reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Widać owulacja Ci się przesunęła i jest jeszcze bardzo wcześnie. Cieszę się, że jest nadzieja, tak właśnie myślałam że tamta picka poszła na łatwiznę. Mojej teściowej powiedzieli w połowie ciąży że ma martwe dziecko, bez badania ginekologicznego!!! i że ma się zgłosić na usunięcie. Poszła gdzieś indziej i się okazało że wszystko gra. Jakby mnie ktoś wprowadził w taki błąd zniszczyłabym mu karierę.

reklama
mavika ale boje sie ze ten pęcherzyk wogole nie urósl prawie, dla gina to nienormalne... w necie nigdzie nie znalazłam takiego przypadku, moze to błąd w pomiarach? ehh

nie wiem bo on nie chcial zmierzyć narazie, mam przyjsc za tydz jak sie rozwinie wtedy albo i nie;/ ale przyjrzalam sie i obok tego pecherzyka jest chyba drugi taki mały i w srodku jest coś takiego samego jak w tym wiekszym tylko miniaturka, co to moze byc? mozliwe ze tu drugi pecherzyk czy sobie wkrecam? on gadal ze cos sie pojawilo ale wiecej nie chcial mówić bo nie ma pewności ...;/ moje zycie w stresie masakra ehh :)

Hej dziewczyny. Jak carloska u Ciebie?
Ja muszę się pochwalić, że przed świętami robiłam test ciążowy w sumie to 5 testów i wyszła druga kreska bladziocha. Poszłam na betę i wyszła 524, czyli 3-4 tydzień. W tamtą środą byłam u gina na usg to był 5 tydzień nie było pęcherzyka ale endiometrium bardzo grube, założył mi kartę ciąży i pogratulował. A teraz w środę mam iść i zobaczy czy pęcherzyk się pojawił i czy wszystko się prawidłowo rozwija :).

reklama
Do góry