reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
A u mnie dzisiaj pojawił się @ (a miał być dopiero koło poniedziałku!!). Dzisiaj jest 24 dc (i rano brałam jeszcze progesteron :eek: W zasadzie mam jeszcze 1 tabletkę na jutro... Ale jak @ się rozkręci - bo po dzisiejszym progesteronie po południu trochę wyhamowała - to jutro już nie wezmę jej).
Generalnie doopa blada :(

Aga pomyśl że to nowa szansa... ja po rozpaczy z pojawiającej się @ jak już trochę emocje opadły to myślałam sobie że to oznacza że czekam na jakąś konkretną dzidzię i pewnie w tym miesiącu powstać nie mogła... że muszę być cierpliwa że kiedyś będzie... może to głupie ale mi trochę pomagało mieć jeszcze siły...

Kruszka co ci nie zaszkodzi można używać... a może pomoże... aby tylko było bezpieczne dla zdrowia :-)

Aga pomyśl że to nowa szansa... ja po rozpaczy z pojawiającej się @ jak już trochę emocje opadły to myślałam sobie że to oznacza że czekam na jakąś konkretną dzidzię i pewnie w tym miesiącu powstać nie mogła... że muszę być cierpliwa że kiedyś będzie... może to głupie ale mi trochę pomagało mieć jeszcze siły...

Kruszka co ci nie zaszkodzi można używać... a może pomoże... aby tylko było bezpieczne dla zdrowia :-)

Aga Abed dobrze mówi. Jesli miałaś nadzijeję, to przykro mi, ale jesli wiedziałas, ze nic z tego to szybciej zaczął sie koljeny cykl-kolejne nadzieje. U mnie dzis tez @, w sumie w koncu bo po 44 dniowym cyklu

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za to, że jesteście :biggrin2:
Naprawdę...

@ rozkręciła się, więc wczoraj nie brałam już tej ostatniej tabletki progesteronu. Za to dzisiaj wystartowałam z CLO. Mam nadzieję, że 2 tabl. dziennie spowodują, że pęcherzyki będą rosnąć. Bo po jednej nie miałam owulacji, a pęcherzyków było mnóstwo, ale same maluchy. Dominującego nie było :(
Poproszę więc o porcję fluidków od ciężaróweczek na ten cykl :-D

Aga specjalnie dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kruszka ja słyszałam kiedyś że siemie lniane jest dobre na śluz, mielony można w aptece dostać.
aga_27 uwwwwwwwwwwaaaaaaga fluuuuuuuuuuuuuuuidkiiiii :tak:

reklama
Dziewczyny - nie wiecie jak to jest z drugą ciążą przy PCO? My staraliśmy się z mężem pótora roku zanim pojawił się nasz skarb, teraz chcielibyśmy drugie dziecko, ale słyszałam, że PCO lubi się uregulować po ciąży i że z poczeciem kolejnego dzidziusia jest łatwiej. Macie jakieś osobiste doświadczenia w tej kwestii? Przejrzałam wasze suwaczki na szybko i nie widziałam podwójnych mamuś, ale gdyby ktoś wiedział - byłabym wdzięczna za informację;)

Do góry