Melduję się i ja. @ po Duphastonie przyszła ale jakaś taka dziwna. Zaczęłam brać Qlairę, dzisiaj 11 tabletka i wciąż plamię. Czasami muszę na noc tampon zakładać. Myślałam, że w tym miesiącu obędzie się bez wizyty u ginka, ale prawy jajnik pobolewa (szczególnie w nocy). A tu jeszcze chłopaki mi się pochorowały :-(, święta za pasem jak to ogarnąć?
reklama
butterfly21
hope & love
basik dziękuję my zaczynamy stymulację CLO i 23 grudnia mam monitoring
Hej dziewczyny dałączam do Was.
u mnie stwierdzono pcos 5 lat temu od tamtej pory brałam tabletki hormonalne, tydzien temu odstawiłam bo chcemy starac sie o dzidzie, po odstawieniu czuje sie fatalnie boli mnie głowa , brzuch, kregosłup, tak jakbym miala dostac okres, mam lekkie zawroty główy, z tego co wyczytałam w watku to kilka z was tez tak miało, zobaczymy co się bedzie działo to moje pierwsze próby wieć nie wiem czy cos z tego wyjdzie i czy obejdzie sie bez dodatkowego leczenia, niby ginka powiedziała zeby probowac odrazu i zze nie ma reguły moge zajsc odrazu a moge za 5 lat ohoh :O aa i dodam że mam 24 lata bede śledzić wątek i pozdrawiam was serdecznie
u mnie stwierdzono pcos 5 lat temu od tamtej pory brałam tabletki hormonalne, tydzien temu odstawiłam bo chcemy starac sie o dzidzie, po odstawieniu czuje sie fatalnie boli mnie głowa , brzuch, kregosłup, tak jakbym miala dostac okres, mam lekkie zawroty główy, z tego co wyczytałam w watku to kilka z was tez tak miało, zobaczymy co się bedzie działo to moje pierwsze próby wieć nie wiem czy cos z tego wyjdzie i czy obejdzie sie bez dodatkowego leczenia, niby ginka powiedziała zeby probowac odrazu i zze nie ma reguły moge zajsc odrazu a moge za 5 lat ohoh :O aa i dodam że mam 24 lata bede śledzić wątek i pozdrawiam was serdecznie
butterfly21
hope & love
ja mam 21 lat, od 16 roku życia mam problemy z miesiączkami, okazało się,że mam m.in PCOS - życzę jak najlepiej ;-) mi niestety potrzebna jest stymulacja
Mnie też radzono starać się od razu. Tabletki obniżają LH, więc jest większe prawdopodobieństwo w pierwszych 3 cyklach. Powodzenia!
U mnie tak było, zaszłam w ciąże w trzecim cyklu po ostawieniu tabletek. Życzę powodzenia :-)
butterfly21
hope & love
;-) trzymam kciuki! ja dłużej nie zwlekam z ciążą skoro i tak potrzebuję stymulacji :-)
no to do roboty butterfly21 i Tobie sie uda ja mam watpliwosci co do moich cyklów, ciekawe czy wogole będzie normalna @, chociaz od wczoraj czuje takie bóle jak na okres ale to chyba nie możliwe bo miałam tydzien temu, nie wiem jak to jest po tabletkach pewnie organizm wariuje
reklama
butterfly21
hope & love
mi lekarka dała od ostatniej wizyty pół roku na zajście w ciąże, i się nie udało to zaproponowała stymulację jeżeli już chcemy i się namyśliliśmy że to już, bo nie wiadomo jak pójdzie. Ja miałam okres 1,5 dnia nawet a wszystko temu że nie miałam w ogóle owu