reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Melduję się i ja. @ po Duphastonie przyszła ale jakaś taka dziwna. Zaczęłam brać Qlairę, dzisiaj 11 tabletka i wciąż plamię. Czasami muszę na noc tampon zakładać. Myślałam, że w tym miesiącu obędzie się bez wizyty u ginka, ale prawy jajnik pobolewa (szczególnie w nocy). A tu jeszcze chłopaki mi się pochorowały :-(, święta za pasem jak to ogarnąć?

reklama
Hej dziewczyny :) dałączam do Was.
u mnie stwierdzono pcos 5 lat temu od tamtej pory brałam tabletki hormonalne, tydzien temu odstawiłam bo chcemy starac sie o dzidzie, po odstawieniu czuje sie fatalnie boli mnie głowa , brzuch, kregosłup, tak jakbym miala dostac okres, mam lekkie zawroty główy, z tego co wyczytałam w watku to kilka z was tez tak miało, zobaczymy co się bedzie działo to moje pierwsze próby wieć nie wiem czy cos z tego wyjdzie i czy obejdzie sie bez dodatkowego leczenia, niby ginka powiedziała zeby probowac odrazu i zze nie ma reguły moge zajsc odrazu a moge za 5 lat ohoh :O aa i dodam że mam 24 lata ;) bede śledzić wątek i pozdrawiam was serdecznie :)

Mnie też radzono starać się od razu. Tabletki obniżają LH, więc jest większe prawdopodobieństwo w pierwszych 3 cyklach. Powodzenia!

no to do roboty butterfly21 i Tobie sie uda :D ja mam watpliwosci co do moich cyklów, ciekawe czy wogole będzie normalna @, chociaz od wczoraj czuje takie bóle jak na okres ale to chyba nie możliwe bo miałam tydzien temu, nie wiem jak to jest po tabletkach pewnie organizm wariuje :szok:

reklama
:-D mi lekarka dała od ostatniej wizyty pół roku na zajście w ciąże, i się nie udało to zaproponowała stymulację jeżeli już chcemy :) i się namyśliliśmy że to już, bo nie wiadomo jak pójdzie. Ja miałam okres 1,5 dnia nawet :) a wszystko temu że nie miałam w ogóle owu

Do góry