reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

ja chce naturalny porod nie chce cc:-) dla tego wole sie upewnic ze moge sie pchac na porodowke a nie na sale operacyjna:-) wiem ze przy mlodej to 35h i kleszcze ale teraz wierze ze bedzie szybciej toz juz jestem szersza nieco przy wyjsciu co nie:-D obym zdazyla dojechac i zebym nie przeoczyla objawow to bedzie git. i nie usmiecha mi sie znow rodzic tzw na sucho bez wod plodowych bo chyba przez to bylo mi ciezej :/ ale co tam mam jesczz czas na razie mloda bryka i skacze sobie w brzuszku:-)

reklama
Kasiu a Ty może 01. czerwca urodzisz? Bo juz tak sie zbliżasz do tej daty:-) Życze spokojnego i bezbolesnego porodu:-)
Nam ginka pozwoliła sie troche poprzytulac, oczywiście jesli wystąpi krwawienie natychmiast przestać i juz nie działac, aż ona powie. I sie wydało własnie:szok: ze mi się ... no .... wiecie.... pipka zmniejszyła:zawstydzona/y::-D No czasami to sie czuję, jakbysmy z mężem dopiero zaczynali. Wczoraj stwierdziłam, ze jesli tam sie zmniejsza, to jak urodzic takiego melona?:-) Spotkałyscie sie z czymś podobnym?
Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam tak wolnym stwierdzeniem:tak:

kruszka czesto w ciazy jest bardziej ekhmmm sucho i duzo kobiet uzywa kremow i lubrykantow na tzw poslizg stad wrazenie ...ciasnoty:sorry:a o porod sie nie martw jak przychodzi pora to sie wsio otworzy jak nalezy:tak:

Kruszka mój M też obstawia 1 czerwca :-p poczekamy - zobaczymy
a co do ciasnoty - mieliśmy niedawno przerwę przez remont i warunki i jak chcieliśmy się poprzytulać to był spory problem :szok: a na suchość na pewno nie narzekam :tak:

reklama
Do góry