadwaga wiec jak nie ma potrzeby to nie trzeba :-)
bojaca a mowilas ginowi ze chcesz zajsc w ciaze? pisz koniecznie co i jak!!!

Do góry