reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

kochane dziękuję za podpowiedzi o przyspieszaniu ale na mnie to chyba nic nie działa :baffled: codziennie sprzątam, spacery to też u mnie norma co 2-3 dni (np. 1,5 h na zakupach), pikantne jedzonko też lubię a seks...no ostatnio to nie mam siły :zawstydzona/y:

reklama
plus długi spacer i pikantne jedzenie ;-)

Kruszka już nie długo połówkowe?? chcecie znać płeć??

Jasne, zwlaszcza że ginek na tym usg po 12tc, powiedział, ze rokowania sa na faceta:-) Mój mąz sie ucieszył, ja również, zwłaszcza, że czułam iz to chłopak. Ale ostatnio cos mysli moje krażyły wokół dziewczynki, ale powróciły na chłopaka. No cóz zobaczymy.Byleby wszystko było dobrze:tak: Dziś koleżanka mi napisala, że u niej będzie chłopczyk drugi:-)

oj no to się zbieraj ;-) żartuje :-D wiem że to od Ciebie nie zależy... trzymam kciuki :-) i wchodzę na skarby żeby tylko sprawdzić czy edytowałaś kartę ciąży :-) a jutro nie myśl że to dziś jak by nic się nie zaczęło dziać :-) u mnie się zaczęło dzień przed terminem a skończyło dzień po... więc ja nie życzę tobie takiego długiego porodu

reklama
Do góry