reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

miesia i bleck opal witajcie.Ja mam PCO i mam już synka.Od 2lat walczę o drugiego smerfa ale jak na już bez skutku.
alex przy PCO testy owu nic nie dają ze względu na zaburzenia hormonalne.Bardziej miarodajna będzie temperatura a najlepszy monitoring.

reklama
Alex, Rudka, Anulka - cześc dziewuszki :)

na ja tez mam zakupione testy owulacyjne z allegro, w tym cyklu chyba z pięć zużyłam, i przed "niby" moim skokiem tempki, i dwa dni po, były dwie kreski, ale słaba była ta testowa, to jest pewnie tak jak mówicie, kiedyś słyszałam o tym ze takie testy u pco-wiczek nie są wiarygodne, ale chyba dla własnej wiadomości chciałam się przekonać :)

mam jeszcze dziesięć sztuk, to wykorzystam je, by się przynajmniej nie zmarnowały

to pewnie zostaje mi tylko mierzenie temperatury, i jeden monitoring w miesiącu :(

zobaczymy

buźka dziewuszki :)

cieszę się że mnie przyjęłyście, szkoda tylko że tak mało piszecie

miesia i bleck opal witajcie.Ja mam PCO i mam już synka.Od 2lat walczę o drugiego smerfa ale jak na już bez skutku.
no ja chyba tez bede walczyc o drugiego szkraba,ale jeszcze nie mam @@....a ostanio mialam w pazdzierniku 2007...ciekawe czy i kiedy wróci,pewnei sie odzyw pco....jak szybko po porodzie dostalas @@ i jak dlugo karmilas?pozdrawiam

Dzięki za kontakt to pociecha że z pco można mieć dzidzię
oj mozna...jak mi kiedys powiedzial pewien lekarz....żadna kobieta nie wie czy moze mieć dzieci,dopuki nie urodzi:tak: głowa do góry

rudka mały dostawał tylko i wyłącznie pierś przez pół roku a odstawił się od piersi jak miał 15miesięcy.Dopóki karmiłam piersią to @ miałam regularne jak mały przestał ssać całkiem pierś to @ zaczęły być nieregularne ale zaczęłam brać leki pod kątem ciąży więc było lepiej. Pierwszą @ dostałam 6tyg po porodzie więc książkowo.Dziwne nawet dla gina było to że karmiąc piersią miałam regularne @ a jak przestałam to zaczęły się schody.

cześć dziewuszki

dzisiaj mam 26 dc, przedwczoraj skończyłam brac duphaston, i teraz czekam na @
clo w tym cyklu na mnie nie podziałało, pewnie za mała dawka :-(
zobaczymy

juz bym chciała żeby ten cykl sie skończył, i zacząc od nowa

szkoda ze tak mało piszecie

buziaczki

reklama
Ja miałam cykle od zawsze nieregularnie tzn od 13 roku życia a gin mówili że taka moja uroda , nic bardziej mylnego, z 1 bociankiem nie miałam problemu z drugim niestety już tak. Jestem teraz leczona metformax 500 i mam nadzieję że on jakoś umożliwi mi posiadanie 2 bocianka . Ciekawa jestem jak długo potrwa leczenie ?
Może któraś z Was zjadała te cukiereczki ?

Do góry