reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

witajcie moje kochane :-)
wrocilam i moge tylko powiedziec ze bylo rewelacyjnie i polecam wszystkim taki wyjazd :tak:
za raz ide na usg no i dowiem sie czy pecherzyk pekl wiec trzymajcie &&& bo sie strasznie boje :-(
witaj Iwonko, wiekiem sie nie przejmuj bo jest nas tu wiecej w podobnym :tak: no i przede wszystkim poczekaj na potwierdzenie diagnozy!!!
trzymam &&& za wszystkie i prosze trzymac za mnie!!!

reklama
Kasiu przepraszam nie zauważyłam Twojego posta ale już się poprawiam. Ja na 28 dni mam udostępnione dla wszystkich i mam podany taki link, kopiuje go i wklejam wszędzie.

przepraszam kochane ze kazalam wam czekac :zawstydzona/y: obiecuje poprawe :tak:
usg-pecherzyka brak, sluzowka jak po owu i dodatkowo bol ktory mialam uznaje za owulacyjny, diagnoza "prawdopodobienstwo owulacji"
mam brac dupka caly czas (a mial byc na 7 dni) no i zobaczymy - trzymajcie &&& mocno

spoko jak nie teraz to za kilka dni;-) no i zawsze masz prawdopodobieństwo więc lepiej niż brak ;-) trzeba szukać pozytywów :-)

hej dziewczyny:)ja juz jestem mama 7 miesiecznego maluszka ale juz bardzo chce kolejne dziecko. W trakcie ciazy zmienilam ginekologa inowy jest na prawde dobry. Na poczatku nie mialam owulacji i myslalam ze przez karmienie ale nie karmie juz 2 cykle i biore luteine i clo i nie ma nawet pechcerzykal;/ i ostatnio powiedzial mi ze mam policystyczny zespol jajnikow czego do tej pory nie bylam swiadoma. lekarz oczywiscie sie bardzo zdziwil bo przed 1 ciaza bralam bromocorn i metformax ale tamten lekarz w ogole mi nie mowil co mi daje na co i dlaczego...fakt ze udalo mi sie zajsc w ciaze po 3 miesiacach brania lekow wiec bylo ok;) ale teraz jak juz wiem ze mam ten zespol to jakos mam strasznego dola...chyba lepiej bylo byc w nieswiadomosci...pamietam jak ten pierwszy lekarz powiedzial ze to cod ze zaszlam i teraz wkrecam sobie ze moze mial racje;/..od dzisiaj zaczeam brac metformax i bromocorn no i na poczatku cyklu clo a od 14 dnia luteina zeby miec regularny cykl...i sama nie wiem czy to moja glowa czy co ale bylam pewna ze mam owulacje bo mialam gesty sluz i klucie w jajniku ehh mam nadzieje ze nie dlugo sie uda...a czy wy moze jestescie na tych lekach? dostalam narazie 2x po pol tabletki ale boje sie ze bede nie do zycia ...jak bralam pierwszy raz pamietam ze ciagle spalam i mialam dola;/ macie podobne objawy ?

Witaj Trix !

Po pierwsze moim zdaniem masz połowę stresu mniej bo masz już dziecko, i czy byłaś świadoma czy nie że masz PSCO, lepiej dla ciebie:-) po drugie jak się raz udało to pewnie uda się drugi raz :-) My tu wszystkie na razie bez dzieci jesteśmy;-(

Ja biorę tylko Metformin to jest ponoć to samo co metformax, dwa razy dziennie i czuję się w miarę ok, tylko jestem bardziej zmęczona niż zwykle, ale to nic jeżeli ma być jakaś nadzieja...

no tak pewnie masz racje:)) no ale jestem dobrym przykladem na to ze jednak z pcos to jest mozliwe takze glowa do gory...my o Szymka staralismy sie 8 miesiecy z czego 3 ostatnie bralam leki. A ty juz dlugo mierzesz ten metformin? i z czasem nie mijaj to zmeczenie?mialam nadzieje ze to tylko na poczatku..;/

reklama
witaj trix :-)
z tego co wiem to pco czesto pojawia sie po ciazy wiec mozliwe ze wczesniej nie mialas skoro lekarz nic nie mowil :confused2: a teraz na jakiej podstawie gin postawil diagnoze? jakie badania robilas? no i rozumiem ze dopiero zaczynacie starania o drugie bobo...
co do lekow to ja kwas foliowy, witaminki i dupek

Do góry