reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
szczęście w nieszczęsciu że trafiłysmy do dobrych lekarzy, bo niektórzy nie wykrywaja. i kobita w nieświadomosci sie stara a tu nic. Potem zmnie nia lekarza a tu taka nie miła niespodzianka.

wiam ja także mam PCO oba jajniki i co najgorsze jestem po drugim poronieniu z tego co wiem policystycznosc jajników moze byc przyczyną poronien zrzeszta czytałam to wiele razy na necie załamka

kika111 przykro mi...;(.wiesz,mnie lekarz mówił,że te jajniki nie mają nic wspólnego z tym,że straciłam maluszka.nic z tego nie rozumiem...

ja tez mam na obydwóch, nie wiem co dalej jutro skocze powyniki to juz cos bede wiedziec. Mam nadzieje że bedą. My kobiety to mamy kurde cięzkie zycie. Ale jak sie leczy to udje zajść. Oby nam wszytkim przypisało szczęsie. pozdrowienia:-)

mnie najbardziej denerwuje to,że nikt nic nie mówi, tylko ciąć.. jeden mówił że wytną jajnik, drugi że zostawią.. dwudziesty coraz bliżej, wszystko będzie jasne ;/ krakowianka85 wiesz coś na temat ujastku? wszystkie fora tylko o porodach a o zabiegach nikt nic nie pisze...

kochane byłam dzis po wyniki i niestety diagnoza się potwierdziła:-:)-( Teraz jeszcze mi zostało czekanie na wizytę, i opinia mojego lekarza co dalej...

kasica przykro mi;(.mam nadzieję,że Twój gin jest konkretny i zaproponuje od razu co i jak trzeba działać!!!

mam nadzieje, narazie nie moge na niego nażekac. bo gdy zobaczył co sie dzieje to odrazu mnie wysłal do szpitala na badania. więc myśle że chyba bedzie w porządku. pozdrawiam:)

reklama
Marzencia, moja prywatna ciotka tam operację ginekologiczną miała i bardzo zadowolona była z opieki.

Ale... dlaczego jajnik wycinać?! o_O

Do góry