reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

miesia i bleck opal witajcie.Ja mam PCO i mam już synka.Od 2lat walczę o drugiego smerfa ale jak na już bez skutku.
alex przy PCO testy owu nic nie dają ze względu na zaburzenia hormonalne.Bardziej miarodajna będzie temperatura a najlepszy monitoring.

reklama
Alex, Rudka, Anulka - cześc dziewuszki :)

na ja tez mam zakupione testy owulacyjne z allegro, w tym cyklu chyba z pięć zużyłam, i przed "niby" moim skokiem tempki, i dwa dni po, były dwie kreski, ale słaba była ta testowa, to jest pewnie tak jak mówicie, kiedyś słyszałam o tym ze takie testy u pco-wiczek nie są wiarygodne, ale chyba dla własnej wiadomości chciałam się przekonać :)

mam jeszcze dziesięć sztuk, to wykorzystam je, by się przynajmniej nie zmarnowały

to pewnie zostaje mi tylko mierzenie temperatury, i jeden monitoring w miesiącu :(

zobaczymy

buźka dziewuszki :)

cieszę się że mnie przyjęłyście, szkoda tylko że tak mało piszecie

miesia i bleck opal witajcie.Ja mam PCO i mam już synka.Od 2lat walczę o drugiego smerfa ale jak na już bez skutku.
no ja chyba tez bede walczyc o drugiego szkraba,ale jeszcze nie mam @@....a ostanio mialam w pazdzierniku 2007...ciekawe czy i kiedy wróci,pewnei sie odzyw pco....jak szybko po porodzie dostalas @@ i jak dlugo karmilas?pozdrawiam

Dzięki za kontakt to pociecha że z pco można mieć dzidzię
oj mozna...jak mi kiedys powiedzial pewien lekarz....żadna kobieta nie wie czy moze mieć dzieci,dopuki nie urodzi:tak: głowa do góry

rudka mały dostawał tylko i wyłącznie pierś przez pół roku a odstawił się od piersi jak miał 15miesięcy.Dopóki karmiłam piersią to @ miałam regularne jak mały przestał ssać całkiem pierś to @ zaczęły być nieregularne ale zaczęłam brać leki pod kątem ciąży więc było lepiej. Pierwszą @ dostałam 6tyg po porodzie więc książkowo.Dziwne nawet dla gina było to że karmiąc piersią miałam regularne @ a jak przestałam to zaczęły się schody.

cześć dziewuszki

dzisiaj mam 26 dc, przedwczoraj skończyłam brac duphaston, i teraz czekam na @
clo w tym cyklu na mnie nie podziałało, pewnie za mała dawka :-(
zobaczymy

juz bym chciała żeby ten cykl sie skończył, i zacząc od nowa

szkoda ze tak mało piszecie

buziaczki

reklama
Ja miałam cykle od zawsze nieregularnie tzn od 13 roku życia a gin mówili że taka moja uroda , nic bardziej mylnego, z 1 bociankiem nie miałam problemu z drugim niestety już tak. Jestem teraz leczona metformax 500 i mam nadzieję że on jakoś umożliwi mi posiadanie 2 bocianka . Ciekawa jestem jak długo potrwa leczenie ?
Może któraś z Was zjadała te cukiereczki ?

Do góry