reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
Moja szwagierka ma zespół policystycznych jajników i lekarz wprost im powiedziała że dzieci mieć nigdy nie będą i mogą w ogóle się nie zabezpieczać - mają dwoje ślicznych maluchów, więc można wszytko:D

P.S. A myśleli już nawet o adopcji :D

Mój poprzedni gin twierdził że nie mam podstaw do obaw tylko mam się starać w połowie cyklu a na pewno zajdę co obecny gin rozwiał na jednej z pierwszych wizyt.Mi się wydaje że co niektórzy gini po prostu robią to co robią i nie chce się im zgłębiać wiedzy by pomóc-czasem wolą machnąć ręką na problem a tu proszę zdażają się szczęśliwe wypadki.

cześc dziewuszki

szkoda ze tak małompiszecie, co tam u Was
popisałabym z Wami tak na bierząco

u mnie w tym cyklu tez nici, mój wykres wygląda jak zęby rekina :):):):):):):)
jutro ostatni dzień dupka, i czekam na @

miesia mi też szkoda że tak mało tu dziewczyny piszą no ale sama ze sobą raczej nie będę pisać zresztą ja mam obecnie przerwę w lekach więc nic ciekawego się nie dzieje ani nie będzie działo.W środę jadę do gina zobaczę czy mi da jakieś badania do zrobienia a w następnym cyklu jakieś leki pewnie no ale teraz dopiero 2dc.

Witam prawdopodobnie mam PCOS.. ostatnio robilam badania w 4dc (w poniedzialek) wyszło

FSH 4,88 (norma: 3-20) mlU/ml
Prolaktyna 29,44 (1,58-25,9) ng/ml
Testosteron 1,79 (0,36-3,33) nmol/l
LH 11,23 (1,2-12,5) mlU/ml

wspolczynnik lf:fsh - 2,3.. poki co jeszcze czekam na badanie progesteronu i zobaczymy czy w tym czyklu takze nie bedzie owulki..

Pozdrawiam
PS
miesia masz konto na 28dni?

Dziewczyny nie martwcie sie na zapas,ja jestem kolejnym przykładem ze z PCO mozna zostać mamą, u mnie zestaw dostinex+duphaston+clo przez 6mcy nie zadzialal,zaszlam w ciąże od razu jak odstawilam wszystkie leki.Czekalam na okres by zaczac brac Clo od nowa a on juz sie nie pojawil:-) trzymam za Was kciuki:)

Dziewczyny nie martwcie sie na zapas,ja jestem kolejnym przykładem ze z PCO mozna zostać mamą, u mnie zestaw dostinex+duphaston+clo przez 6mcy nie zadzialal,zaszlam w ciąże od razu jak odstawilam wszystkie leki.Czekalam na okres by zaczac brac Clo od nowa a on juz sie nie pojawil:-) trzymam za Was kciuki:)

w sumie u mnie jeszcze nic nie stwierdzone.. nie mam potwierdzenia u lekarza..

ale Tobie kochana gratuluje twojego szczęścia..

nektarynka widze na suwaczku ze jestes mężatka tydzien dłużej niz ja:) moje pco zostalo stwierdzone dopiero przez 3go endokrynologa, ginekolog leczyl mnie diane35 przez kilka lat bez stawiania diagnozy i bez zadnych badan....dla mnie czy moja diagnoza nazywa sie pco czy cokolwiek innego...jak zwal tak zwal wazne czy da sie z tym normalnie zyc i ewentualnie wyleczyc, a tu juz gorzej. jestem juz sporo po porodzie, a okres nie wrocił,prolaktyna w normie...i co dalej....znowu czeka mnie powrot do lekarza,kolejne badania wizyty,az nie chce sie o tym wszytskim myslec.przepraszam ze tak smęce,moze dlatego ze juz pozno,jutro bedzie lepiej,pozdrawiam

reklama
Wiesz wcale a wcale Ci się nie dziwie..po to jestesmy tak stowrzone ze jak mamy miec @ co miesiac to tak ma byc i juz.. fajnie ze juz macie jedną pocieche.. ja sie nie poddaje tylko gdybym o tym wczesniej wiedziala ze moga byc problemy czy cos takiego to wcale bym nie brała yasmin'u.. a brałam go chyba z 4 lata, wczesniej co innegonawet nie pamietam.. faktycznie tylko tydzien roznicy:)

Do góry